Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mniej niz zerooo

b niska samoocena i problemy z facetami, ktoras ma?

Polecane posty

Gość mniej niz zerooo
witam dzisiaj, widze ze nowe osoby na topiku :)

Gość mniej niz zerooo
cream 🖐️ moja samoocena bez zmian, ale w zasadzie to jestem do tego przyzwyczajona i tylko czasem z tego powodu lapie dola, dzis jakos lepiej :P

to szykuj sie na impreze w sobote szpileczki spódnice fajny sweterek i poznasz kogos :)

Gość mniej niz zerooo
widzisz, moja problem to tez taki ze nie lubie poznawac facetow na imprezach, na nich nie jestem soba, facet widzi mnie jakos odstawiona (co i tak nie pomaga mi w samoocenie, ale jak sie napije to niech bedzie) a potem w codziennym zyciu jestem zupelnie inna, a ja w ten sposob przyciagne wlasnie facetow ktorzy lubia kobiety zupelnie inne niz ja na co dzien, moja kolezanka ciagle kogos wyrywa na imprezach, spotykaja sie raz czy dwa i koniec, a ona narzeka a poza tym w sobote pracuje caly dzien :P

Gość mniej niz zerooo
nie chce poznac na sile, w zasadzie juz poznalam wtedy, tamtego, w srodku dnia, ale nie wypalilo, jak sie trafi jakis inny rownie interesujacy to pewnie tez nic z tego nie wyjdzie, wiec nie ma o co drzec szat

Gość mniej niz zerooo
nie chce ale jak widac juz taki moj los :O

Gość avatiaria
ha jestem. :) miło tu z wami. babska zakompleksione. miałam redukcje w pracy i to ze krotko pracowałam... poleciałam. od dzis jestem bezrobotne.. chyba musze sie upic. :| jak wam dzien minał?

Gość avatiaria
aa i mam cytat na dzisiaj - Kaazdy zasługuje na miłosc. wiec nie ma opcji ze Twoim losem jest samotnosc.. chyba ze sama sobie takowy wybierzesz...

Gość avatiaria
oj.. jezeli tak to odebrałaś to sie zgadzam.. mi bardziej chodzi ze kazdy ma do niej "prawo"

Gość mniej niz zerooo
Avatiaria, przykro mi z powodu utraty pracy, ale nie martw sie, nie ma tego zlego, znajdziesz lepsza teraz bedziesz mogla sobie pospac, poleniuchowac w domu :) u mnie dzien jak co dzien, w pracy tak sobie,

Gość avatiaria
offerma.. wniskujesz z swoich przezyc? a ja mysle ze to kwestia m.in myslenia, otwartosci, wiedzy o sboie i swoich potrzebach. no i pewnosci siebie. wg mnie człowiek jest tak silna jednostka ze moze miec wszystko czego chce.. ale tu sie kłania praca nad sobą. przede wszystkim pozytywne myslenie. :)

Gość mniej niz zerooo
ja uwazam ze szczescie jest wazne, jednym ludziom wiele rzeczy przychodzi latwo, innym trudno ale w duzej mierze tez zgadzam sie z aviatiaria, w koncu w kazdym przyslowiu jest ziarnko prawdy a sa takie jak "chciec to moc" czy "czlowiek dostaje to czego oczekuje"

Gość mniej niz zerooo
no tak, ale to przez moja matke, o jej mezu to nawet pisac nie bede bo nie warto, to ze mam taka a nie inna to kwestia przypadku,

Gość mniej niz zerooo
no i zgodze sie z Toba, wiadomo ze trzeba wmawiac sobie rzeczy realne ale i ambitne, np wiem ze Nobla to ja nie dostane wiec bez sensu byloby w to wierzyc, ale juz wierze ze po zmianie pracy z czasem bede zarabiac 5 tys i kupie dom na kredyt (na razie zarabiam tysiac :p ) i tak siebie postrzegam dlatego mam szanse na lapsza prace, w zyciu osobistym postrzegam siebie gorzej, wiec i tak mnie widza, wiem ze z tamtym facetem nakrecilam samospelniajaca sie negatywna przepowiednie, tylko ze ja nie uwazam ze ktos powinien mi wmawiac ze jestem super, sadze ze nie mozna nikogo obarczac takim zadaniem, powinnam sama w to uwierzyc, probowalam, nie udalo sie , na co dzien jak pisalam, jestem przyzwczajona,

Gość nie jestem ladna
jest tu ktos?

Gość nie jestem ladna
Idziesz dzisiaj na impreze?

Gość nie jestem ladna
bede czytac ksiazke i pewnie zajrze na kafe

Gość nie jestem ladna
moge isc na spacer do lasu ale jest zimno.

Gość nie jestem ladna
duzo ludzi bedzie na tej Twojej imprezie?

Gość jasnowlosy niski owlosiony
gdzie ta impra sie odbywa:classic_cool:?