Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka87

W OCZEKIWANIU NA WYMARZONE 2 KRESECZKI - POCZĄTKI STARAŃ

Polecane posty

Czuje zawsze bol jajnika i trwa on ok 1 dzien nie jest on nie do wytrzymania ale odczuwalny. Mam go zawsze w 11-12 dniu cyklu. W zeszlym cyklu czulam lewy i pozniej i u gin w 17dc na usg mialam widoczne cialko żółte na lewym wiec na 100% owu byla z niego;)

No i od kad nie biore proszkow zauwazylam tez w tych dniach ze mam sluz plodny i wieksza chec na przytulanki niz zazwyczaj;) Mogla bym na okragla;)

Wklejam tabelke aby sie nie zagubila;) mysia owsia..........26.............8.................23.04...... Brzesko s28 ...................24............7.................25.04 ......Warszawa evika25..............25............3.................29.0 4????......Elbląg madziek1983.......27..............4..................30.0 4 IRL malva1983.............27............5................01.0 5........Elbląg Joanka 30............29............3...................5.05.......W awa szarlotka80.........29.............5............ .. ..10.05......Gliwice Kamilla23............23...........4...................17. 05.......Wawa kolokokta...........24............4...................18. 05......Wrocław nadi8...................23...........12.................2 3.05...Jelenia Góra wiolkcia..............28............13.......... .....23. 05....Zabrze werna26............26.............6.................24.05 ......Bielsko karten..............28..........3..... ................??.05....Jele nia Góra Czekajaca25........25.............2..................???? .......Tychy..... justys1818...........21...........6...................??? ???......Żywiec Brzuchatki nick............data ostatniej @.........termin porodu........płeć NowaTu24...17.12.2009..................24.09.2010........ ..????? sat...........08.02.2010...............14.11.2010.....sad ze,ze chopak nerwusek26......19.02.2010............ 8. 12. 2010 ....... .......???????? Lajla_ie..........02.03.2010.............?????????????... ...........?????? berbelek1 ........18.03.2010r. ........????????????????..........?????

s28 ...................24............7.................25.04 ......Warszawa evika25..............25............3.................29.0 4????......Elbląg madziek1983.......27..............4..................30.0 4 IRL malva1983.............27............5................01.0 5........Elbląg Joanka 30............29............3...................5.05.......W awa szarlotka80.........29.............5............ .. ..10.05......Gliwice Kamilla23............23...........4...................17. 05.......Wawa kolokokta...........24............4...................18. 05......Wrocław nadi8...................23...........12.................2 3.05...Jelenia Góra wiolkcia..............28............13.......... .....23. 05....Zabrze werna26............26.............6.................24.05 ......Bielsko karten..............28..........3..... ................??.05....Jele nia Góra Czekajaca25........25.............2..................???? .......Tychy..... justys1818...........21...........6...................??? ???......Żywiec mysia owsia..........26.............9.................po 1.06....... Brzesko Brzuchatki nick............data ostatniej @.........termin porodu........płeć NowaTu24...17.12.2009..................24.09.2010........ ..????? sat...........08.02.2010...............14.11.2010.....sad ze,ze chopak nerwusek26......19.02.2010............ 8. 12. 2010 ....... .......???????? Lajla_ie..........02.03.2010.............?????????????... ...........?????? berbelek1 ........18.03.2010r. ........????????????????..........?????

hej a ja nie wiem kiedy sie @ spodziewac bo w srode zaczne z clo. mam nadzieje ze cos pomoze.... a w tym cyklu juz wiem czemu sie nie udalo bo owulka byla z tego chorego jajnika i nie udalo jej sie przebic przez wodniaka. ale gin powiedzial ze clo sprawi ze jajeczko bedzie silniejsze i byc moze uda mu sie przejsc tam gdzie powinno. kurde moglby sie obudzic wkoncu ten zdrowy jajnik bo juz zaczynam go nie lubic:) mysia dawaj znac kiedy owulka u ciebie bedzie po clo bo ja tez dzis kupilam testy owulacyjne i bede sprawdzac:)

Witam, poprawiłam sie w tabelce, jak daleko .... Naczytałam sie dziewczyny ze ho ho. Berbelek, szarlotka, kamilla, dajecie rade? Trzymam kciuki, zeby ten bocian coś oznaczał, bo u mnie nic. Zabobony, a ja jeszcze mam taka nadzieje... w horoskopie na 2010 pisalo ze byc moze skorpionom przytrafi sie macierzynstwo w tym roku ale zeby nie przeceniac swoim możliwosci i ze to w drugiej polowie roku moze sie zdazyc. Ja zaczynam w tym miesiacu trzexcia stymulacja clo i duphastonem podwojne dawki, boje sie skutków ubocznych, wypadają mi wlosy po tych tabsach.I mam syfki jak nastolatka. Moj M malo co sie do mnie odzywa, czuje sie bezwartosciowa i bezuzyteczna. Jutro obchodze imieniny, myslalam ze bede miec prezencik -dzidzie, juz sie glaskalam po brzuszku z mysla ze moze tli sie tam mala iskierka....;( Wpisalam sie w tabelce ze po 1.06 @ bo teraz mialam cykl 36 dni, wiec te tabsy widac u mnie zajebiscie wydluzaja face lutealna... Nie wiadomo kiedy termin @, oby tabsy zADZIALALY I NIE PRZYSZLA.

