Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaa niedługo mamusia

Co sądzicie o imieniu Żaklina? Jak przekonać męża?

Polecane posty

Też znam dziewczynę o takim imieniu - i każdy odrazu ją przez to zapamiętuje co moim zdaniem jest pozytywne. Przynajmniej jest orginalne a nie milion Julek Oliwek i Lenek albo Krzysztofa to jest dopiero krzywda.

Gość ona was przeklnie
a iomie i tak zmieni na kture bedzie sie jej podobało

Gość prrrawdziwaowieczkabozzza
Znałam laskę , która zamordowała 2 ludzi. Miała to imię. Jak dostanie stała pracę to do piekła za mnie nie pójdzie, a tak do piekła. Spaliłam ją sama i życzę jej bardzo źle. Jak najgorzej. SAMOBÓJSTWA jej życzę. I tyle mnie ona obchodzi. A jak dostanie stała pracę to niech nie zapomni dziecka wziąć do Niemiec. I tyle. I ona w ogóle Niemką nie jest i ma się tam dobrze. Jak to możliwe? A ja jednak jestem dzieckiem Niemca. Jak ona mogła mnie wyrzucić stamtąd? Jak jej dadzą stałą pracę to powiem, że zwariowali. I tyle. No ale wszystko możliwe w tych Niemczech. Na mnie niech nie liczą. Ja mam tylko paszport na wycieczki. Ale ona ma na stałą prace ŻAKLINA. ŻAKLINA z paszportem niemieckim - czy mam pęc czy pęknąć ze śmiechu :( Lub płaczu :(

Ona ma ten paszport bo ktoś się WYGŁUPIAł wiecie i jej dał tak ten paszport. To tak jakbym ja dostała FRANCUSKI paszport. To samo. I to później tak ściąga. I tyle. Ona miała mieć francuski z takim imieniem. ŻAKLINA - i tyle. I nie jest Niemką co samo imię wskazuje. I tyle. A więcej mnie nie obchodzi nic :( A zwłaszcza jej krzywy ryj. Może ją zabiją Araby - oby.

A osobie kontaktowej , która mi tę pracę załatwiła w tej firmie życzę, żeby ją PSY ZAGRYZŁY. Żeby ją PSY ZGWAŁCIŁY. Bo se za dużo myśli. Takie szczyli po 20stce nie będa mną rządzić. Wiecie co to jest tak - one miały się uczyć, studentkami być , a one co robią? Choć ta kontaktowa tam sie uczy , ale czego i gdzie? Ona jest po prostu ŻENUJĄCA jak dla mnie i też się zmawia na ludzi z taką jedną też po gwałcie zbiorowym. Bo tam chodzi tylko o to kto był po gwałcie zbiorowym, kto nie był i zaraz będzie. A ilu tam zabito? To są morderczynie. Taka prawda o tych CIPACH. A faceci tam gwałcą. Jak w każdej firmie. I ja to wszystko ROZWALĘ za moją krzywdę. Śmiejcie sie, smiejcie a za chwilę będzie wszyscy w Polsce siedzieć. Tak będzie. Nie wierzycie? :(

Teraz będzie się zmawiała z Żakliną myśląc że dzięki mnie dostanie pracę w biurze. NIE DOSTANIE. Ona jest ŻENUJĄCA. ŻAKLINA I ŻENUJĄCA. Takie mają imiona. Tam nikt nie dostanie pracy w biurze a tylko tak mogliby ograć Arabów. Ale wiecie - to jest też dzięki mnie. Bo wiecie - żeby morderca płacił? W PRACY FIZYCZNEJ? Dajcie spokój :( I koniec. I nie dostaną pracy w biurze ani na stałe przeze mnie bo planowali morderstwo właściciela i tyle. A cała praca jest niemoralna - z niemoralnych uczynków i niczego oprócz kasy tam nie osiągną. Bo nie i już. :( Bo rządzi biuro :( Na przykład temu - bo to wiem i już :(

Poza tym wiecie - wszędzie to samo - co oni by chcieli w tym biurze robić? Oni mają nasrane do głowy tam. I szybko JEDYNIE jeszcze przeklęłam ich za to biuro odchodząc - już wcześniej - od razu jak się domyśliłam, że Żaklina ma morderstwo na sumieniu bo by zabili właściciela za to, że żadna Polka do biura nie poszła. A PO CO? Co ona tam chciała robić? No wariaci :( No po prostu tam siedzą sami wariaci powaleni w łeb. Co tam chciała robić? miała iść i powiedzieć właścicielowi. Ale by go Araby zabili razem z Polkami za to. Bo mogli. No a że to bez sensu - kogo to obchodzi :(

