Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olga Wawa

Ślub we wrześniu/październiku 2010

Polecane posty

Gość maibe
u mnie jest tak samo, szliśmy do jednego na wesele wymyslilam wspolny prezent ekspres do kawy krups. Oni wymyslili ramke cyfrowa, kupilismy to i to tzn. szef zamowil, ramke sam wybral.... ja bym ramki nie chciala dostac :P

aneta --my kupilismy obraczki w taksorze w żywcu :-) jestesmy bbbbardzo, bardzo zadowoleni..spedzlismy tam całe popołudnie wybierajac i przebierajac w ponad 900 wzorach:) w końcu staneło na takich : http://www.taxor.pl/breuning-obraczki.php?ido=106&kol=3 nie mało płacilismy ale mielismy sporo swojego złota na złomowanie takiego w którym sie nie chodzi,po babciach,moje jakies starawe z komuni, wszystko oddalismy i w złotówkach dopłacalismy 600 zł :-) strasznie sie z nich ciesze bo sa o wiele ładniejsze nawet niz na zdjeciu.

ramkę cyfrową!!!no proszę:)faceci potrafią jednak!!! Ja swoich na ślub zapraszam...a na wesele tylko szefa z szefową...Oni nie mają swoich dzieci...oboje mają tak po 60 a ona traktuje mnie jak własną córkę...jak jeszcze niedaleko biura mieszkała...to obiady mi przynosiła...jakieś kosmetyki...i tylko powiedziała żebym jej nie odmawiała..bo ona nie miała kogo rozpieszczać:) Ale dam im wódkę..i kołacze weselne bo na pewno będą się składali....tyle, że jak w zeszłym roku kumpel się żenił - nie zaprosił nawet na ślub - to dali mu kasę - nie wymyślili nic głupiego..więc mam nadzieje, że mnie tez ramką np nie obdarują!:)

Brzoskwinka - ładne te wasze obrączki...zresztą ta firma ma dużo świetnych wzorów...no ale trzeba przyznać, że się cenią... My tez tam byliśmy...oczopląsu można dostać:)Wybraliśmy jedne...ale pojeździliśmy jeszcze po jubilerach i w końcu na tych z kruka stanęło:)

Gość maibe
J azpraszam, no jabys miała 14-tu zapraszać to sporo :0, aj mam 5 więc z żonami wychodzi 10 osób, tragedii nie ma, mam nadzieję, że mi ramki nie kupią... :))) hehehe. Brzoskwinka bardzo ładne obraczki takie subtelne.

a co planujecie na wieczor panieński, wiem że to daleko jeszzce, ale zapytać moge :)

Powiem wam, że się zastanawiałam nad zaproszeniem ich na wesele...ale za dużo troszkę...gdyby razem z żonami i niektórzy dzieci mają..to ponad połowa tego co już mam..więc wesele z 60..na prawie 100 by wyszło:) Myślałam też o delegacji...ale nie chciałabym wyróżniać nikogo...tym bardziej, że oni..specyficzni są..o byle pierdołę się obrażają:)))Więc nie będę cyrków robiła:)

oj lepiej nikogo nie wyrozniac, ja szefostwa nie zapraszam, do pracy przyniose ciasto, wodke, moze jeszzce jakis inny poczestunek, starczy im :)

Gość maibe
ja zapraszam i ch bez dizeci, choć większość ma, rodzine i znajomych z dziećmi, ale ich bez dzieci, bo juz bez przesady. I żeby nie było nie mam nic do dzieci na weselu bardzo je lubię itd. U mnie jest tak, ze wieczór kawalerski organizuja kolezanki z swiadkowa naczele, takze nie wiem, bo to niespodzianka dla mlodej, ja podaje jedynie liste gosci.

Kurcze myślałam trochę o wieczorze panieńskim...ja mieszkam w małym mieście...znaczy małym jak małym...ale żadnego fajnego klubu to tu nie ma....o dyskotece nie wspomnę - wszędzie srednia wieku 18 - 20 panuje:) więc pomyślałam, żeby u siebie w mieszkaniu zrobić...zaprosić najbliższe koleżanki....coś dobrego upichcić...alkohol...