Czy bierze ktoras ze staraczek olej z wiesiolka w kapsulkach? w jakiej dawce?

To Ty imienniczka mojej matuli jestes :) ona tez Monia:) Ide jej wyregulowac brwi taki urok bycia kosmetyczka:( I jak najszybciej wracam do domu. Odezwe sie jak wróce buziak slonka

mysia ja biorę 6 tabletek dziennie od 4 do 14dc. I mam dziś 8dc i już widzę efekty:)

nadi a ty tez pierwszy cykl z clo tak jak ja? ja mam nadzieje ze mi skroci cykl bo mam miedzy 32 a 36 dni. na ulotce jest ze owulka ma niby byc miedzy 11 a 15 dniem cyklu jak sie bierze od 5 dc clo. a jak to u was z tym jest?

Monia Monia jestem Kama. Dzis switowalam w domu, jutro w pracy, upieklam dzis rano dwa ciasta... mniam mniam.... Nadi - i bierzesz pierwszy raz? Kurcze bo ja od dluzszego czasu nie mam śluzu plodnego, mam nadzieje ze wiesolek pomorze.

Justys ja pierwszy cykl z clo mialam 29 dni. drugi 36. A bralam od 15 - 24 dc duphaston, a od 5-9 clo. po jednej tabl, a teraz bede brac podwojne dawki.

justyś tak biorę pierwszy cykl od 3dc do 7dc. Wczoraj skończyłam. Nie miałam żadnych efektów ubocznych. Zaopatrzyłam się w testy owulacyjne i mierzę temperaturkę. Jeśli coś się będzie działo to zamelduję. mysia mi na prawdę ten wiesiołek pomógł, więc polecam. Zobaczysz...Tobie też pomoże. U mnie 8dc i już widzę początki śluzu płodnego:)

no ja tez mam brac od 5 do 9 dc po 1 tabl. a jak sie nie uda to mam zwiekszyc dawke do 2 tabl na dzien. duphastonu nie dostalam bo dopiero jak zaciaze to mam go brac na wszelki wypadek.

wiesiołek też pierwszy cykl:) wcześniej brałam (parę miesięcy temu) ale nie pomógł, gdyż nie było owulki. A jak wiadomo jeśli nie ma owulki no to skąd by się śluz wziął...

Witam :) Gratuluję zafasolkowanym :) Ja 29 zobaczyłam dwie piękne kreseczki :) Szczęście jest nie do opisania :*

Jeśłi tym razem sie mi nie uda to nie wiem co dalej, bo clo nie mozna brac dluzej jak 3 miechy, trzeba zrobic przerwe kolejne 3, co wtedy? ile mozna czekac? Moze lepiej udac sie do jakiegos specjalisty?

Mysia a moze problem lezy w nastawieniu, moze slonko za bardzo chcesz zajsc w ciaze i przez to sie blokuje? Nie obrazaj sie tylko na mnie i wiem ze latwo napisac zeby nie myslec ale moze w tym jest problem kochanie??

Czy wieczorowa pora ktoras z dziewczynek jeszcze do nas zawita??? Tak pusto i smutno jak nie ma nikogo:(

Hejka ja tak naszybkiego bo zmeczona jestem... Berbelek bedzie dobrze :) Mysia z tego co wiem to CLO mozna brac pol roku a potem sie robie przerwe... Jutro was doczytam i popisze pa :)

Izabella gratulacje :) NowaTu zobaczymy jutro co powie lekarz a jak mnie zdenerwuje to mam już numer telefonu do takiego profesora w innym mieście on jest świetny i zaraz zadzwonie i się do niego umówię :) a u mnie bez zmian chwilka w plamieniach była ale jak teraz wstałam to czułam jak mi poleciało i faktycznie troche tego się wydostało :( Mój M jest kochany przez te wszytskie dni troszczy się o mnie strasznie widzę że bardzo to przeżywa on też ale dziś zakazł mi czytania neta na te tamty bo już później sobie wmawiałam że to mi jest i to i powiedział że mam zakaz bo potem jestem smutna

Ale nie plamisz krwia??? Bo jezeli nie ma krwi to wg mnie jest za niski progesteron. berbelku dzwon do tego profesora i nawet sie nie zastanawiaj:)

Kamilla to nie jest krew tylko takie brązowe bardzo ciemne plamienia sądzisz ze to ten progesteron???