inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 6, 2010 ....... :)........... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koko * 0 Napisano Styczeń 6, 2010 też bym pojechała :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 6, 2010 Nie gleniu................ ja tam mam rodzine................:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 6, 2010 Koko...... :) ja też pojade na ponad tydzień:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mawronka 0 Napisano Styczeń 6, 2010 kiedy masz ferie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 6, 2010 W przyszłym tygodniu powinnem ostatni raz isc do szkoły w piątek............................ ale zrobie sobie wolne wcześniej:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mawronka 0 Napisano Styczeń 6, 2010 mnie nie chciał :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pola82 0 Napisano Styczeń 6, 2010 no to gratulacje,bawsię dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 6, 2010 Niestety jade tam ze swoją rodzinką:D............. sorry że tak późno ale dobrze bawie się na macierzyńskim:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Precise 0 Napisano Styczeń 6, 2010 też bym się z chęcią ponownie wybrała :D gdzie dokładnie jedziesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 6, 2010 W Atenach będę głównie będę zwiedzać zabytki........... :D :D............ madusia18........ tutaj masz więcej:D http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4334943 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach