Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damarcus

do ładnych dziewczyn

Polecane posty

Gość damarcus

czy jest tak że macie na pęczki chłopaków i normalny nie ma u was szans?? boje się zagadywać do pięknych babek że mnie wyśmieją bo mają miliony propozycji dziennie od lepszych kolesi. a tyle jest ładnych..

Gość dianna z sasiedztwa
Smieszne jest to, bo kobiety mysla tak: podoba mi sie ten facet ale na pewno nie mam u niego szans, na pewno zainteresuje sie inna, i tak niestety tracimy szanse na fajne znajomosci :/

Gość Saurinkaaa
Ja jestem ładna, wykształcona i bogata. I napiszę Ci, że nie wszyscy faceci, z którymi się spotykałam byli nie wiadomo jacy. Myślę, że ładne dziewczyny też miewają problemy z randkowaniem . Ponieważ wszyscy myślą, że już są zajęte :P

Gość nie jestem ladna
Sprobuj zagadac. wtedy bedziesz wiedzial czy Cie wysmieje. Ja zagaduje do przystojnych facetow i nie wysmiewaja mnie.

Gość ciekawa teoria
ja mam to szczęście, ze mną interesują się faceci, którymi sama jestem zainteresowana :)

Gość dianna z sasiedztwa
ciekawa teoria - zazdroszcze ja tyle szczescia nie mam :(

Gość nie jestem ladna
gratuluje. mna sie nigdy faceci sami z siebie nie interesowali. zawsze musze sie kolo nich naskakac.

Gość damarcus
a ja zauważyłem że jak mi się podoba dziewczyna to ucieka ode mnie ale czasem widze zainteresowanie dziewczyny ale oczywiście mi się wogóle ona nie podoba.. nie chce nikogo oszukiwać. ale będzie trzeba chyba

Ładna dziewczyna nie ma szponów i zębów więc cie nie rozerwie na strzępy, co najwyżej ma siano zamiast mózgu, ale sucha trawa cię nie zmasakruje. :)

Gość chrzanik
problem poleka na tym, ze wiekszosc przecietniat uwaza sie za pieknosci, wiec raczej nie otrzymasz tutaj prawdziwej odpowiedzi:D

moge ci powiedziec, ze wokol mnie krecilo sie duzo facetow, ale poprostu bali sie mnie zapytac lup zaprosic na randke, bo...mysleli, ze i tak jestem zajeta. moj durny maz tez tak myslal, az zrobilam pierwszy krok:P myslal, ze sobie jaja robie jak go zapytalam, czy nie poszedlby ze mna na piwo:p

Gość dgddjkkl anonimowa
daj spokoj, moj Maz ze tak powiem nie nalezy do najprzystojniejszych ani slicznych chlopców, jest duzy, goli sie prawie na 0, wyglada groznie a jest totalnym misiem, gdy zaczelam z nich chodzic 8 lat temu (mam 26 lat) wszyscy sie dziwili ( nawet ze tak powiem byli chamscy ze ja ladna a on...) no i co jestesmy 5 lat po slubie i kocham go bardzo choc nie byl i nie jest w moim typie na 100 %, jest blondynem a ja ubostwiam brunetow, ale kocham go nad zycie, jest dla mnie powietrzem, mamy cudownego synka, dalej sie niektorzy dziwia ze jestem z nim, ( bo ja raczej z tych ladniejszych tak mowia ) a on przecietny, ale to jakim jest wspanialym i madrym czlowiekiem wiedza ci co go poznaja blizej, rewelacyjny w lozku i w pracy i wspanialy maz i ojciec !

Gość akzcawizd
no to nieprawda zupełnie,że tak jest. Ja też dużo razy dostaje komplementy na temat wyglądu, ale to nic bo jestem strasznie nieśmiała... nie znaczy,ż ejak dziewczyna jest ładna to nie ma kompleksów lub chłopaków na pęczki:)

Gość sdghyfhhs anonimowa
ja tez niby jestem sliczna piekna i seksowna, duzy biust , dlugie czarne wlosy , dlugie rzesy.............i c o mam kompleksy i jestem strrasznie niesmiala i niepewna siebie, pewnie czuje sie tylkoz moim mezem,

Gość wyluzuj -
kolejna beznadziejna prowokacja

Gość uki tuki.
malenstwo... LUP ??????? a w stopce masz cytat o inteligencji... matko.. , ,

Gość nananaa
niektóre pewnie nie mogą sie odgonic ale niestety ja tego nie doświadczyłam ... :] widocznie jestem brzydka, albo zła i zołzowata ;o no to straszne.

Nie mamy na pęczki. Podstawa to nie zaczynać od : "Ładna jesteś wiesz?" (i wszystkiego, co jest równoznaczne). Tak, WIEM, że jestem ładna, nie musi mi tego mówić jakiś kretyn. Lepiej się zastanowić, nim się coś powie. Ale za to potem masz prawie stuprocentową pewność, że się z tobą umówi :classic_cool:

Gość TH is IT
Chciałbyś wymacać ładne ciałko Bierz się za takie jakie będą Cie chciały

Gość katherina...
Ja jestem ladna dziewczyna i najlepsze jest to, ze teraz jestem wolna.... i powiem Ci, ze wlasnie wszyscy mysla, ze jestem zajeta... nie wiem...nie maja po prostu odwagi...owszem sa i tacy co probuja ale facetow na peczki nie mam...gdyz 2/10 podejdzie i zagada...

Gość TH is IT
trzeba byc ładnym

Gość ładna kobieta ma w zyciu luzy

Gość katherina...
TH is IT "trzeba byc ładnym" - to bylo do mnie? gwarantuje Ci, ze tak jest luzy...? jakie niby luzy...?

Gość TH is IT
Ładna dziewczyan może decydować bede z tym albo nie

Gość zgdza sie w przypadku ladnych
wszyscy zakladaja,ze nie sa same i czesc sie boi. ale z drugiej strony- ktora by chciala taka cipe, ktora sie boi ?

Gość katherina...
No oczywiscie,ze moze decydowac! myslisz, ze nie decydowalam nigdy? nie jestem jakas zdesperowana...

Gość ładna kobieta ma w zyciu luzy
cipa