Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy tez to dostales

dostałam dziwny post na nk

Polecane posty

Gość czy tez to dostales

hej dostalam na nk post od nijakiej Nancy stewart o tej tresci;,,Witaj! Wyglądasz ciekawe, ale nie jestem dobry w mowie wam Polski (można powiedzieć?)Chciałam wiedzieć, czy będziemy mogli spotykać się na tej drugiej stronie internetowej,tam moglibyśmy rozmawiać. Być może? Cóż, jeśli chcesz, tutaj jest to: http://www.hangoutlist.org/?id=4512&profile=nnav2311 Mam nadzieje, ze bede cie tam, długo żyć Polski! '' dodam że nie mam zadnego zjecia na nk i zaznaczona opcje zeby nie pokazywł wiadomosci z kont fikcyjnych, wiec co to ma być.Boje się że to jakis wirus ,albo co.czy ktos z was to dostał?

Gość też to dostaje
ja dostaje takie coś na pocztę ale po angielsku pisze wcale tego nie czytam tylko kasuje

Gość teraz o mnie
nie klikaj na takie podejrzane linki to nic do kompa nie wlezie. taką wiadomość wysyłają do wszystkich napotkanych po drodze

Gość wywal to natychmiast

Gość czy tez to dostales
jezu ja wiadomosc otworzylam ale w linka nie weszlam,cos może byc przz to nie tak?

Gość fdgsdg
fragment ?id=4512 zdradza że to tzw link referencyjny. ktoś zarobi jak ty się zarejestrujesz w tym serwisie i może coś kupisz. 🖐️

Gość czy tez to dostales
aha,to może jak nie weszlam bedzie ok

Gość fdgsdg
pewnie jakiś serwis randkowy. pełno takich w internecie. kiedyś było popularne ilove.pl bo płacili chyba 5 zł od jednej zarejestrowanej osoby.

Gość czy tez to dostales
oby

Gość ojoppp
o o...pol roku temu tka sama wiadomosc dostalam na bliziutko :D wywalili ja po dwoch dniach"dzialnosci"

Gość czy tez to dostales
jak to wywalili?

Gość jak to po
dostałam identyczną .....

Ja dostawałam takie listy na pocztę, od niby jakiejś laski, która jest w obozie uchodźców, a to jedna wielka ściema, tylko kasę chcą wyłudzić, dane osobowe. Nie odpisuj lepiej i usuń, brzmi podobnie do moich wiadomości, które dostawałam.