Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość winka672

Dziwią mnie samotne matki!!!

Polecane posty

Gość mamusia dziewczynek
caly ten temat prowokacja jak nic !!!!!!!!!ale tak mnie wk.......a ze masakra

Gość jeśli to nie prowokacja bo
pewnie takie rozkapryszone panienki zdarzają się to powiem ci jedno autkorko JESTEŚ ŻAŁOSNA I BEZNADZIEJNA 🖐️

Gość jw popieram

Gość to ciesz się że twój ojciec
nie zostawił ciebie w potrzebie! i udzielił ci aż tak wielkiej pomocy:D

Gość mnie też dziwią takie idiotki
jak TY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wyluzuj -
ty jestes glupia czy tylko taka udajesz? nic dziwnego,ze cie zostawil nie kazdy moze poracowac u ojca w firmie,miec pieniadze na studia i wynajmowac nanki do dziecka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na jakim ty swiecie ty zyjesz??????????????????? czy to prowokacja?bo takich idiotyzmow jeszcze nigdy nie czytalam a jesli nie to wspolczuje twojemu dziecku,bo ma matke kretynke pewnie studiowalas jeszcze na prywatnej uczelni bez egzaminow wstepnych.heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

to ty bogata jesteś bardzo :D zamiast pierdolić głupoty to podziel sie kasą z potrzebującymi :-o

Gość to pożyteczna prowokacja
bo przynajmniej wyciągnęła z forumowiczów jakieś sensowne wnioski o sytuacji samotnych matek. Gdyby napisała, że nie ma z czego żyć, chce usunąć albo żyć z zasiłków to byście napisali tylko że po co się puszczała i dobrze jej tak, a potem dopisalibyście mnóstwo sposobów żeby nie pobierać zasiłków.

Gość autorko masz racje te matki to
pasożyty które wyciągają kase od państwa ale Ty wychowując swojego chwasta za czyjąś kase też do nich należysz

Gość napisała że ma pieniądze
i nawet nie byliście dla niej tak wredni jak dla matek które piszą że nie mają forsy:(

Gość jestes szczesciara ze ci sie
udało

Gość juz nie samotna
Głupia Winko Ja własnie byłam taką samotna matką,z tym,ze ja mialam 17 latjak urodzilam. Nie mam rodzicow,nikt mi nie pomagal. wstawalam o 3 w nocy i jechalam na 5 do innego miasta gdzie byly zbiory owocow na akord. Dostawalam 50 gr. za kg. agrestu.Ręce podrapane do krwi,praca 12 h dziennie za grosze. Z moim dzieckiem zostawala sąsiadka,cudowna chora na raka Pani S. Dzieliła sie z moją malutką obiadem z pomocy spolecznej. Wiesz jak to jest jak idziesz do sklepu z garscią 1 i 2 gr. prosisz o chleb a sprzedawczyni - na co mi takie dzięgi? w weekendy robilam zaocznie szkole. Teraz mam 27 lat , super prace,wspaniałego meża. Moje drugie dziecko ma wszystko właśnie dzięki mojej ciężkiej pracy,dzięki znoszenia z zaciśniętymi zębami wielu upokorzeń. Ja mogę powiedzieć że sobie poradziłam :-) Pozdrawiam wszystkie samotne matki

Gość Samodzielna i zaradna
Wiekszość samotnych kobiet rodząc dziecko w wieku 20 lat nie ma zawodu, domu,samochodu i wsparcia. Mają natomiast ambicje poradzić sobie same. Propomuję, wyobraż sobie taką sytucję. Ale z twoją zradnością pewnie natychmiast znalazłabyś prace lepiej platną niż1200zl A nawet jeśli tylko 1200 zł to Ty pewnie z tego z latwością zaplacisz za wynajęcie mieszkania i opiekunki, czesne za studiatel, internet, utrzymasz samochód,zapewnisz swemu dziecku przyzwoity poziom życia, zaplacisz angielski, naukę tańca a następnie prywatną szkołę. a za to co zostanie to przynajmniej 1 raz w miesiacu weekend w gorach z dzieckiem bo przecież odpocząć teżtrzeba. acha i nie zapomnij oszczędności dobrze ulokować bo w końcu trzeba się usamodzielnić i jakiś dom z basenem kupić. To tak po lepkach bo ja niestety nie jestem ąz tak zaradna więc podpowiedz na co jeszcze można by przenaczyć te cięzko zarobione 1200 zł. chętnie sie czegoś nauczę.

Gość Ewellinka
dla już nie samotna 🌼 :) bo tematu to mnie się nie chce nawet komentować mimo, że jako samodzielna mama nie miałam kłopotów finansowych

Gość tirarira
a mnie dziwi twoja bezmyslność. Nie każdy ma ojca który prowadzi swoja firmę, nie każdą kobiete z dzieckiem przyjmą pod dach rodzice bo np nie ma warunków, nie akceptują jej itp. I dalej tym tokiem idąc- trudno samotnej matce znaleźć pracę- bo pracodawca nie zatrudni osoby która nie jest w pełni dyspozycyjna a nawet jeśli zatrudni to załóżmy za 1200 zł rachunki, opiekunka, jedzenie, dojazd do pracy- nawet osoba bez dziecka nie jest w stanie utrzymać się sama za tą kwotę a co dopiero matka z dzieckiem. Miałaś wszystko podane na tacy- pracę, dach nad głową wikt i opierunek jedyną twoją zasługa jest to że urodziłaś i to że chodzisz do pracy(wierz mi teraz więkaszośc ludzi pracuje dużo)- tak jak miliony kobiet w tym kraju. Więc nie napinaj się bo nie masz czym.

Gość hjjkshd
proszę Cie sama?? Nie masz się czym chwalić wszystko masz odrodziców, niczego sama nie zrobiłaś nawet dziecka. Możesz się idiotko chwalić jakbyś została zupełnie sama bez nikogo. tepa dzida

to prowokacja ale takie jak ona też są,wiec nie ma sensu się denerwować.

Gość tirarira
w sumie to to musi być prowokacja bo ja nie wierzę że takie idiotki chodzą po tym świecie

dlaczego idiotka? Po prostu ma łatwiej od innych samotnych matek

Gość miła jak zawsze
tak ty u ojca a ta druga w rodzinnej firmie;] na prawdę sztuka jak diabli o zatrudnienie;]

Gość w dodatku
uwaza sie jeszcze za super mamusie a bachory babcia wychowuje bo jeje od rana do wieczora nie ma. Chora baba jakas.

Gość ewel27777
a mnie dziwi glupota i pysznosc autorki. to rodzina ulozyla ci zycie a nie ty sama. nie kazdy ma rodzica prowadzacego firme i na dzien dobry oddajecego polowke domu. p.s. nie dziwie sie ze facet cie zostawil!!

Gość dziecko autorki miało już na
wstępie ułatwiony start w życiu podobnie jak jego mamusia.. :O

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie masz sie czym chwalic, to co masz to dzieki rodzicom nie dzieki własnej pracy, gdybyś zaczeła od zera bez tego co dostałas od rodziców, miałabys sie czym chwalic a tak nie masz, mozesz tylko dziekowac rodzicom