Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brunetka take se z miescinki

Pomóżcie w sprawie chłopaka... Prosze

Polecane posty

Gość nic nie wiem
a bedziesz sobie ukladala zycie z facetem czy z kolezankami ?Musisz miec swoje zdanie i nie byc podatna na zdanie innych.Wiekszosc ludzi ocenia innych pod przymatem zazdrosci..o cos o kogos.. Sama musisz wiedziec..co jest dla Ciebie wazniejsze.. Twoje uczucia? Twoje zdanie czy zdanie kolezanek ?

Te autorka, a jak Ci koleżanki powiedzą żeś krowa i jeszcze powtórzą to 100 razy to polecisz na pastwisko wpier*alać trawę? :D Ogarnij się trochę dziewczyno. Bosz... gdzie się podziały inteligentne, mądre i piękne kobiety?

Gość buuuuuum
mam nadzieje,ze tego nie pisalas powaznie!! jak mozna skreslac fajnego chlopaka tylko z tego powodu,ze nosi aparat na zebach... mnie napewno by to nie przeszkadzalo...wazniejsze sa inne aspekty. a To ze nosi aparat swiadczy tylko i wylacznie o tym,ze dba o siebie:)

Dziewuszko, robisz jakieś badania czy majstrujesz prowokację? Dostałaś odpowiedź i powinnaś podziękować, zamiast ciągnąć temat w nieskończoność :-o

"a jak Ci koleżanki powiedzą żeś krowa i jeszcze powtórzą to 100 razy to polecisz na pastwisko wpier*alać trawę?" - BOSKIE :D

Gość nie wierzę po prostu
... to musi być prowokacja

Niektórzy mają laickie podejście do życia. Nic, tylko ręce załamać! Sama pare lat temu poznałam takiego chłopaka, który miał aparat, też mądry, przystojny itd itd... I nawet gdyby mi koleżanki Bóg jeden wie, co gadały, miałabym to głęboko w ..... ponieważ między mną z nim też zaiskrzyło (swoją drogą widać mam mądre koleżanki, skoro tego nie komentowały w żaden sposób). Potem byliśmy razem, teraz jesteśmy zaręczeni. On górnego aparatu już nie ma, ale został jeszcze dolny i... ja go nawet podziwiam a ząbki ma teraz lepsze, niż niejedna moja koleżanka :) Aaaa i tak dla informacji, aparat w ogóle nie przeszkadza w całowaniu :)

Gość zamułajestniezła
25-latek to chyba nie chłopiec ale mężczyzna... a Ty zachowujesz sie jakbys miala 15 lat, jestes jebnięta i daj se spokoj z nim bo chłopak sie zmarnuje z takim pustakiem jak Ty, z tego co mowisz jest fajny i nie zasługujesz na niego.

Gość ghjklkkkkdfghj
znajdz se chłopaka bez drutuw

up:)

Ktoś pomoże??