Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny16

Moj pierwszy raz bardzo bolesny !!!!

Polecane posty

Gość smutny16

to bylo w tamta sobote sasiadka poprosila mnie zebym wyniusl jej smieci zgodzilem sie przyszedlem z powrotem zaprosila mnie na kawe wiec poszedlem ona ma 58 lat az w konu kiedy mialem wychodzic ona zlapala mnie za krocze i przyciagnela mnie do siebie zaczela mnie rozbierac opieralem sie jestm niski bo jest to 161 a ona byla wieksza ode mnie o jakies 30 cm nie moglem uciec zlapala mnie zaciagnela do kuchni wycignela z szafki sznur i zwiozala mi rece z tylu i nogi nie moglem sie ruszuc w usta wlozyla mi kawalek jakies scierki i owiozala do okola glowy potem rozebrała mnie do naga ja juz plakalem bo sie bardzo balem zaciagnela mnie do salonu zaczela mi bardzo mocna walic konia probowalem krzyczec ale nie moglem wkoncu ona sie rozebral i zaczela siadac na moim penisie nic nie moglem zrobi i to jeszcze tylkem siadala byl to moj pierwszy raz bardzo mnie to bolalo bo ona miala bardzo ciasny tylek pozniej sie na mnie polozyla w tedy juz bylo lepiej bo mojego czlonka wsadzila w swoja cipke troszke mi ulzylo bo zostalem wykozystany przez starsza kobiete swoje wielkie piersi polozyla na mojej twarzy nie moglem oddychac. gdy juz czulem ze dochodze zaczlem sie bardzo mocno szarpac ona wziela mojego czlonka zaczela bardzo mocno mi go walic az znow sie poplakalem i wytryslem ona z usmiechem powiedziala ze jej moje nasienie smakuje nie wiem co teraz mam robic bo sie wstydze powiedziec to mamie czy tacie kiedy ja widze na ulicy ona sie ze mnie smieje s ja spuszczam glowe i przechodze obok wstydze sie bo moj penis jest bardzo maly bo tylko 14 cm wiec ona sie ze mnie smieje ze jest pewnie taki maly co mam robic ???? pomocy !!!

Gość danusia tutaj
strzel sobie w łeb z wiatrówki

Gość bla bbblala
a rodzice wiedzą? :classic_cool:

Gość smutny16
nie wiedza bo sie wstydze im o tym powiedziec !!!

Gość bla bbblala
spróbuj z nimi na ten temat poważnie porozmawiac! Niech się dowiedzą jaka to sąsiadke maja :D

Gość smutny16
Latwo powiedziec porozmawiac !!! :(:(:(

Gość bla bbblala
skoro nie z rodzicami to idź jeszcze raz do sąsiadki i powiedz co na ten temat myślisz :D

Gość smutny16
a jak mnie znow zlapie i to samo zrobi ja juz nie chce tego drugi raz przezywac !!!

Gość speedygonzales
to następnym razem postaraj się szybciej obudzic.

Gość bla bbblala
nie daj się! Pokaż że jesteś mężczyzną :classic_cool:

Gość smutny16
:/

Gość bla bbblala
a co, nie jesteś?

Gość gibbsson
Zapowiedz suce, rewanż! Pamiętaj w życiu jak w ringu bywa różnie ale np Najman będzie Pudzianem rewanżu wtedy nie miał szans ale wiesz trzeba się przygotować!

Gość Hennydożynie
Oj oj coś mi się zdaje że to bujda. A jeśli nawet to kontrowersyjna-no wiesz taka baba co ma 191cm i pewno waży tego połowę to trochę hc fantasia.

Gość bla bbblala
a po za tym " nie da ci tego ojciec, nie da ci tego matka co może dac ci dzisiaj twa bliska sąsiadka...." :D

Gość Wpierdol zdzirsku.

Gość Porady duchowe inc
Zgłoś to do prokuratora. Jeśli wbrew woli twej to miało miejsce z użyciem siły to bez wg na twój wiek był to gwałt.

Gość Clever Corvax
Bla bbblala to Ci się udało dobre dobre he he :)UFFF jeśli to prowo to coraz dziwniejsze są te prowokcje:-(

Gość bla bbblala
Clever Corvax -dzięki :classic_cool: fakt taka sytuacja raczej nie mogła sie zdarzyc, prowo jak nic, za bardzo ubarwione itd....