Gość maibe
wieczór panienski hehe

Gość maibe
2 lata temu organizowlam kolezance moze sie odwdzieczy w jakims stopniu ;), bylysmy poza miastem, gdzie nikt nas nie znal.... hmmm ;) fajowo bylo:P

ja planuje w malym klubie, mam nadzieje ze zagra moj znajomy dj... dla dziewczyn zamowie jakies Boa... zeby sie wyrozniac :) hehe

Gość kate 1988
Aneta a mysle tak ajak Ty w domuz najblizszymi kolezankami dobre winko muzyka masa wspomnien i ploty do rana chcoiaz nei powiem chcaialbym zeby to byl jaksi dzin szalenstw ale u mnei w miescei nei am gdzie ajak inne dziewczyny co robicie i kiedy panienski tydzine przed czy wczesneij badz pozniej?

Gość Pati 21
Witam dziewczyny...Czy mogę dołączyć????????Ja ślubuję 2 października, i już się nie mogę doczekać chociaż szczerze Wam powiem bardzo się boje....

Gość kasiak1987
Witam koleżankę ja też ślubuję 2 października

Gość Pati 21
kasiak1987 Jak przygotowania do tego najważniejszego dnia???????

Gość Pati 21
Mam nadzieję że w miarę moich możliwości będę mogła jak najczęściej dzielić się swoimi postępami w przygotowaniach....

Gość kasiak1987
A dobrze jeszcze zostało mi zakupienie wódki załatwienie formalności u księdza no i jeszcze moja bielizna i buty w sierpniu przymiarka sukni a kolejna kilka dni przed ślubem a i jeszcze buty do kupienia mi zostały

Gość kasiak1987
A ty jak stoisz z przygotowaniami?

Gość Pati 21
No my część wódki już mamy jeszcze 100 szt musimy kupić.Formalności u księdza też już za nami .Byliśmy dać na zapowiedzi bo musieliśmy ustalić godzinę bo chciałam zamówić zaproszenia.Sukienka też już wybrana przymiarki zaczynam pod koniec sierpnia.Jeszcze nie mam sukienki na 2 dzień i bielizny.Wiązanka ślubna też jeszcze nie wybrana, jakoś nie mogę nic znaleźć.......

Gość kdved
ja sukienkę na drugi dzień kupuje w przyszłym tygodniu ja zaproszenia mam już rozdane jeszcze tylko muszę dać na zapowiedzi i dostarczyć akt chrztu i inne papierki. Wiązankę mam zamówioną.Tak ogólnie ciesze się że już są wakacje ja właśnie wczoraj skończyłam sesje a te 3 miesiące zleca tak szybko za nim sie obejrzymy :)

Gość Pati 21
No to masz fajnie większość już załatwiana ja się boję że ze wszystkim nie zdążymy......zaczynamy prosić tak dopiero w lipcu .Po sukienkę na 2 dzień też jadę pod koniec lipca mam nadzieję że coś wybiorę bo szczerze mówiąc ciężko mi jest cokolwiek wybrać......A o której macie ślub??????Duże robicie wesele????

Gość kasiak1987
ślub mam o 16 wesele mamy na 120 osób. Ja już zaproszenia mam z głowy rozdałam i wysłałam wszystkie.

Gość kasiak1987
robisz wesele z poprawinami czy samo weselisko?

Gość Pati 21
My mamy ślub o 15.Wesele robimy na 2 dni i na 160 osób a ile przyjdzie to się okaże.

Gość kasiak1987
Mi jak na razie odmówiły 2 osoby ja tez robię 2 dniowe. A ile płacisz od osoby?

Gość Pati 21
Wiesz my robimy wesele na sali strażackiej ,to nie liczą nam od osoby.

Gość kasiak1987
a ogólnie ile założyliście że wydacie na wesele i ile rzeczywiście to was wyniesie.