Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko jaaa

NIE umiem byc SZCZESLIWA!

Polecane posty

Gość lenka ma rację
wymyślasz sobie problemy :O Ale weszłaś tutaj nie po to, żeby ktoś ci naprawdę pomógł, tylko żeby z obłudnym współczuciem pogłaskać cię po główce, więc nasze wpisy nie mają żadnego sensu. Ty po prostu LUBISZ być nieszczęśliwa i z upodobaniem pielęgnujesz w sobie złe emocje, zamiast zapomnieć i żyć dalej. Zobaczysz, pewnego dnia tak zatrujesz swojego partnera, że będzie miał cię dość. Skoro jesteś tak dorosła, jak to podkreślasz, to zacznij się stosownie zachowywać.

Gość lenka mar ram
nie samanthełe, tylko ja :o ale zmieniłam zdanie, bo uznałam, że tak rzadko spotykana głupota zasługuje na podbijanie topica, żeby ludzie mogli sie troszke pośmiac i rozerwac, czy tając o twoich beznadzienych problemach :classic_cool:

Gość tylko jaaa
lenka mar ram Zal mi Cie dziecko, pochylam nad Toba ze wspolczuciem głowę. Kto na Ciebie mówił "szmata" ? bo przecież musiałaś się tego słowa nauczyć kiedyś. I zapewne do Ciebie tak powiedziano i zapamiętałaś sobie, że to słowo jest obelga . Z ilu nickow jeszcze napiszesz? masz chyba jakas schizofrenię, rozszczepienie jaźni. Ale rozumiem i współczuję. Chętnie wysłucham Twoich zażaleń, może Ci ulży i poczujesz się lepiej? może będziesz przez to szczęśliwsza, dowartościujesz się?

Gość lenka mar ram
z takimi słowami spotykam sie na tym forum, czytm chłone i potem powtarzam ludziom, których ono doskonale określa 🌼 ja nie wypisuję swoich problemów na takim forum :D uświadamiam jedynie innym, że nie mają problemów i sobie je wmawiają - czego przykładem jesteś ty. ja jestem zupełnie szczęśliwa i staram sie Tobie pomóc stosuje wobec ciebie okrutną psychoterapie 🖐️ *nick mam tylko jeden, a ty po prostu jesteś tępa i przypisujesz mi wszystkie negatywne wypowiedzi na twój temat, zamiast pogodzic sie z tym, ze większosc wyciąga słuszne wnioski :o

Gość tylko jaaa
lenka mar ram Tak, oczywiscie Skarbie. A co stało się dalej?

Gość lenka mar ram
już jadą po ciebie z białym kaftanem :classic_cool:

Gość tylko jaaa
a pozniej?

Gość tylko jaaa
a jeszcze pozniej? a jak Twoja mama kazala isc Ci spac, bo juz 20.00? a jak wstałas wczesnie, bo na osmą do szkoły? :D:D:D

Gość tylko jaaa
o kurcze, zapomniałam, pewnie pochłonęła Cię "wieczorynka ".

Gość tylko jaaa
autorka jest jebnięta ale Ty Kochanie chyba bardziej. Idz juz spac, bo na osma jutro wstajesz i ruszasz zdobyc wyksztalcenie (pewnie w zawodowce).

Gość tylko jaaa
i co? zatkalo? brak argumentów? jedynie obelgi cisna Ci sie na usta , nie? i w domu tez nieciekawie.

Gość lenka mar ram
ty autorko lepiej idz spac, wypij meliske i zjedz jakies lekarstwo na nerwy :) nara 🖐️

Gość Buarii xXx
Moge powachac wasze cipki dodatkowo wylze wasze wargi.najwole taka 2dniowa nie myta kocham takie

Gość lenka mar ram
wybaczcie ze zyje wiecej sie to nei powtorzy :D :D :D :D

Gość lenka mar ram
to ja jestem szmata, gowno warta i spie na smietniku a matka karmi mnie pradem elektrycznym :D :D :D

Gość tylko jaaa
To było do przewidzenia .

Gość lenka mar ram
wy pie rdalaj podszywie z 19:40 :classic_cool: mam tez inne zajecia niz ciągłe sprawdzanie, czy ktos odpisał w tym temacie :o 🖐️ jestes doprawdy żałosna ...

Gość tylko jaaa
Typowe hihi haha.

Gość lenka mar ram
no widzisz? :classic_cool: i dzieki mnie wreszcie jesteś szczęsliwa, bo wreszcie kogoś zgnoiłaś i tak radośnie sie tutaj śmiejesz 🌼

Gość tylko jaaa
dzieki Tobie usmialam sie do lez. Z Ciebie .

