Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dostać szłu mozna

poczytajcie

Polecane posty

Gość dostać szłu mozna

chce grac na nowym uni, rejestruje sie : nazwa uzytkownika pod którą będe na uni, e-mail na które prześla mi cos tam, hasł na które wchodze przy logowaniu, zaznaczenie uni i akceptacja warunków, pisze wszystko i nie przyjmuje, wywala mi :' ou nie wejść do hasła. Proszę zgłaszać hasło do twojego własnego bezpieczeństwa działu księgowości. " o co chodzi? zaznaczam cienkismy z anglika niestety:( to co wywala tłumaczone tlanslatorem:( Odpowiedz na ten temat » dlaczego kasujecie temat? [06.01.2010] 20:48 dostać szłu mozna ??? co w nim jest nie tak??? [06.01.2010] 20:51 [zgłoś do usunięcia] dostać szłu mozna wysilcie się moderki bo o seksie nie ma? o zdradzie? tylko proste pyanie o podpoweiedź? a takie was nie rajcują? skopiowane, zapisane czekam tu na odpowiedź! [06.01.2010] 20:54 [zgłoś do usunięcia] dostać szłu mozna jaka reakcja ..szok pytanie było: chce grac na nowym uni, rejestruje sie : nazwa uzytkownika pod którą będe na uni, e-mail na które prześla mi cos tam, hasł na które wchodze przy logowaniu, zaznaczenie uni i akceptacja warunków, pisze wszystko i nie przyjmuje, wywala mi :' ou nie wejść do hasła. Proszę zgłaszać hasło do twojego własnego bezpieczeństwa działu księgowości. " o co chodzi? zaznaczam cienkismy z anglika niestety to co wywala tłumaczone tlanslatorem [06.01.2010] 20:57 [zgłoś do usunięcia] dostać szłu mozna lubicie się bawić??? ja też hahahahha będzie niezła zabawa , obiecuję [06.01.2010] 20:59 [zgłoś do usunięcia] dostać szłu mozna albo wrzucicie temat i będzie spoko [06.01.2010] 21:00 [zgłoś do usunięcia] dostać szłu mozna kto zgłosił do usunięcia? [06.01.2010] 21:01 [zgłoś do usunięcia] dostać szłu mozna nie doszło na ...forum, a juz do usunięcia?? nooo przegięcie kochana czy kochany [06.01.2010] 21:02 [zgłoś do usunięcia] dostać szłu mozna Pan/i i władca??? błąd

Gość dostać szłu mozna
moderek usuwał wszytko nie wiem o co mu chodziło?? seksu nie było czy co?? jakaś niezaspokojona moderka chyba:D pewnie nie dotrze to :D

Gość dostać szłu mozna
a chodziło tylko o prostą odpowiedź jesli ktoś w to gr... i usuwać 3 razy?? kto tam pracuje? ale..pomyślimy.. nie same głaby korzystają z kompa..przykre nie?

Gość dostać szłu mozna
i nie trzeba zostawić było temat w spokoju? jesli nie ma graczy , sam by zszedł do... podziemi, nic na siłe.. ale Wy modki czychacie tylko na sensację i jakies nieszczęscia, inne tematy w kąt!!! ale jesteście beznadziejni i żądni sensacji!!! Poracha, kto Was tam zatrudnia??? Taki sam głąb???

Gość dostać szłu mozna
czyżby sie nikt w tej sprawie nie wypowiedział?? bo już nie chodzi o pomoc, ale o działanie adminów, wszystko zapisuje zamim wyslę , fakt:D ale nikt nie gra?

Gość dostać szłu mozna
hahaha nikt sie tu nie trafił taki, a ...admini czują sie bezpieczni...chociaż , watpie w to..bo nie sprawuja nadzoru za darmo jak wszystkim opowiadają :D będą inni, tematy nie będa znikać lalalalala

Gość dostać szłu mozna
ale..skoro to Was nie interesuje... jestem tu przelotem.. podobno można było tu zapytac i dostac odpowiedź jak widac..samemu trzeba szukac Powodzenia kafeterianie.. dziekuje za pomoc...