Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka87

W OCZEKIWANIU NA WYMARZONE 2 KRESECZKI - POCZĄTKI STARAŃ

Polecane posty

ja tez ale ... niech berbelek zrobi tak jak uwaza!!! Ja trzymam bardzo mocno za Nia kciuki i mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze !!!!!!!

Ja tez sie o nia martwie a do tego przez 3 dni nie bede miala dostepu do neta wiec dopiero w poniedzialek wieczorem cos sie dowiem co u niej. A pamietasz nerwusku co Berbelek mowila o nim ze zrobil kolezance tylko usg bez badania itd. Jak dla mnie on jest lewy i przez niego moze stac sie tragedia, bo nawet na jakiej podstawie stwierdzil ze za duzy przyrost jest skoro tylko 1 bete robila no i mowil ze jezeli bedzie powyzej 1500 to jest szansa. wynik wyszedl ponad 5 tys wiec szansa powinna byc wg mnie to konowal i nie powinien pracowac jako ginekolog

oczywiscie ze zrobi co uzna za stosowne ja tez trzymam za nia kciuki zeby bylo ok.

tak ok 10 jedziemy wiec moze cos sie dowiem w sprawie berbelka. kurde jak ja bez Was wytrzymam;) M bedzie musial sie starac i wypelniac mi czas;) moze cos z tego wyjazdu wyjdzie;)

jak nie bedzie ciagle o tym myślała to na pewno :) masz sie wyluzowac !!!! ok ja to sie kłade spac, juz po północy. chyba juz sie nie błyska, przynajmniej nie widze... najwyzej bede spała z zapalona lampką. Ty tez sie kładź, musisz byc wyspana.... Buziaki :)

No buzialek rano postaram sie jeszcze wpasc z rana a myslec nie bede miala kiedy;) Buzialek

Berbelku jestem z Toba trzymaj sie kochana nie zaleznie jak sytuacja si potoczy! Ale wg mni bedzie dobrze Musi byc!

hej u mnie juz 33dc temperatura rano utrzymuje sie 37 stopni, dzis kolejny test i kolejny negatywny:( chyba jednak cos jest nie tak i moze nie zaskoczylo tylko okres sie spozni..... kurde juz trace nadzieje bo nawet cienia kreski nie bylo ani wczoraj ani dzis. jeszcze mam 4 testy wiec do srody bede testowac, a jak nadal @ nie bedzie to pojde kupic w aptece jakis test plytkowy bo te co mam to sa paskowe. buzka dla was berbelku trzymam kciuki, daj znac po usg.

hej u mnie juz 33dc temperatura rano utrzymuje sie 37 stopni, dzis kolejny test i kolejny negatywny:( chyba jednak cos jest nie tak i moze nie zaskoczylo tylko okres sie spozni..... kurde juz trace nadzieje bo nawet cienia kreski nie bylo ani wczoraj ani dzis. jeszcze mam 4 testy wiec do srody bede testowac, a jak nadal @ nie bedzie to pojde kupic w aptece jakis test plytkowy bo te co mam to sa paskowe. buzka dla was berbelku trzymam kciuki, daj znac po usg.

Hej słonko ni zalamuj sie i miej pozytywne nastawienie moze jak owu sie przesunela to pozniej doszlo do zaplodnienia i rybcia jeszcze sie nie zadomowila w macicy dla tego testy nie wychodza;) Tempka sie utrzymuje a skoro to twój 33dc to jest dobrze;) I wywal czarne mysli jak nie teraz to nastepnym razem:) A jak sie czujesz fizycznie??

no wlasnie czuje sie dobrze. wczoraj lekko pobolewal brzuch a dzis juz nic, piersi bola tylko przy dotyku. a tak poza tym to juz zadnych odczuc nie mam. a owulka sie nie przesunela bo byla w 20 dc na 100%. no zobaczymy do srody bede testowac i was informowac

To 13 dzien wyższych tempeaturek i brak objawów na @. Moze rzeczywiscie owu byla z dobrego jajnika i rybcia sie nie zblokowala a teraz zadomawia sie w macicy;) Bedzie dobrze slonko:) Cały czas mysl o naszym berbelku moze przed wyjazdem czegos sie jeszcze dowiem:)

wlasnie dostalam okres:( czyli kolejny cykl stracony..... rozpoczynam kolejny tym razem z clo. ale pieknie sie zaczal weekend:(