Gość lenka mar ram
naprawde sie ciesze, że jestem zasługą czyjegoś usmiechu.. :) 🌼 ty nie bylas w stanie mnie rozbawic :( wzbudziłas we mnie jedynie politowanie :o

Gość tylko jaaa
Ja juz o wspolczuciu wobec Ciebie wspomnialam, wiec uznalam, ze nie warto bym się powtarzała (jak Ty to czynisz).

Gość samanthełe
dzieki nam jestes szczesliwa i juz nie myslisz o tym fajnym facecie, który słusznie kopnął cie w dooooopsko :) każdy kto to czyta, widzi, żejesteś żalosna... także twoje posty mówią same za siebie 🖐️ niektórzy stwierdzają tylko fakty ;) a ty nieudolnie tylko próbujesz sie odgryźć.. :(

Gość tylko jaaa
oczywiscie, bo przeciez jak moze byc inaczej?

Gość tylko jaaa
wprost promieniuje szczesciem dziecki Twojej schizofrenii

Gość tylko jaaa
przeciez to widac glupia dziecino , ze Ty to piszesz, ciagle jedno i to samo, z roznych nickow, nawet po tandetnym i tanim sposobie wyslawiania się. Prostotą od Ciebie wieje i kompleksami. Jeszcze mnie tym zarazisz. A tego nie chce. Musisz miec przezalosne zycie. I moj stan emocjonalny przy Twoim jest wrecz idealny. Popisz sobie dalej i powyzywaj się . Jak ma Ci byc w zyciu lepiej, czemu nie :p ... ;)

Gość tylko jaaa
Bo ja lecę, dziecko mi się obudziło. Musze je nakamić, a pozniej wychowac , zeby na takiego tuczka , prostaka i chama nie wyroslo jak Ty dziewczyno.

Gość Tomasz Zakwa...
Masz dziecko i rozpamiętujesz tutaj na forum jakiegoś faceta, który Cię porzucił? Nie dziwię się, że nie masz przyjaciół. Nie dziwię się też, że jesteś nieszczęśliwa, jak wszyscy tutaj na forum miażdżą Cię obelgami.

Gość Szczęście....
... to taki stan emocjonalny, kiedy decydujesz się i chcesz dostrzegać dobre strony tego, co się dzieje... Kiedy potrafisz spojrzeć na świat wokół siebie i po prostu się nim zachwycić... Szczęście, to taki stan, kiedy przede wszystkim chcesz dostrzegać pozytywy... Np możesz się zachwycić świeżym śniegiem - jak pięknie lśni w świetle latarni, jak skrzypi pod nogami, gdy stąpasz po nim, jakie mróz maluje piękne obrazy na szybach samochodów, przystanków, autobusów... Albo... jak ciekawi ludzie Cię otaczają, od których masz możliwość się tyle nauczyć. Możesz poczuć wdzięczność, że jesteś zdrowa, że masz dach nad głową... Szczęście to suma wszystkich małych chwil, które składają się na Twoje życie.. Szczęście to te wszystkie chwile, kiedy to TY niesiesz ludziom szczęście - to szczery uśmiech, którym obdarujesz miłą staruszkę, a ona ten uśmiech odwzajemni, to uśmiech którym obdarujesz małe dziecko, a ono będzie nieporadnie próbowało naśladować Cię... To każdy miły gest jaki Ty wykonasz w kierunku drugiej osoby, każdy komplement jakim obdarujesz drugą osobę, a ona odwzajemni go, albo się zmiesza nie wiedząc jak przyjąć go, albo podziękuje... Szczęście kiedy je dzielisz z innymi, to ono się mnoży w Twoim sercu... Jeśli pozwalasz by jedno przeszłe wydarzenie przysłoniło te wszystkie piękne rzeczy, które Cię otaczają, te wszystkie naprawdę fajne zdarzenia, które się wokół Ciebie dzieją, to pogłębiasz to nieszczęście, bo nie jesteś w stanie dostrzec nic innego. Zupełnie jakbyś zamknęła się w pokoju, zasłoniła dostęp do światła i narzekała, że nie możesz zobaczyć słońca, ale nie robiła nawet najmniejszego ruchu w kierunku okna aby je odsłonić, nie mówiąc już o wyjściu z tego ciemnego pokoju... Pomyśl o tym..

Witam Cie przeszlam podobna sytuacje wiem ze ci ciezko tego nie da sie tak zapomniec to wraca ja nawet bylam z tym u psychologa i tez nie potrafi pomoc tak to juz jest moze z czasem bedzie ci lzej ale ja jakos w to nie wieze.......wciaz to powraca i powracac bedzie dopoki nie zmienisz partnera i zaufasz mu wtedy mysle minie bo tamten zrobil ci krzywde i dlatego cierpisz