nerwusek26 0 Napisano Maj 3, 2010 No czarne mysli sa nie powiem ze nie.... zastanawiam sie czemu tak sie dzieje..... :( a co u Ciebie ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 3, 2010 Jadac no dzialke widzialam bociana;) A co do Twojej bratowej to bardzo mi przykro ze tak sie stalo:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 3, 2010 Bociana powiadasz ??? hmmmm dobrze to wróży :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 3, 2010 Tylko Bog wie dlaczego tak sie dzieje wazne ze Ty i Rybcia dobrze sie czujecie ciekawe co u berbelka?? no i ciekawa jestem co z malwa bo na sobote miala termin? Wyjazd nam pomogl a M nie moze rak ode mnie odczepic;) Zobaczymy czy @ 17 przyjdzie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 3, 2010 Ciesze sie ze z M juz jest dobrze ... ja tez miałam kryzys, bardzo powazny , ale dalismy rade :) Teraz jestem najszczesliwsza osoba na swiecie :):):) Wyjazdy zawsze dobrze robia :) no mam nadzieje, ze nie musisz sie juz martwic o @ :P a dziewczyny mało sie odzywaja, pewnie świętują :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 3, 2010 niom malo sie odzywaja :( a na dzialeczce sie dzialo;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 3, 2010 Wiadomo alkohol i zero oporow zobaczymy 17 czy @ przylezie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 3, 2010 Halo dziewczynki!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 3, 2010 odezwijcie sie lalki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sama jesteś lalka!!!!!!!!!!!!! Napisano Maj 3, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Maj 3, 2010 no hejka pogoda do kitu w ten weekned a i tak cały czas leże i spię nadal mam plamienia jutro po pracy jeszcze raz na usg lece ciekawe czy będzie dobrze strasznie się boje :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 3, 2010 A ta pomaranczoowa to czego tutaj?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 3, 2010 Berbelku pecherzyk jest widoczny a plamienia mogo byc bo za malo progesteronu pewnie jest. Gin powinien przepisac Ci luteine lub duphaston wg mnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Maj 3, 2010 jutro idę ale jeszce mam pytanko jeśli byłaby to ciąża pozamaciczna jak on na początku twierdził to widziałby to na usg w sobote prawda?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 3, 2010 No pewnie ze tak. Jak sama nazwa wskazuje pecherzyk byl by widoczny po za macica slonko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 3, 2010 Ja juz sie nie moge doczekac kiedy zajde w ciaze. Obiecalam sobie ze jak kiedys mi sie w koncu uda to nic nie bede sobie wkrecala tylko cieszyla sie rybcia:) a jak bedzie naprawde to sie okaze;) Ale ja Wam brzuchatki zazdroszcze;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadi8 0 Napisano Maj 3, 2010 Hejka Kobitki! Berbelku cieszę się, ze wszystko oki. Oj biedaku nieźle się strachu najadłaś:) ale będzie dobrze. U mnie 8 dc. Skończyłam CLO i zero skutków ubocznych. Biorę oeparol i pierwszy raz widziałam dzisiaj śluz płodny:) ale się cieszę:) wiem, ze to jeszcze nie owulka, gdyż śluzu jest jeszcze malutko, ale pierwszy raz taki mam a to chyba dobrze wrózy. No nie:) Pozdrówki dla całej ekipy staraczek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 3, 2010 Nadi to moze ten cykl okaze sie udany;) U mnie jak zbliza sie owulka to mam straszna chec na przytulanki;) Dzis mam 11dc i b. duza chec wiec prawdopodobnie na dniach bedzie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 3, 2010 Halo laleczki jestescie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 3, 2010 Dziewczynki odezwijcie sie! Ale nudyyyyy:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 3, 2010 No ja nie moge zadnej z dziewczynek nie ma?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadi8 0 Napisano Maj 3, 2010 no to świetnie Kamillko! Ja się modle, żeby moja owulka poczekała do 14dc, gdyż mój M wyjechał i wraca dopiero w piątek:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadi8 0 Napisano Maj 3, 2010 ja jestem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadi8 0 Napisano Maj 3, 2010 reszta chyba "działa" :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 3, 2010 Jezeli przed owu "cos" bylo to jest szansa na rybcie;) berbelek tez za duzo sie nie przytulala i jest rybcia wiec z tym nie ma reguly;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadi8 0 Napisano Maj 3, 2010 w sumie masz rację, ale wiadomo, że jeśli trafimy w te dni, to zwiększamy szansę:) dzisiaj zrobiłam pierwszy test owulacyjny i jest negatyw:) zobaczymy co pokażą kolejne dni:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 3, 2010 my na dzialeczce poszalelismy i nic nie myslelismy o rybci. Dopiero dzisiaj zaczelam sie zastanawiac czy mglo nam sie udac i czy wredna @ przyjdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadi8 0 Napisano Maj 3, 2010 no to trzymam kciukasy aby się udało:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadi8 0 Napisano Maj 3, 2010 kamillko a jakie masz objawy owulki? Zawsze wiesz kiedy była? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 3, 2010 Nio ja za Ciebie tez slonko:) Wszystkim nam sie uda i nie ma to tamto;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach