Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Kleptomanka6

proszę o rade

Polecane posty

Jeszcze miesiąc temu miałam wspaniałego przyjaciela.. Spotykaliśmy się, cały czas ze sobą pisaliśmy a chwila bez niego wydawała się wiecznością.. Wiem, iż to głównie ja zawiniłam.. Myślałam, że z tej naszej "przyjaźni" może być coś więcej.. Każde nasze spotkanie kończyło się namiętnymi pocałunkami.. Niestety poczułam, że to nie miłość i dałam przyjacielowi to do zrozumienia. .. Powoli zaczęliśmy się od siebie oddalać.. Kilka dni po tym zdarzeniu dowiedziałam się, że wrócił do swojej ex. To była ogromna szpila w serce.. Żałowałam swojej decyzji .. Rozum mówił "nie przeszkadzaj im", natomiast serce "walcz o niego".. Odpuściłam, pomyślałam zostaniemy przyjaciółmi... Wtedy dowiedziałam się, że mój dawny obiekt westchnień był mną zauroczony. Wydawało mi się to idealnym wyjściem z sytuacji. Zaczęliśmy ze sobą kręcić. Minęło kilka dni i byliśmy już parą.. Lecz ja wciąż myślałam o moim przyjacielu, z którym straciłam kontakt.. To było okropne.. oddaliliśmy się od siebie .. Mój związek trwał śmiesznych kilka tygodni. męczyło mnie to wszystko i zerwałam.. wtedy odnowił się mój kontakt z przyjacielem.. byłam szczęśliwa :) .. dowiedziałam się, że zerwał ze swoją dziewczyną.. obiecałam sobie, że będę się starać odzyskać jego uczucie ... niestety wszystko zmierza w innym kierunku . .. kiedyś potrafiliśmy gadać godzinami teraz jest inaczej.. dawna radość rozmów odeszła. . .Wiem jedno STRASZNIE MI NA NIM ZALEŻY. niekoniecznie jako chłopaku raczej jak na przyjacielu. Przy nim zawsze byłam sobą .. Drodzy forumowicze proszę o radę co zrobilibyście na moim miejscu :))

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować