Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EMTI

JAKIE TO BYŁO PIĘKNE!!!

Polecane posty

Dziś w nocy miałam piękny sen, o tym że byłam w ciąży, potem urodziłam synka, sen był bardzo realny zaczął się tak że na początku też śniłam tylko, o tym że miałam pełno rozstępów na brzuchu, ale obudziłam się było ok, potem naszedł poród, go nie było w śnie i już miałam synka w ramionach, karmiłam go piersią, sprawiało to mi we śnie ból, ale potem już było dobrze, czułam w śnie jakąś taka więź, takie dziwne uczucie obudziłam się i strasznie mi było dziwnie. Tak bardzo marzę o ciąży, że już o niej śnię. W maju mamy zacząć z mężem starania, ale ja bym chciała już. W staraniu przeszkadza nam tylko wycieczka, mamy zamiar w maju gdzie się wybrać. Mąż mówi, że w maju i koniec. Także zostało mi czekanie.

Gość frewfrwef
Hmmm... A mi się śniło takie zwierzę pociągowe (zaprzęgnięte do wozu), które miało większa część ciała muła a szyję i głowę wielbłąda, ze zwisającymi, cienkimi uszami.

ciesz sie ,że sam poród ci sie nie śnił ,bo nie był by to juz taki piękny sen .... ;)

Gość MA DOKŁADNIE TAK SAMO
Sny, marzenia senne o ciąży. Od pażdz.2009 jestem mężatką i od czerwca zaczynamy starania, a ja chciałabym już...eh...życie..pozdraiwam!!!

Ja mężatką jestem od września 2009, także taki sam czas minie od ślubu, a jeszcze nie wiadomo za którym cyklem dojdzie do poczęcia...

W staraniu przeszkadza nam tylko wycieczka, mamy zamiar w maju gdzie się wybrać. Mąż mówi, że w maju i koniec. Także zostało mi czekanie. rozumiem że ciepłe kraje ?? bo po Polsce mozna sie poruszac

Tak cieple kraje, podróż samolotem, zmiana klimatu. Chcemy na Teneryfę, do Grecji, albo Turcji.

No dokładnie, dlatego to ostatnia szansa, a potem z 2-3 lata przerwy w zwiedzaniu świata:) Także trzeba korzystać.

Choć jak we wrześniu byliśmy na wakacjach, to widziałam nawet dużo pań w ciąży z widocznym już brzuszkiem.

no ja bym sie bała w ciazy pojechac samolot, zmiana klimatu eee po co kusic los nomy sie w - pazdzierniku do turcji wybieramy z synkiem

No z tym lataniem to i tak będę w ciąży latać, bo obecnie mieszkamy w Anglii i Polskę na pewno odwiedzimy, no nic i tak zostało mi tylko czekanie. Ale mam nadzieje, że te miesiące szybko miną:)

Gość piękny sen - to tylko sen
na poczatku z noworodkiem nie jest pięknie . śnij dalej .

Gość tez mialam podobny sen
tylko że dla mnie to był koszmar! Co za ulge poczułam gdy sie obudziłam i gdy dotknelam mojego PLASKIEGO brzucha!!! brrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!

Gość a własnie że na początku
z noworodkiem jest pięknie bo dzieciątko jest takie słodkie bezbronne i w zasadzie tylko śpi więc mama może odpocząć. Też miałam takie piękne sny, aż w końcu się urzeczywistniły. Życzę Ci żeby szybko się udało. Może na wycieczce? :) Myszka samolotem się lata a nie jeździ :P

O tym że z dzieckiem na początku jest trudno to wiem, trzeba się "dotrzeć" , odnaleźć w nowej sytuacji, ale potem jest już dobrze, w rodzinie i u znajomych mam pełno mały dzieci, nie raz się którymś opiekowałam i wiem ile dzieci pochłaniają czasu, ale też wiem jakie to super uczucie jak się przytulają, mówią kocham i ten ich uśmiech. Kocham dzieci i dlatego już tak bardzo pragnę mieć swoje, mój mąż też, no i chyba zaczniemy starania na wycieczce:)