Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobre pytanie...

zawsze pomagam w tematach komputerowych a jak proszę o rady dotyczące ubioru

Polecane posty

Gość dobre pytanie...

To żadna nie chce pomóc tylko same banały w stylu ubieraj się jak lubisz :O no co jest ?

Gość dobre pytanie...
szczupły ( 64kg ) 172cm , krótkie włosy .

musiałbyś opisać co lubisz he he a z tego jedne rzeczy należałoby zostawić inne odrzucić i może coś dodac :D

Nie dziw się, że nikt Ci nie odpisuje. Kobiety chyba rzadko mają określona preferencje co do stylu ubierania się mężczyzn.

Gość dobre pytanie...
lubię koszule flanelowe bo mogę trzymać (jako informatyk) różne rzeczy typu śrubokręt czy komplet płyt CD lub pendrive , więc to co lubię nie jest seksi.

Zresztą, rzeczywiście, musiałabyś napisać coś o swoim charakterze, coś więcej o sobie. Musiałbyś też napisać, co robisz na co dzień, bo od tego również zależy ubranie.

Gość dobre pytanie...
lubię też nosić jedwabne krawaty do moich flanelowych koszul , czasami narzucam na to jakąś fajną kremową marynareczkę

seksi są teraz nieflanelowe smutno to przyznać, ale takie czasy... w takich też można śrubokręty i pendriv'y 3mać :D

Gość wiesz....
a jaki masz problem z ubieraniem się? może mogę Ci pomóc..

Gość dobre pytanie...
z twarzy to wygladam zupełnie jak ten facet na stronie którą podałaś , prawie jak brat bliźniak ... niesamowite :D czytam o tych sylwetkach.

Naprawdę? Wybrałam pierwszą lepszą stronę, po prostu:D Mam nadzieję, że może trochę to pomoże.

Gość dobre pytanie...
nie jestem dobrze zbudowany więc raczej mam prostą sylwetkę tzn. niezbyt umięśniony jestem , jak to informatycy :/

Typ sylwetki – ołówek. Masz długie ręce i jeszcze dłuższe nogi. Ogólnie cały jesteś długi. I szczupły. Przypominasz ołówek. Szerokość klatki piersiowej jest mniej więcej taka sama jak brzucha i bioder i, bądźmy szczerzy, nie jest to szerokość powalająca. Ale możesz nosić prawie wszystko, a ubraniem stwarzać wrażenie, że w niektórych partiach jesteś bardziej umięśniony. Zdecydowanie łatwiej przecież kogoś poszerzyć niż wyszczuplić. Czy tak? Ten opis znalazłam na jakiejś innej stronce. Jeśli tak, to zaraz czegoś dla Ciebie poszukamy.:)

Gość dobre pytanie...
tak jest to taki mniej więcej typ sylwetki . U mnie tego tak nie widać bo jestem niski , gorzej gdybym miał 182cm a tak to jakoś tak wyglądam w miarę .

nooooo ja się trochę napatrzyłam, gdyż sz. mama pracowała wśród saaamych informatyków generalnie najlepsi byli ci w golfach, z rozwianym włosem na ogół to były czasy :D wpadałam popatrzeć. ale liczy się i osobowość, tj. żeby widzieć świat w całej swej krasie i ogólnie piękno kryjące się poza monitorem :D

W tym typie sylwetki, możemy bawić się tworzeniem wrażenia optycznego poszerzając niektóre partie ciała – np. Panom wysokim polecam garnitur poszerzający linię ramion, tym którzy są niżsi i średniego wzrostu dopasowany. Spodnie w obu przypadkach proste w kroju i z zakładkami. BARDZO SZCZUPŁA SYLWETKA LUBI: ubrania, które nie są zbyt obszerne, ale też niezbyt obcisłe - muszą być po prostu lekko dopasowane - wymaga to czasem niestety przymierzania wielu modeli i fasonów, czego panowie nie znoszą, ale coś za coś, zabudowane, półokrągłe dekolty, najlepiej przylegające do szyi lub golfy i półgolfy, stójki i zapięcia pod szyję - zwłaszcza gdy chcesz ją optycznie skrócić, jeśli dekolt w tzw. serek (o kształcie litery V) to tylko w towarzystwie zabudowanego t-shirtu pod spodem lub koszuli ze stójką (ale uważaj żeby nie wyglądać jak w koloratce!), wszelkie aplikacje na koszulach, t-shirtach i bluzach typu zakładki, drapowania materiału, duże guziki, obszerne kieszenie, itp. są jak najbardziej wskazane, wzory: poziome pasy, duże nadruki, napisy i desenie, spodnie z kieszeniami po bokach poszerzą, a takie ucięte przy kostce skrócą zbyt długie nogi, ale tu też trzeba uważać, żeby nie wyglądać śmiesznie i koniecznie wtedy zakładać wysokie buty (żeby "nie świecić" chudymi kostkami!), jeansy biodrówki optycznie skrócą nogi, a obniżone tylne kieszenie także będą korzystne, dwurzędowe marynarki z dwoma rozcięciami z tyłu, dłuższa marynarka skróci nogi, płaszcze, np. supermodne trencze, które możesz nosić przewiązując się paskiem lub też rozpięte, na swetry lub długie kurtki, np. typu parka, warstwowość, czyli ubieranie się "na cebulę", dopasowane marynarki są także dla Ciebie, zwłaszcza z białym t-shirtem z dużymi nadrukami pod spodem i wąskimi spodniami z podwiniętą nogawką, supermodne kamizelki od garnituru, zwłaszcza założone na t-shirt z długimi rękawami (typu longsleeve), jak i wełniane pulowery bez rękawów zakładane na koszule, tkaniny o grubej fakturze i z połyskiem, swetry o grubym splocie supermodne ostatnio buty z wysoką cholewą. BARDZO SZCZUPŁA SYLWETKA NIE CIERPI: zbyt obszernych ubrań, no chyba, że jesteś hip-hopowcem, zbyt krótkich rękawów i nogawek, zbyt ciemnych kolorów, pionowych pasków i prążków, zbyt dużych dekoltów.

Gość ty informatyk
zostaw e-maila bo potrzebuje porady komputerowej

Gość dobre pytanie...
porady jutro dziękuję za informacje dotyczące ubioru.

Gość dobre pytanie...
nie to żebym marudził ale tu ludzie się denerwują jak rozwiązanie problemu pada w 4 poście , a w tym temacie jest już prawie 30 a nie ma żadnego linku z golfem na allegro :classic_cool:

Nie ma sprawy...skoro "zawsze pomagasz w tematach komputerowych"... Może gdybyś wszedł na forum modowe, a nie na dyskusje ogólną, dostalbyś więcej lepszych rad.