Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość winka672

Dziwią mnie samotne matki!!!

Polecane posty

Gość winka672

Te które mówią że mają trudną sytuacje finansową,że nie mają pieniędzy na utrzymanie dziecka,itp. Ja np.urodziłam synka jak miałam 20 lat i co? facet mnie zostawił! poradziłam sobie, pracowałam w firmie u ojca, studiowałam zaocznie i miałam nianie do opieki. Teraz mam 28 lat,odchowane dziecko i nie mam powodu do narzekań. Jednak ułożyłam sobie życie. Dziwią mnie też mężatki które nie pracują bo twierdzą że mąż je będzie utrzymywał i jeszcze do tego mówią że nikt ich nie chce zatrudnić! moja bratowa urodziła dwa lata temu drugie dziecko i pracuje w rodzinnej firmie, jakoś potrafi połączyć obowiązki rodzinne z pracą. Nigdy nie korzystałam z mopsu czy z podobnych instytucji! Niedawno właśnie skończyłam remont swojej połówki domu który dostałam od rodziców na współke z dwójką braci. Pracuje w firmie od rana do wieczora, tak samo moi bracia i bratowa. No i z kim zostają wtedy dzieci, na początku jak syn był mały siedział z opiekunką teraz moja mama zajmuje się trójką wnucząt:) moim synem i córkami brata.

Gość rgtetg
Zauważ,ze twoj ojciec miał firme,wiec miałas szczescie,ze u niego pracowałas

Gość rgtetg
Do tego twoja mama opiekuje sie twoim dzieckiem

Gość bvhnghg
jestes z lekka zalosna 1 pracowalas z wfirmie ojca 2 dostalas dom od ojca ale jestes zaradna hyhy, rzeczuwiscie

Gość winka672
Dostałam nie tylko dom ale i firma. Dzięki ciężkiej pracy kończe właśnie remont swojej części domu! Moge się pochwalić tym że sama zapewniłam swojemu dziecku godne życie. Choć prawda dostałam wielką pomoc od rodziców i jestem im za to bardzo wdzięczna. Ale do wszystkiego doszłam sama!

Gość doszłaś do wszystkiego za
pomocą rodziców:P idiotko:D

Gość żalpeel
ta rzeczywiscie do wszystkiego doszłaś sama :D

Gość blady swit
Ciesz sie ze mial ci kto pomoc ale nie kazdy ma takie szczescie.I nie wszyscy tatusiowie maja firmy.Wiec nie dziw sie.

Gość to musi być prowo
Nie wierzę, ze na świecie mogą istnieć tacy ludzie

jesli nie prowokacja to zle trafilas z tak postawionym tematem.Gdybys napisla, ze udalo Ci sie osiagnac tak wiele przy pomocy rodzicow i jestes wdzieczna im to jest o czym pisac.Ale stawiajac zarzut samotnym matkom, ze maja problemy ,to swiadczy o twej arogancji i nieznajomosci zycia.A samotnym matkom, niezaleznie od przyczyny, nalezy tylko gratulowac, ze sobie radza jakos.Bo panstwo jakos im tego nie ulatwia.

MLODA POPROSTU GUWNO WIESZ O ZYCU MAMA PILNUJE CI MALUCHA U OJCA PRACUJESZ TO CO TY KURWA MOZESZWIEDZIEC A ZOSTAN SAMA NIE MAJAC CO ZROBIC Z DZIECKIEM PRACA OWSZEM NA PSTRYKNIECIE PALCEM ADZIECKO CO NA PLECY CZY CO ZLOBKI SA PRZEPALNIONE NAWET TE PRYWATNE I CO CWANIARO?????????????????? CO BYS ZROBILA??????????????????

Gość malinka_różowa
Brak mi słów na określenie inteligencji autorki, nie dosyć że pracuje u tatusia to jeszcze mamusia zajmuje się dzieckeim. A ona śmie twierdzić że kobiety zostawione z dzieckiem bez pracy i pieniędzy na opiekunkę do dziecka są żałosne. No tak bo w sumie to przecież każdy pracodawca przyjmuje z otwartymi ramionami samotną matkę, jeszcze może jej płaci premię żeby miała na opiekunkę i daje duuużo wolnego coby dziecko nie zapomniało jak mama wygląda!!! Szlag mnie trafia jak czytam takie bzdury

Gość mamusia dziewczynek
WINKA -a co ty wiesz o problemach samotnych matek?tatuncio dal corci prace bo jej sie nie udalo w zyciu i za nianie tez pewnie placil ,o rachunkach nie wspominajac.od miesiaca jestem sama z 2 dzieci tatus umyl raczki od rodziny ,rownierz finansowo.czy twoje dziecko spytalo cie czemu gwiazdka zostawila tylko czekolade,czemu niema nutelki i dzemu w domu.pomysl troszke zanim kogos poraz nastepny zranisz:O

Gość wypowiedzsie
kurwiłas sie za młodu to masz za swoje! zapierdalaj teraz na bachora!

