Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobre pytanie...

zawsze pomagam w tematach komputerowych a jak proszę o rady dotyczące ubioru

Polecane posty

Gość dobre pytanie...
ps na stronie Microsoftu jest gratka , wersja Beta pakietu office 2010 , jak ktoś nie ma a chciałby mieć przez trochę oryginał Office proffesional , legalnie to polecam powinna działać sensownie :D

Gość dobre pytanie...
na forum modowym nie dostałem odpowiedzi na pytanie w stylu "które z tych trzech par spodni kupić " :(

Gość koror
Ja lubię mężczyzn, który ubierają się klasycznie w stonowanych "nie-bazarowych'' kolorach. Lubię facetów w jeansach, do tego jakaś koszula. Połączenie elegancji z wygodą. Lubię kiedy pod marynarkę zakladają pólgolfy. Uwielbiam sztruksy.

no widzisz! a Ty się idealnie wstrzeliłeś w ten pakiet office... Właśnie coś takiego jest mi potrzebne:) Bo nie kupiłam sobie całego tego pakietu i teraz nie mam w czym pisać...:( Wiesz, z Allegro to nie jest łątwo coś doradzić. Nie wiem, w jakich sklepach, jakich marek kupujesz, jakie ceny cię interesują... Golf to nie jest żadne halo - jakiś taki prosty, klasyczny - czarny, brązowy, lepszy z lekko rozciągliwego materiału niż wełniany i tyle... moim zdaniem.

Gość dobre pytanie...
Jeansy to sobie sam kupuje , to akurat nie jest duży problem :D koszule i inne rzeczy "na górę" to dla mnie koszmar.

Gość koror
na tej stronie, którą podała kotek, jest kilka fotek takiego modela. On ma zajebistą marynarkę. Kup sobie coś w ten deseń. Jest boska. Taka cholernie męska..

Dobrze jest, nie trzeba psuć! Skoro żyjesz już trochę latek na tym świecie i jakoś dajesz sobie radę z ubieraniem, sam sobie ciuchy kupujesz... to już nie jest źle.:) Głowa do góry, nie bój się przymeirzać rzeczy i szukać ciuchów jak najwygodniejszych i jak najlepiej leżących. Skoro jesteś świadomy swojej sylwetki , to pewnie umiesz się też nieźle ubrać, tylko może sobie z tego sprawy nie zdajesz. Taki mój amatorsko-psychologiczny bełkot na koniec. Bełkot... bo już zasypiam nad klawaiturą. Dobrej nocy:)

Moim zdanim ta marynakajest niezła. Ale niekoniecznie musi do Ciebie pasować. Więc nie kupuj, tylko przymierz!:D Amen.

Gość dobre pytanie...
to zdjęcie z białymi spodniami i marynarką w kratkę :)

Gość koror
spodnie mi się nie podobają - nie lubię białego koloru :P Fajnie wyglądałby do tego ciemnie jeansy. ALe marynarka jest świetna moim zdaniem

I ta koszula przez liczne kieszenie i guziki "zabudowuje" klatkę piersiową i zwraca na nią uwagę. Wydaje się ok, dla kogoś, kto chce się poszezrzyć w klacie. I jest taka na co dzień.

Gość dobre pytanie...
też idę spać dobranoc . Ps. aby pobrać Ms Office 2010 należy zarejestrować się w windows live (sam o to poprosi) do tego potrzebne jest jedynie konto mailowe i niewielka znajomość języka ang.