Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rafi80

moja kobieta wyrafinowana co o tym myslec??/

Polecane posty

jestem z kobieta ktora mnie oszukiwala wybaczalem .Zawsze dla niej wszystko po nia wyjechac to ja zawiesc . Zawsze dostosowywalem sie do jej czasu. Wczoraj z jedna kolezanka byla w barze i kolega przedwczoraj z inna kolezanka sie spotkała .A dzisiaj mowie ze po nia nie wyjade na pkp (bo ona wraca z pracy) bo chcialem posiedziec w domu z godzinke i nie dam rady i zaproponowalem jej spotkanie na miescie to ona powiedziala ze zobaczy jak cos to da znac z taka ironia i oburzeniem jest chamska???co o tym sadzicie ???

Gość w gore rece
Rafciu,TY to lepiej z dala od niej

najgorsze ze ja jeszcze kocham a nie jest tak latwo sie odkochac

Gość w gore rece
niestety,po slubie sie odkochasz

Gość wniosek
jest prosty znam go z autopsii przyzwyczaiłes ja do tego to masz,

no mi też się wydaje, że nauczyłeś ją do tewgo, że zawsze miała to, co chciała. Treaz raczej już jej nie odzwyczaisz...

Gość o co loto
nie lubie takich ksiezniczek, potrafia manipulowac nie tylko jedna osoba ale cala spolecznoscia..znam taka jedna i poprostu bym jej buta do buzi wlozyla gdybym mogla..

Gość o co loto
i takie suczki trzeba gnebic .. tak aby byly same ..i zrozumialy,ze kazdy ma prawo do swojego zycia

Gość facet_to_s
"i zrozumialy,ze kazdy ma prawo do swojego zycia" No właśnie, one to rozumieją. Tylko dlaczego wg was ona nie może mieć też prawa do swojego życia? Tak, wg was nie może bo inaczej byście tak po niej nie jechali tylko za to, że jest sobą... A autor to egoista. Chce się z nią spotkać na mieście bo nie ma ochoty swojego tyłka ruszać. Tylko myśli o sobie, aby za dużo nie stracić :p

do facet_to_s nie jestem zaden egoista chce po nia wyjezdzac ale w tym momencie nie moglem a to ze chcialem sie z nia spotkac na miescie to tez uwazam za normalne bo tez od czsu do czasu chce sobie wyjsc gdzies do lokalu a nie w dzien w dzien siedziec z nia w domu jesli ona wychodzi dwa dni pod rząd to tez mi sie nalezy gdzies wyjsc a sam nie chcialem wyjsc tylko z nia

Gość fitu-fitu
Pozwoliłeś sobie wejść na głowę, to teraz masz :P