Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Angel from hell

Dzis zaczynam Nicorette

Polecane posty

Bylam dzis po plastry Nicorette to bylo jedno z moich noworocznych postanowien.Mam nadzieje,ze dam rade wiem,ze bez plastrow nie dam rady nawet zaczac.wiec kto jeszcze ze mna

Gość FFFFFFFFFFFFF
no to powodzenia, ja stosuje niquitin :D

Gość kurrnik.pl
przeciez Ci nic nie pomoze

Gość noż kurde ale się wkurzyłam
ja stosowałam nicorette ale gumy :D I w ten sposób NIE PALĘ już 2.5 roku :) Powodzenia.

Gość kurrnik.pl
a co na mnie

Gość ja bralam tabex
i tym sposobem nie pale juz rok :) A jak sie dobrze czuje!!!!!! Ja bralam nicorette ale jako gum do zucia to mi nic nie daalo, ale moze plastry pomoga. :)

Gość FFFFFFFFFFFFF
tak, tylko na początku choooj strasznie strzela, ale to tez zalezy od tego ile wczesniej palilas, ja paczke dziennie, raz juz rzucialm z tymi plastrami tylko potem wrocilam przez swoja glupote, ale teraz od nowa zaczynam i juz 7 dzien nie pale, poczatki sa niestety ciezkie,ale potem pamietam jak zapalilam po dlugim casie to mi nie smakowalo i bylo mi niedobrze

Gość ja bralam tabex
jak widac kazdemu pomaga co innego :D Ale napewno nie warto sei zniechecac. Niestety nic za ciebie palenia nie zyci i trzeba sie przemeczyc troche...

Dzieki za dobre slowa super,ze wam sie udalo:) Licze,ze dam rade mam nadzieje,ze tak:) ja pale paczke dziennie z tym,ze rano potrafie nic nie spalic a dopiero po pracy moge spalic ta paczke:O licze na to,ze dam rade:)

Gość FFFFFFFFFFFFF
ja postanowilam calkiem rzucic i nie wracac teraz z nowym rokiem, bo u mojego taty wykryli raka pluc, tego najbardziej zlosliwego, a palil ponad 30 lat 2 paczki dziennie

Gość ja bralam tabex
nie, to ja rano najwiecej palilam. Wstalam to pierwsze co to 2 fajki :/ Pozniej jakas kanapka i znowu szlug. Palilam troche ponad paczke dziennie, ale mnie to wykanczalo niestety. Caly czas zapalenia oskrzeli, zapalenia pluc... A teraz jak nie pale to jak ręką odjął rok chora nie bylam :)

Gość ja bralam tabex
FFFFFFFFFFFFF - moj tata umarl na raka pluc... Tez palil 2 paczki dziennie. Rak niestety podobno tez ma podloze genetyczne :O

Gość a ja poszłam na
biorezonans, koszt taki sam jak paczki plastrów(70 zł) nie pale już miesiąc i 2 dni, nie ciągnie mnie i nie przytylam:)

Gość ja bralam tabex
ja kupilam tabex bo najtanszy byl wtedy :D chyba dalam za niego ok 30zl. A kolega mi polecil bo sam po nim nie palil.

Gość FFFFFFFFFFFFF
owszem, tak jest w mojej rodzinie-->rakowa, ale lekarz powiedzial tacie, ze ten typ ktory on ma to jest jedyny rodzaj, spowodowany w 90% przez palenie bo jest nikotynopochodny-drobnokomórkowy, więc gdyby nie palił to byłoby ok, a tak... niestety :(

Gość a ja poszłam na
paliłam ponad paczkę dziennie dłuuuuuugo

Gość ja bralam tabex
FFFFFFFFFFF - i co jetst najgorsze palaczom nie robia operacji na raka pluc, bo nie ma ona sensu. W wiekszosci innnych przypadkow raka plus, ktory nie jest spowodowany paleniem robia operacje i czesto nawet ludzie dochodza do siebie. Ale u palaczy nie.:(

Gość FFFFFFFFFFFFF
nie, u palaczy tez robie, tylko musi byc operacyjny, nie moze sąsiadoac np z sercem i naciekac na inne wazne narzady, bo wtedy operacja bez sensu, a drobnokomórkowy z zasady jest nieoperacyjny, bo jest za duzy rozsiew i postepy, zostaje tylko chemia i radioterapia, mój tata 9 m-cy temu zostal zdiagnozowany i na szczescie wszystko zmalalo i sie zatrzymalo na razie:D odpukac;)

Gość ja bralam tabex
FFFFFFFFF mojemu powiedzieli ze jak sie bardzo dlugo pali to sie nie robi operacji. Moze kazdy lekarz ma inne zdanie. Moj jezdzil na chemie, niestety niedojezdzil :( Mam nadzieje ze twojemu sie uda, oby!

Gość FFFFFFFFFFFFF
przykro mi :( z moim w szpitalu lezeli dwaj ktorzy palili jeszcze dluzej niz tata i dostali skierowanie na operacje do Zakopca, bo rak był operacyjny, no ale lekarze wiedza lepiej niz my :), ja palilam prawie 10 lat z przerwami na ciaze i karmienie, a teraz koniec z tym

Gość ja bralam tabex
noo, ja tez sie ciesze ze nie pale :) I teraz to juz w ogole takie drogie to swinstwo :O

U mnie tez rak rodzinny babcia rak pluc dziadek rak pluc i mogla bym tak wymieniac:( pale juz kilka lat zaczynalam od popalania typu paczka na 5 dni.z czasem pol paczki dziennie i tak od 3 lat paczka dziennie a potrafie wiecej:Otez mam problemy z zapaleniem pluc i kaszlem od fajek.mysle,ze to jest dobry monent na przestanie plastry i gumy mam za darmo:)

Gość ja bralam tabex
no to angel nie ma co, musisz rzucic :)

hej wszystkim chodz pewnie nikt nie czyta:( ale bede pisac moze to da mi motywacje:) dzis jeszcze nie spalilam ani jednego papierosa rano bolala mnie troszke glowa pewnie od plastrow mysle,ze zapale chodz 1 lub 2 bo jest ciezko,ale nie wiecej to i tak dobrze jak normalnie pale paczke pozdro:)

Gość jjonn
a nie katuj sie zapal wiecej ,ale nie paczke:)

Gość Paulina444
Nicorette dostałam od koleżanki, spróbowałam ale niestety nie pomogło. Po czasie znalazłam w necie blog https://blogbylejpalaczki.wordpress.com/ i w końcu się udało :D rzuciłam palenie po 6 latach :D