Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmialek*

Jak sie ubierac aby podobac sie dziewczynom

Polecane posty

Gość niesmialek*

Gość dobre pytanie...
na początek jeansy to spodnie uniwersalne , ew materiałowe jeśli chcemy bardziej elegancko . Jest teraz okres zimowy może panie by się wykazały i wkleiły kilka swetrów ?

Gość I want out
To zależy, którym dziewczynom. Mnie osobiście podoba się styl metalowy :)

Gość dobre pytanie...
to powiedzmy nie dziewczynom a kobietom , facet w wieku 27 lat odziany w glany i bluzę z Kornem nie jest typem pożądanym . W pewnym wieku należy wyglądać bardziej poważnie :D

napewno nie jak wiesniaki z dyskotek he rurki i biała koszula do tego wł na zelu

Gość I want out
Dla mnie każdy powinien ubierać się jak chce a nie, że ma już tyle to musi się zmienić bo tak wypada. Paranoja

Gość I want out
tyle lat*

mi osobiście podobają się koszule męskie nie elegancie tylko codzienne a na jako okazje chciesz się ubrać?

ja lubię jak mój chłopak lat 25 nosi dżinsy i czarną koszulę albo jasnoniebieską, ale nie wpuszcza ich w spodnie po wieśniacku tylko tak o

Gość ciezka sprawa prosze pana
Musisz przegladac katalogi mody i koniecznie ubierac sie na czasie, inaczej nie bedziesz jezzy i trendy. No i koniecznie firmowe ciuchy, nie wchodzą w gre jakies podroby, bedziesz uchodzil za biednego wiesniaka, a na takiego nawet kaszalot nie poleci. :D

Gość Luźno ciekawie

Gość taka ja ona.....
tylko nie noś skarpetek i na to sandaly

Gość m0oda
T-shirt, jeansy, fajna koszula , ale nie galowa tylko bardziej w stylu sportowym. :)

Gość niesmialek*30
ja tez lubie szule i dzinsy i plaszcz

Gość nie przyznawaj sie
Do kalesonów, to takie nie męskie. Tylko lalusie nosza kalesony. Masz byc twardy i ubierac przy -20 spodenie w kant ! pamiętaj ;)

Gość niesmialek*30
ubieram sie zgodnie z moim gustem ale na drogie rzeczy nie mam kasy

Gość niesmialek*30

jak chłopak jest cały ubrany oryginalnie to robi z sienie szpanera

Gość modelka
schludnie i gustownie modnie

Gość to proste...
powinienes sie ubierac w takim stylu jak dziewczyny ktore ci sie podobaja, jak lubisz eleganckie to elegancko itd🖐️

ale co to znaczy oryginalnie? chodzi ci o markowe ciuchy? z nimi to jest tak: im większy napis marki na ubraniu, tym tańsza kolekcja albo tym większa podróba. prawda jest taka, że nie chodzi o ubieranie koszul armaniego z wielkim napisem na plecach ARMANI itp. chodzi o ubrania ogólnie dobrej jakości. jeśli cię stać na Zegnę, to super, ale równie dobrze możesz kupić coś w mexsie czy vistuli, bo tam też są rzeczy dobre gatunkowo, ale nie aż tak drogie. ale tu chodzi o styl. moim zdaniem powinien być odpowiedni do okazji przede wszystkim. w stroju codziennym preferuję u mężczyzn nutkę elegancji-nonszalancji. odpadają wyciągnięte swetry i zbyt krzykliwe kolory. z drugiej strony nawet podobają mi się jeansy i trampki, ale góra musi być jakoś dopasowana inaczej niż bluza z kapturem.

Jak dla mnie - jeansy klasyczne (nie jakieś powycierane a już na pewno nie z dziurami i obdartymi nogawkami ;/, jakieś bojówki - odpada, najlepiej krój klasyczny), sztruksy bądź inny ładny materiał, zadbane buty, ładny sweterek, koszula, polówka, marynarka. Jeśli chodzi o bieliznę obcisłe bokserki.

Gość dobre pytanie...
stać go bo mieszka w UK , wiec może sobie pozwolić na coś więcej niż tu w Polsce . Jeśli chodzi o swobodę ubierania to nie jest ona dobra , tzn. dla faceta , ja lubię nosić koszule w kratę bo są praktyczne i ciepłe , ale są też doskonałym straszakiem na dziewczyny :D

Gość niesmialek*
Bardzo lubie koszule, ale glownie w paski pionowe, chocpowinienm nosic ubrania w paski poziome ( np. bluzy ) poniewaz jestem szczuply. Ostatnio kupilem koszule w mala kratke.

nie wiem jaki masz styl,dla mnie podobają się faceci noszący się na rockowo.Musisz wiedzieć w czym czujesz się dobrze.Tylko nie noś flanelowych koszul w kratę:D

Gość niesmialek*
ten sweter jest calkiem fajny a koszula nie podoba mi sie

Gość WalkingWithAnts
*dobre pytanie- paskudne to co podales/as... jak z wiejskiej potancowy...

Gość dobre pytanie...
obie czy jedno bo jest droga koszula i tani sweterek , wybrałem "na ślepo" koszulę ,a sweter to ludzie kupują na allegro , proszę podać własne "typy" przecież to chwila http://moda.allegro.pl/1456_odziez_codzienna.html