Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brunetka take se z miescinki

Pomóżcie w sprawie chłopaka... Prosze

Polecane posty

Poznałam pewnego chłopca. Jest trzy lata starszy odemnie. Ja mam 22 lata. Jest przystojny, nie za wysoki, ale takich lubie, jest żołnierzem zawodowym i jeszcze studiuje prawo. Jest bardzo inteligentny.:). Bardzo aktywny fizycznie uprawia wspinaczke, narciarstwo i spadochroniarstwo. Ma też jak ja pociąg do akwarystyki i filatelistyki. Nie jest zarozumiały ani nic. Jest bardzo miły szarmancki. Kiedy zabrał mnie do restauracji, pomógł mi zdjąć kurtke, starsi ludzie aż patrzyli z podziwem, bo to rzadkość teraz Spotykamy się od kilku tygodni, narazie tak koleżeńsko. Coś zaczyna iskrzyć. Problem w tym że na początku zauważyłam, żę nosi aparat ortodontyczny. Mi to w sumie obojętne. Całe życie go nosił nie będzie przecież. Ale moje koleżanki się z tego naśmiewają, że jakbym mogła całować się z drutami, że jak to wygląda itd. Nie wiem już sama, co robić, czy one tak mówią, bo mi zazdroszczą, czy rzeczywiście związanie się z nim to nie dobry pomysł. Znów płakalam w nocy przez niego:( Pomóżcie prosze, bo ja już sama nie wiem. Co wy byście zrobiły na moim miejscu, prosze piszcie:)

dziewczyno, no chyba z powodu aparatu nie przestaniesz sie widywac z chlopakiem.Przeciez to jest powiedzialabym nawet glupie, by aparat mial byc przeszkoda poznania fajnego czlowieka.Twoje kolezanki to jakies kompletne idiotki.Proponuje zmienic kolezanki na madrzejsze.Pozdrawiam.

Gość zennobiusz
no jak to co masz zeobic ? zerwij z nim , koleżanki już na niego mają chrapkę , nie martw się sam nie będzie :p

jeszcze z nim nie chodze, by zrywać, ale dzięki i prosze jeszcze o wasze rady:)

Gość lcxcl
poprawiłas mi humor na reszte wieczoru:) taka stara a taka głupia

To znaczy, prosze was o rade:( Konkrety:(

Uwielbiam zazdrosne koleżanki, które muszą zadowalać się zaniedbanymi kolesiami, których szczytem marzeń jest najnowszy model "beemwu", wieczór z piwem w tle i tzw. "świnią" u boku. Zazdrość, dziewczyno :) To zwykła zazdrość :) A Ty się ciesz, że masz obok siebie mężczyznę a nie "abeesa" :):)

Gość lenka mar ram
jesteś totalną kretynką ... ponosi aparat 2 lata i będzie miał zęby idealne, w przeciwieństwie do twoich "koleżanek", a raczej parszywych szmacisk :o z niezłymi sÓkami sie zadajesz, swoją droga.. i jeszcze piszesz, że nie powinnaś sie z nim wiązać z TAKIEGO POWODU?!?!?! :o myśle sobie, ze najlepiej by bylo dla niego, gdybys zniknęła z jego zycia :o tępa idiotko... przynajmniej nie marnowałby czasu na takie cos jak ty...

Gość lenka mar ram
aż mnie sciska po prostu .... no nie moge, wiem że pisze juz az drugiego posta, ale taki szarmancki, kulturalny człowiek jak on zasługuje na dame z klasą! :o gdybyś była taka, utarłabys koleżankom nochale i broniłabyś go! powiedzialabys, żeby najpierw zajęły się swoimi problemami :o facet ma ogromnego plusa za to, że dba o zęby i o to, żeby estetycznie wyglądały! poza tym, że wygląd nie jest najważniejszy - dba o siebie, a to akurat ważne jest. sie kumplujesz z takimi bezmózgami, że szkoda słów :o gdyby twoje kolezanki były wporządku nie zwracałyby ci uwagi na takie szczegóły ... idiotki, pewnie ich faceci mają 3 brudne, krzywe, zapróchnicowane zęby na krzyż :o b

Gość madalenka 8558
Haha dobre, a Ty zębami się całujesz, że to ma w jakiś sposób przeszkadzać?:P

Gość Do autorki topika
Daj sobie z nim spokój. W ogóle jak to wygląda mieć zadrucone zęby i to tyle lat. Pewnie znajdziesz lepszego bez aparatu:)

Gość zetkamia
niezła prowokacja,hahahhahahahah to niemożliwe,żeby na świecie chodziły aż takie kretynki:)nie wierzę!!!!!bo jesli tak,to już tylko kamień i do wody!!!

Gość panna spokojna
Noszenie aparatu ortodontycznego i błyskanie nim, to teraz szpan! :D To tak, jak za "moich czasów" szpanem było posiadanie komórki i wrzeszczenie w nią przy wszystkich. Nie każdego było kiedyś stać na komórkę, tak jak teraz nie każdego stać na poprawienie sobie zgryzu. Widocznie sympatie koleżanek mają idealne zgryzy, a jeśli nie, to nie stać ich na poprawienie. Twój kolega po zdjęciu aparatu będzie miał "filmowy uśmiech" i być może koleżankom jest przykro, że ich koledzy mają krzywe ząbki bez szansy na poprawę. Może same chciałyby znaleźć się na Twoim miejscu i dlatego Ci dokuczają. Wiedz jedno: ze swoim obecnym mężem zerwałam prawie na początku znajomości z powodu dogadywania koleżanek, a gdy zobaczyłam, jak się wszystkie zaczęły do niego garnąć po zerwaniu, musiałam naprawdę nieźle nakombinować, by znów chciał być ze mną. Takie właśnie są koleżanki.:D

jezeli aparat orto przeszkadza obojetnie czy facetowi czy dziewczynie to jest gorzej niz dno

Gość Chłop z Mazur rocznik 86
Myśle że nie powinnyście tak po niej jeździć sama pisze że jej nie przeszkadza. Wszystko w tym że ma nieodpowiednie koleżanki. Własnie koleżanki czasem takie sa, że jak są zazdrosne, to źle doradzają. Takie moje zdanie jest, ale ja jestem facet więc się pewnie nie znam:p;p

Gość gtagirlsatisfaction1992
Ja mam lat 17. I dałam kosza takiemu chłopakowi z aparatem. Jak go zdejmie to może tak, póki co nie ma szans :D

Dalej zależy mi na waszych radach i podpowiedziach:)

Gość zupapomidorowa
To trzeba być chorym na głowę, żeby fajnego faceta rzucać z powodu jakiejś rzeczy, której niedługo się pozbędzie. A w zasadzie rzuć - będzie więcej lepszych facetów dla nas. W ogóle to może od razu podaj mi jego numer, jak z nim zerwiesz.

Gość zupapomidorowa
Ja sie nim chętnie zajme

Jak wyżej:)

Gość z kurwikami w oczach
No żal jak się czyta po prostu. ja swojego chłopaka, z ktorym jestem już 3 lata poznalam w momencie kiedy nosił aparat ortodontyczny, poza tym jeszcze jakies nieciekawe okularki........zaimponował mi bardziej tym co miał w głowie i tym jaki był a nie jak wyglądał! Dzisiaj juz jest bez aparatu, ma mega proste i fajne ząbki, nosi soczewki kontaktowe i jest najbardziej seksi dupcią pod słońcem...:D na samą myśl już nie mogę wytrzymac:P Co mnie tam obchodzi opinia jakis durnych koleżaneczek????????? Zal.pl :o

Gość samanta fox12
zazdrosne smarkule i tyle. zerwij z nim, a już się któraś z twych koleżanek koło niego zakręci, obiecuje ci, choc wcale cie nie znam :-)

Gość no zerwij zerwij
z nim \uratuj go od takiej idiotki jaką jesteś Pustaku durny co za głupia cip.a

Gość loooking for
lepszego bez drucianych zębów

Nie krytykujcie mnie tak tylko doradźcie. Bo ja nie chce naprawde z nim kończyć znajomości, po prostu pytam, bo żebyście te moje koleżanki słyszały. ..Dodam jeszcze że on na saksofonie gra. Ładnie gra::)

Gość hycel
matko! co za tepa K.U.R.W.A!! wez go zostaw, wyswiadczysz mu przysluge./ a swoja droga mam wrazenie ze wcale nie masz 22lat tylko 17 bo ten problem jest na poziomie gimnazjum.. eh zal.pl