Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka87

W OCZEKIWANIU NA WYMARZONE 2 KRESECZKI - POCZĄTKI STARAŃ

Polecane posty

psychicznie to chyba lepiej sie nie będę wypowiadala bo to jest najtrudniejszy okres w moim życiu a Towja bratowa poroniła samoistnie czy miała wywoływane poronienie??? a rósł jej pęcherzyk ???

no czeeeeeeeść wszystkim, przybyłam ,ale widzę że nadal kiepskie humory.... nie dziwię się.... sama mam doła.... No to czekamy w takim razie do czwartku, oby się nie sprawdziła teoria tego "lekarza". A jak się nie sprawdzi, to jadę mu obić ryja bo pewnie mnie taki nerw weźmie, że nie ręczę za siebie. Tak naszego berbelka denerwować!!! Boshe, co za ludzie chodzą po tym świecie, jak dla mnie to on totalnie olewa całą tą sytuację. To nie jest lekarz z powołania, tylko z wyboru, pracuje dla kasy i nic więcej od siebie. Tak widzę tego buroka buraczanego, zna się widać na tym jak świnia na gwiazdach, skoro chce skonsultować sprawę z kolegą Ale mam ciśnienie!!!!

Berbelku....właśnie miała ciążę w szpitalu usuwaną....ale u niej pęcherzyk oprócz tego że był nieregularny to jeszcze nie rósł!!!!!!!!! A u Ciebie rośnie!!!!A bratowa do dzxisiaj się zastanawia czy jednak lekarz miał rację....szczerze mówiąc nie ufamy nigdy lekarzom na tyle żeby oddać im się w łapki bez konsultacji z innymi prawda???? Ja taka jestem.... Berbelku psychicznie pewnie sie czujesz fatalnie!!! Ale moze będzie Ci lżej jak sobie z nami popiszesz......nawet gdybyś miała tu bez przerwy kląć....ja kiedy dostaje @ najchętniej wyjechałabym na koniec świata i zamknęła się w chacie pustelnika.....to też strasznie boli.....eh człowiek ma zawsze pod górkę....tylko dlaczego akurat my????...normalne dziewuchy ktore chcą miec swojego szkraba

Justyś Kamilla podnosicie mnie na duchu też:)Nadzieje mam większą niż zawsze chyba przez ten głupi progesteron......ale będzie placz jak się nie uda!!!! Wtedy to wasza rola mnie pocieszać:):)L):):)A ciężko będzie:)

Werna Boska jesteś....aż Cię tu braakowalo....ja pojadę z Tobą go obić:)::)moge?????????????????????????????

wiecie co, to zycie to naprawde jest niesprawiedliwe:( jak tak czytam co berbelek pisze to mi wracaja zle wspomnienia....... ja tez najpierw sie cieszylam z dwoch kresek a potem czulam juz tylko zal i smutek:( i tak juz dwa razy....... a wczoraj doszlam z M do wniosku ze trzeba bylo miec wpadke w wieku 16 lat i teraz mialam bym juz slicznego dzidzika. moje kolezanki maja juz dzieci po 4, 5 lat i wpadly...... ale przynajmniej sa szczesliwe teraz.....

nie wiem co mam myśleć czy robić jeszcze nadzieję czy już nie :( musze dziś mieć bete minimum 10 tysięcy ostatnio tzn w piątek miałam 5589 ale mam przeczucia że teraz nie będzie tych 10 tysięcy :(

Berbelek Ty się tu nie dołuj z nami:):)......tzreba czekac na wynik , nic nie zrobimy wczesniej:(...ja bym miala na Twoim miejscu nadzieję.....wiesz ze nadzieja potrafi wiele....

