Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaa niedługo mamusia

Co sądzicie o imieniu Żaklina? Jak przekonać męża?

Polecane posty

Gość A po co zdrabniac
Pretnsjonalne. Do jednego wora z Angelika i Wioletta.

Gość maria 13
a takie piękne są imiona w m jak miłość Hanka Marysia Basia że tez ludziska seriali nie oglądają

Gość lustroo
a Ty "ne pomurzemy" masz cos do ludzi ze wsi?

Ja znam jedną dziewuchę o tym imieniu również fryzjerkę.Niestety jest kopniętą ignorantką która nie pojęcia że żyje na bożym świecie:) Jak chcesz skrzywdzić dzecko to Twoja prywatna sprawa ale nie ma normalnego polskiego zdrobnienia od tego idiotycznego imienia.

Gość ńe pomurzemy
lustroo na początek - rozróżnijmy tę prawdziwą WIEŚ od tej wsi wieśniakowatej. wieśniakowatymi wieśniakami są przeważnie ludzie z małych miast. chodzi mi o określenie pejoratywne a nie o określenie mówiące o pochodzeniu. prawdziwych ludzi z prawdziwych wsi szanuję jak najbardziej, gdyż lubię zdrowe warzywa i owoce i lubię zwierzątka. amen.

Gość Nicolka.....
Moja fryzjerka tez ma tak na imie... Jest tranzwestytom :( No nie wiem jak slysze to imie to "ja" widze :)

Gość lustroo
no juz myslałam, że bede musiala Ci najazd z moja ekipa z widałami zrobic:classic_cool:

Gość camp kill yourself
mówiłem imię deskowpad albo McDonaldson/ew KWJEFSIKA zależy gdzie siadłaś na klopa

Gość jest straszne
pretensjonalne i brzmi ciężko

Gość guta
moja sąsiadka tak nazwała córkę-w szkole wołają na nia żelatyna-cóż rzecz gustu

Gość zaa niedługo mamusia
widzę, że tu same osoby bez gustu siedzą :o Przekonam męża i teściów do imienia Żaklina!

Gość wspólczuje dziecku
ja nie wiem czy to jakas marna prowokacja czy ty naprawde taka głupia jestes?! ;/ zal mi tylko tego dziecka

Gość zaklina
jej, ja mam na imie Zaklina i nikt nigdy sie ze mnie nie smial i nikt nigdy nie powiedzial ze mam beznadziejne imie czy jeszcze cos innego . Wszystkim sie moje imie podoba, jest bardzo nietypowe i bardzo orginalne. Dziekuje moim rodzica ze mam tak na imie. Jestem unikatowa ;]

Gość Żaklina to jest piękne imię
Ja też mam na imię Żaklina i wszystkim się podoba i nie miałam żadnych problemów nawet księdzu się podobało to to jest odpowiednik francuskiego imienia :) Ja mam życie udanie i nie narzekam na nie . Jak komuś się nie podoba to już jego sprawa jest po prostu staro polski i daje swojemu dziecku oklepane imię :p

Gość Żaklina to jest piękne imię
Zgadzam się z tym co napisała moja koleżanka wyżej dziękuję moim rodzicom,że dali mi takie fajne imię :*

Gość Agentka csi
jeszcze rozumiem w oryginale ale Zaklina??? cos kolo Dzesika i Brajan

Gość pasteeet
twoja stara to zaklina

Gość Żaklina.<3
Weźcie Się ludzie za swoje puste Łeby złapcie i popatrzcie jakie wy macie debilne imienia.! Ja mam na imię Żaklina i jestem z tego dumna wręcz dziękuje mamie za to że tak mnie nazwała. Dzięki niej teraz jestem wyjątkowa i zauważana. Są różne skróty do tego imienia jak: Żaka, Żaczka, Żaklinka a nie jakieś Żaki jak ta debilka tam pisała. Jest to śliczne Francuskie imię wszyscy mówią że jest piękne. Naprawdę kiedyś nie lubiłam swojego imienia bo nikt takiego nie miał ale teraz mam 14 lat i jestem z tego bardzo zadowolona wszyscy mają tak samo na imię Justyna czy Kinga a ja jestem wyjątkowa i mi się to podoba.! Nazwij tak swoją córeczkę i niech z dumą je reprezentuje każdy jej będzie zazdrościł. A wcale nie przejmuj się tymi idiotkami bez gustu. :*

Gość IMO13690
Podsumowuję temat: BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Znam jedną dziewczynę o tym imieniu, dziewczyna jest tragiczna: pusta, niezbyt inteligentna, pooootwornie leniwa, zazdrosna, intrygantka i masę innych ciężko ją polubić. Imię kojarzy mi się z osobą: jednym słowem tragedia.

Gość juz lepsze od znajomej która
miała na imię Żywia :(

Gość wypijklina
fajne

Gość brrrrrrrrrrrrrrrr
lepiej dajcie imię jej HOLLY tylko nie polskie tylko amerykańskie:(

jesli juz chcesz oryginalne to może : Marina Ramona Vanessa Kasandra Kornelia Sabrina Berenika Astrid Amanda Diana Iness Nadia ale nie Żaklina :-(

ja mam na imię Żaklina i zawsze jak każdej nowej osobie się przedstawiam to mówi mi, że genialne imię i że pierwsze słyszy. Bardzo się cieszę, że mam tak na imię, bo w towarzystwie czuje się wyjątkowa i jak ktoś mówi Żaklina, to wiem, że o mnie chodzi, a nie krzykną Ania czy Kaśka i 50 leci... straszne. Ja jestem za oryginalnymi imionami i jeszcze nikt nigdy mi nie powiedział, że mam nie ładne imię :)

Gość okropne imię
ostro i brzydko brzmi

Gość okropne imię
"że genialne imię i że pierwsze słyszy" pierwsze słyszy? niby czemu? chyba dlatego, że okropnie pretensjonalne a do tego brzydkie to nikt nie daje

Gość okropne imię
"Znam jedną dziewczynę o tym imieniu, dziewczyna jest tragiczna: pusta, niezbyt inteligentna, pooootwornie leniwa, zazdrosna, intrygantka i masę innych ciężko ją polubić. Imię kojarzy mi się z osobą: jednym słowem tragedia." można napisać większą bzdurę?

Gość cikitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ŻAKLINA ...nie podoba mi się .. takie brzydkie jest poprostu ! nazwij ją Eulalia heheh mój kolega jak usłyszał to imię to ze smiechu prawie się popłakał;p o gustach się nie dyskutuje .., ale nadając dziecku imię zastanówmy się czy go nie skrzywdzimy !

Gość no to jacqeline
jej dajcie :) Piękne imię.. I wrózy bogatego męża ;)