Gość mamusia dziewczynek
niewiem juz ale sadze ze to prowokacja jakas...ale mnie tak zajezyla ,jak mozna byc tak glupim i tepym by pisac takie bzdury.pomieszana z poplatana ta autorka jest:O

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhkl
Ja czytam takie topiki to mnie kurwica bierze,ja sama bylam samotna matka z trojgiem dzieci, nikt mi nie pomogl,sama musialam sie o wszystko troszczyc,isc do pracy,opiekowac sie dziecmi, nie bylo mamusi ani tatusia ktorzy by mi pomogli, rano dzieci odprowadzalam do szkoly zeby je wieczorem odebrac, przyjsc do domu , ugotowac,posprzatac,wszystko musiala sama robic, nie bylo zadnej niani, idiotka autorka tego topiku lepiej niech zamilczy na temat samotnych matek

Gość fefewfef
No nieeeeeeeeeeeee.... To niemożliwe żeby temat z firmą ojca i pracą tam oraz z nianią do dziecka i jednocześnie krytyką ludzi którzy nie są tak urządzeni nie był prowokacją. Ale daję 8/10 za to że się wkurwiłam.

Gość mamusia dziewczynek
popieram ehhhhhhhhhhh

Gość mamusia dziewczynek
autorka zniknela zawstydzona swoja glupota,wspolczuje ci .....biedna ty jestes

Gość qwer
JAK BY NIE FIRMA OJCA BYLA BYS NA DNIE,jak mowisz nie bierzesz kasy od sr.pomocy samotnym matka BO TWOJ OJCIEC MA BEJMY nie kazdy ojciec ma forse,wiec moze lepiej ponazekac i dojsc do czegos samemu niz sie wywyzszac kasa starszego.a jak tacie zdrowie nie dopisze i mamie co zrobisz? bedziesz zerowac na bracie?

Gość z jednym sie zgodze z autorka
mnie tez wkurzaja kobiety ktore nie pracuja tylko dlatego ze sa zonami , ale Twoja bratowa tez pracuje w firmie Twojego tatusia i tez podrzuca dzieci Twojej matce idiotko! Ty i Twoje rodzenstwo jestescie juz od poczatku ustawieni :O Nie kazdy ma tak dobrze :(

Gość kiciunia123
naprawdę autorka to jest walnieta serio!!!wszystko dostała na tacy i mówi ze to ona zapewnia dziecku wszystko, to jej zapewnili wszystko. ojciec prace zawsze pewną, matka opiekę!!!żyćnie umierać, każdy by tak chciał!!!! to chyba zresztą prowokacja albo autorką jest stuknieta!!!

Gość mamusia dziewczynek
qwer,ale ona ma majatek bogatego tatusia ,hawire w spadku itp....jak starzy fikna bedzie o co robic zamieszanie w rodzince.a jak juz wywalczy tu opchnie komus za niezla kase i juz ma na zycie.jaka obca firma ja przyjmie.....

Gość winka672
Nie rozumiem waszych ostrych słów krytyki? nie mam zamiaru na nikim żerować! ojciec zapowiedział że połowa firmy należy do mnie! Ja tej firmie poświęcam całe swoje życie. Pracuje tam od samego rana do późnego wieczora i mimo to jestem dobrą matką! I nie mam zamiaru narzekać tylko dlatego że ojciec dziecka mnie zostawił! Nie chce mieć z tym człowiekiem nic wspólnego! nawet alimentów od niego nie chce!

Gość kiciunia123
zrozum ze masz wszystko czego inni nie mają a piszesz ze nie rozumiesz samotnych matek ale one nie mają tego co ty, albo pracy nie mają, ty masz na wyciągniecie ręki, dotałaas wszystko inni nie mają nic wiesz nie wiesz co inny czują wiec nie pisz ze cie dziwią bo nie masz pojecia co inni przezywają

Gość oczywiście że nie chcesz
alimentów bo masz kase to na chooj ci one a gdybyś miała 1000 zł pensji i 300 zł alimentów oraz rachunki do zapłacenia i nie miała tak dobrych rodziców to byś poczuła co to bieda. Twój dzieciak może i wychowuje się bez ojca ale ma poyebanych dziadków którzy rozpieszczą bachora jak rozpieścili swoje dzieci!