Ide bede moze pozniej mam takiego wqrwa ze zaraz wyjde z siebie.... Buziak dziewczynki

To ja też dziewczynki spadam do pracy,będę pozniej ale nie wiem czy dam rade pogadac duzo bo w pracy dzisiaj sama jestem i wszystko mam na glowie....:(a moj M jeszcze w trasie:(:(dopiero jutro pozno go zobaczę:(

szarlotka no pewnie, że możesz ze mną jechać !!! wszystkie pojedziemy!!! niech ciulafon se nie myśli, że można tak grać na czyichś uczuciach! przecież tu chodzi o ludzkie życie a nie o pestkę z czereśni, którą można wydrylować, bo się nie podoba Wybaczcie mi te słowa, ale nie umiem inaczej tego określić. cholera jasna no #%$%$&^&^%*&(*&(%#$@!#!@#@#$@#%#$^!!!!!!!!!!!! Berbelku, jesteśmy tu wszystkie z Tobą, bez względu na to co się wydarzy!!!!! 🌻 🌻 🌻 🌻 Tyle bym dała, żeby Cię jakoś pocieszyć kochana...... :( Jestem bezradna w tym momencie, nawet moje głupie żarty na nic tu się zdają..... No to czekamy na tą bete w takim razie.... A jak Twój mąż? Jak się trzyma?

justyś, też Ci się poszczęści, nie martw się na zapas ❤️ my po prostu stoimy w jednej kolejce, tylko jedne są bardziej z przodu, inne pośrodku, a jeszcze inne w tyle. Ja jestem na końcu tej kolejki, więc wiecie, wszystkie stoicie przede mną :) No ale każda w końcu się doczeka i dojdzie do samego przodu, kolejka się przecież kiedyś kończy, prawda? no, więc główki i noski do góry :) Będzie dobrze kochane, będzie dobrze 🌻 ściskam wszystkie bardzo ciepło!!!!

widzę, ze wszystkie pouciekały, no to ja też idę coś porobić. będę później

mój M też to okropnie przeżywa ale jestcały czas przy mnie stara się mnie pocieszyć na ile to możliwe ale sam nie wie co robić :(

Hej Dziewczynki :) berbelek naprawde trzymam bardzo mocno za Ciebie kciuki !!!!!!! jak odbierzesz dzisiaj bete to idz od razu do innego lekarza !!!!!! moja beta była bardzo niska ...... ale poszłam od razy do innego lekarza !

nerwusek to twój przyrost była słaby ?? jakie różnice miałaś między 1 a drugim badaniem ??

berbelek ja miałam 11,85 a drugi 44,0...... ale jak odbierałam drugi wynik to w labolatorium powiedziała mi babka ze to i tak nie 200 więc marne szanse, a po prostu było za wczesnie, bo to był jakis 3-4 tydzien dopiero !!!!!!!!!!!!!

sama już nie wiem co mam myśleć jeszcze 6 godzin do wyniku az 6 :(

berbelek a mozesz dzisiaj isc gdzies do lekarza innego, tak dla sprawdzenia .....???????????

WITAM. Berbelku trzymaj sie!!!!!! Nerwusku jak sie czujesz? Ja byłam na zakupkach, teraz piore obrusiki i gotuje obiadek.

myślę że poczekam do jutro do usg plamienia zrobiły się jaśniejsze taka jasna kawa z mlekiem a to tej pory były cimniejsze :(

czekajaca czujemy sie dobrze ;) gotujemy obiadek z M... jade dzisiaj do kolezanki na ploty :P

Moje zycie leglo w gruzach. Wystawilam wlasnie do sprzedania termin naszego slubu. Szczescie nie jest mi pisane:( Nie mam ochoty na nic i do niczego sie nie nadaje:( Ide bo nie chce zageszczac i tak juz ciezkiej atmosfery na forum Buzka dziewczyny

Nic w temacie sluby itd na kafe jest ogloszenie chcialam byc anonimowa wiec jest pod nikiem smutna:(((( zycie:(

w sobotę mam wizytę u profesora o godzinie 12.30 nawet jak beta będzie dziś niska to i tak jadę :(