mysia owsia..........26.............8.................23.04...... Brzesko s28 ...................24............7.................25.04 ......Warszawa evika25..............25............3.................29.0 4????......Elbląg madziek1983.......27..............4..................30.0 4 IRL malva1983.............27............5................01.0 5........Elbląg Joanka 30............29............3...................5.05.......W awa szarlotka80.........29.............5............ .. ..10.05......Gliwice Kamilla23............23...........4...................17. 05.......Wawa kolokokta...........24............4...................18. 05......Wrocław nadi8...................23...........12.................2 3.05...Jelenia Góra wiolkcia..............28............13.......... .....23. 05....Zabrze werna26............26.............6.................24.05 ......Bielsko karten..............28..........3..... ................??.05....Jele nia Góra Czekajaca25........25.............2..................???? .......Tychy..... justys1818...........21...........6...................??????......Żywiec Brzuchatki nick............data ostatniej @.........termin porodu........płeć NowaTu24...17.12.2009..................24.09.2010........ ..????? sat...........08.02.2010...............14.11.2010.....sad ze,ze chopak nerwusek26......19.02.2010............ 8. 12. 2010 ....... .......???????? Lajla_ie..........02.03.2010.............?????????????... ...........?????? berbelek1 ........18.03.2010r. ........????????????????..........?????

czesc Dziewczynki :) weekend sie zaczął i pogoda do dupy, standardowo !!! :( ciekawe jak tam berbelek..... oby tylko wszystko było dobrze !!! Justys przykro mi ze @ przyszła.... następnym razem się uda ! a co sie dzieje z lajla??? wpisała sie do brzuchatek i znikneła :(

byłam na usg i powiedział że widać pęcherzyk i to dobra wiadomośc na weekend :) ale jak wróciłam do domu to dostałam plamień ale to chyba po usg tak mi sie wydaje -możliwe to jest ??? dał mi zdjęcie zusg gdzie zaznaczony jest pęcherzyk :)

no widzisz berbelek wszystko bedzie dobrze

ja uciekam bo szykuje sie do wyjazdu :) wpadłam tylko na chwilke sprawdzic czy wszystko jest ok z berbelkiem :) pozdrawiam wszystkich i życzę udanego weekendu :)

Gość gosia198888
Dzien doberek ;) berbelek gratuluje!!! a ja chcialam powiedziec ze jakos dzis dziwnie sie czuje jakies mdlosci cos nie tak. ale test dopiero pod koniec tygodnia juz nie moge sie doczekac.... pozdrawiam...

berbelek Słońce bardzo sie ciesze :) mówiłam ze niepotrzebnie Cie nastraszył ... ! a jak sie czujesz? co dokładnie powiedział lekarz?????

lekarz powiedzial że jest pęcherzyk i przed usg sobie z nim pogadałam że może jest jeszcze szansa i takie tam a on domnie mówi że bardzo chce mieć dla mnei dobre wiadomości no i miał :) prawie całą nocnie spałam z nerwów rano poszłam jeszcze do kościoła i jakoś lżej mi się zrobiło a potem tojuz prosto dolekarza i mam zdjęcie tylko żeby we wtorek było dobrze

berbelku ciesze sie ze wszystko dobrze:) a u mnie jakos dziwnie...... tzn nie leje mi sie krew tylko taka ciemno brazowa woda, i to raczej plamienie niz krwawienie bo nie jest obfite. poza tym wogole brzuch nie boli a zawsze umieralam jak @ przychodzila. zobacze jak bedzie jutro bo zawsze drugi dzien jest najbardziej obfity i bolesny. no i dziwi mnie to ze temka rano 37 stopni nadal czyli nie spadla. jak jutro nie bedzie jeszcze "normalnego" okresu to zrobie test bo to cos podejrzane jest. w sumie w obu ciazach mialam plamienia w dniach w ktorych miala przyjsc @, tylko ze to bardzo zle:(

zdaje relacje co i jak: prawie cały dzień leżałam, plamienia pojawiły się po usg i wieczorem ale te wieczorem były niewielkie czekam do wtorku na kolejne usg :(

jak sądzicei jesli byłoby coś nie tak to byłoby już coś widać dziś na usg??

suter berbelku!!!! :D ciesze sie,ze jest dobrze :) plamienia to raczej nic dobrego...moze zadzwon jutro do lekarza i zapytaj czy to normalne,bo moze potrzebujesz puphastolu i bedzie ok :) ja jestem zdania,ze lepiej dmuchac na zimne i dopytytwac sie nawet o najwieksze bzdury lekarzay... ja wczoraj tez narozrabialam,bo jadlam salatki z feta i mozzarella,a dzis sie dowiedzialam,ze w tych serach sa bakterie,ktore moga zabic dzidzie :( od razu zadzwonilam do doktorka z zapytaniem,czy mam powody do zmartwien... a wracajac do tematu,jesli jutro nadal bedziesz plamic to zadzwon do doktorka i zapytaj czy to normalne,bo pamietam jak mi lekarz mowil,ze jak tylko pojawi sie jakies lamienie to mam sie skontaktowac,a bylam w 6tc.... powodzenia kochana :)

sat wczoraj mu mówiłam o tych plamieniach jak byłam na usg i się pytał czy to krew czy to takie "brudy" i powiedział że 20% normalnie rozwijających się ciąż ma coś takeigo jeśli byłoby coś nei tak to by mi powiedział bo usg by mu pokazało że się coś dieje niedobrego ???