I widzicie - myśleli że coś mną osiągną? Ale osiągnęli. To samo. Ja jestem bez kasy, a oni? Od razu Arab nimi pomiótł. I osobą kontaktową też. Niestety. Żeby wszystko było na Polki BO SIE LESBIĄ. A ty kurwa mać ojca nie zabiłeś powiem kiedyś temu impotentowi o czarnych zębach z Albani? Albania koło CHORWACJI wiecie. Koło Rosji. Sobie to zapamiętajcie. A oni też . I tyle :( I mam nadzieję, że już ma awans, że mnie wyrzucił. Morderca - OJCOBÓJCA z wyrokiem śmierci w tej jego Albani. Jak sie tam kiedyś przejadę to go znajdą i zabiją. I prawidłowo. Niech sobie Arabką pomiata wiecie, a nie mną. A jego żoną bynajmniej nie jestem, żeby sobie mną rządził. To jest ZACHÓD wy cwele i wy mi na Zachodzie muslimy rządzić nie będziecie. A wiecie, że ten mój brat adoptowany to wariat ale ja nie. NIech se nim rządzą aż go zabiją - mną żaden Arab jebany rządzić nie będzie i tyle :(

Wiecie to jest śmieszne - od wczoraj wiem czemu ja nie umiałam tego Mahometa ograc. Bo on NAPRAWDĘ zakochał sie w tej Ewelinie, a ja uważałam, że on ściemnia. Bo powinnam go umieć spławić i już jest spławiony, ale za tę Ewelinę mnie w sumie wyrzucili bo się ona i tak nie wyda. No to ją chyba zabiją. Po co stała o muzułmana w pracy? Miała stać o grupę. I tyle :(Musi tam teraz być bo inaczej ją zabiją, że zrobiła IDIOTĘ z Mahometa. Wiecie - może dlatego wyleciałam bo znowu by było na mnie. Chyba rozumiecie, że nalezy uwazać w kontaktach z innowiercami. A jak nie zabiją to zrobią jej gwałt zbiorowy za jakiś czas i tyle. I nic na mnie proszę. Tylko nie to :(

On jej nic nie zrobi, ale resszta se ją stuknie za zawracanie dupy. BO LESBY powie - no to miała odejść. Tam latają jak szamty jak sie nie chca lesbić. Albo wydac. Chyba rozumie co to znaczy Koran. I wiecie 20 lat, sama co ona sobie tam nie myśli. Ma złe imię i tyle. I tak ją zgwałcą jak zauważą o kogo stoi. Już oni tam wiedzą co robią i tyle :( Mnie wyrzucili a jej nie zgwałcą? hahaha - se może iść na policję Nie da rady i tyle :( A mnie tam nie było i koniec :( 2 tygodnie - co to jest. Choć miesiąc. Bo się lesbić chciały chyba po nagu w pokoju czy coś. Nie wiem :(

Wiecie - jak ta osoba kontaktowa pójdzie do biura zamiast Żakliny to powiem, że życie jest naprawdę okrutne. To napisze zaraz e-maila do niej, że mi swetr tam pozostał i tej pracy nie dostanie. Bo jeśli awans tam to tylko dla Żakliny moim zdaniem. Dla Agnieszki? Nigdy w życiu i tyle :( Zbyt moralna. I tyle. Prawdziwa chrześcijanka. A złodziejstwo tam? I w ogóle umowa miała być na 8 tygodni a była na 6. To jest pomiatanie osobą kontaktowa. Wszyscy dostali na 6 tygodni co przyjechali. A ja miałam miec na 8. Ja sie nie dam. Życzę jej PIEKŁA OGNISTEGO i ją wypalam bo nie powinna być osobą kontaktową i tyle. Bo się poddała Arabom. Jak ona może być tam osobą kontaktową? Ja tego nie pojmuję. Sługuska morderców. Nasi jeszcze gorsi, ale sługuska Arabów nie będzie mną rządzić. To ona miała rządzić Arabami jak chciała być osobą kontaktową, a tak co - następna do zamordowania właściciela? Mam tego dosyć. Wiecie, żeby nie było na mnie, że go w końcu tak i tak zabili. Nie zabiją bo nie mogą. I tyle. Nie mają prawa. I PO CO ONE POSTAWIŁY NA ARABÓW? To są pijane psycholki i tyle :(

Gość Vitalianka
paskudne imię!tobie może się podoba ale to dziecko będzie musiało je nosić.

Gość Żaklina - przekleństwo
Mi niestety rodzice tak dali na imie i jest okropne ;/ dzieci w szkole potrafiły yc okrutne i do mojego imienia wymysleć 1100 przezwisk które były okropne ;/

Gość Ale masz problem!
Jest mnóstwo ślicznych polskich imion,a Ty sobie wymyślasz jakieś beznadziejne! Mąż rozsądnie myśli w przeciwieństwie do Ciebie.Szkoda że nie dasz na imię Izaura!

Gość w Polsce nie ma
prawie wogole Polskiego imienia to po pierwsze!

Gość taaaaa....
Okropne imię, z jakimś płazem mi się kojarzy. Nie rób krzywdy dziecku!

Gość Żaklina, czyli Jakubina
Żaklina fonetycznie zapisane spolszczenie francuskiego imienia Jacqueline, które jest żeńskim odpowiednikiem imienia Jakub. Jest również inny żeński odpowiednik tego imienia Jakubina. Niektórzy błędnie uważają to imię za żeński odpowiednik imienia Jacek (mylnie interpretując francuskie imię Jacques). XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Za bardzo kojarzy mi się to imię z konkubiną:D