Kamilla23 0 Napisano Maj 6, 2010 moje światełko gaśnie:( taki jest od wczoraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolokokta 0 Napisano Maj 6, 2010 ja ostatnio czytalam gdzies na necie, ze nalezy sie kochac jak najczesciej bo wtedy plemniki sa ciagle obecne w drogach rodnych kobiety i predzej czy pozniej dojdzie do zaplodnienia, tylko to byl artykul dla tych facetow co maja zle wyniki badan nasienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xmonikax24 Napisano Maj 6, 2010 my chyba zdecydujemy się na adopcje, coraz częsiej o tym myslim... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Maj 6, 2010 Widze ze czekamy na wiadomosci od Berbelka... Co do kochania ja przy Clo mialam nakaz kochania dopiero w dniach plodnych jak to gienio mowil, zeby strzelic zlotym strzalem!!! Ale teoria teorie goni... 2 cylke z CLo bzykanko co 2 dni, pecherzyki pieknie i nic... cykl bez CLO raz sie bzykneli i jest :D Wiec podchodzilabymdo tego wszystkiego sceptycznie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Maj 6, 2010 Monika...ja absolutnie o tym nie myślę.....:(:(Jestem nastawiona tylko na ciążę:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xmonikax24 Napisano Maj 6, 2010 moze beta spadła i dlatego tak napisała:( jedno jest pewne że gdyby było dobrze napewno by cos napisała:(przepraszam za szczerosc ale tak mi sie wydaje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 6, 2010 Moja gin mowi ze tzreba kochac sie tak czesto jak ma sie ochote i sile ;) Powiedziala rowniez ze jezeli pranko bedziemy robic w dniach kiedy moze dojsc do zaplodnienia, a zblizenie ma byc tylko z tego powodu to ruski rok bedziemy sie starac i nam nie wyjdzie. Zgodze sie z kolokokta bo to samo gin mi mowila tylko bez tego o zlych wynikach nasienia:) A tak wogole to pranko jest sama przyjemnoscia wiec po co sobie zalowac;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Maj 6, 2010 Kamila dokladnie my sie bzyknelismy w 11dc bo to bylo na swieta, alkoholu troszke nastruj i takie tam bla bla bla ... :P Potem jak poszlam do gienia i okazalo sie ze owulacji brak... bylam znow wkurzona na caly swiat!!! I juz sie nie kochalismy bo nastroj prysna same klotnie, nie chcialo nam sie kochac, bo byl zal ze znow cykl w plecy a tu mila niespodzianka... Czyli zblizenie z namietnosci dalo nam Niunke a nie z obowiazku!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xmonikax24 Napisano Maj 6, 2010 z jednej strony tak ale jak mam czekać na owulcaje i jak tylko zacznie boleć mnie brzuszek to szybko sie przytulac to nawer mój mężus by nie wytrzymał:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xmonikax24 Napisano Maj 6, 2010 ja już nie mogę sie dokać aż zobacze II kreseczki ale nikomu nie powiemu tylko my z meżusiem bedziemy wiedziec:) a jak bedzie widać brzuszek to sami sie domysla:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Maj 6, 2010 Monika tez tak mowilam, ale radosc byla przeogromna maz sie szybko wysprzeglil wszystkim a ja tylko chodzilam i potwierdzalam!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 6, 2010 hejo. oj oby berebelkowi udało się wyjśc z tej sytuacji szczęśliwie. byłam wczoraj u ginka i... pęcherzyk bardzo ładny ale endometrium złe- za małe nie jest gotowe. dostaam zastrzyk z pregnylu i bardzooo boli mnie ten posladeczek ;/;/;/ no zobaczymy co będzie. w kazdym razie jeśli nei uda mi się w tym cyklu to mam zmniejszyć dawkę clo do pół tabletki dziennie bo u mnie za szybko rosna pęcherzyki i są duze przez co endometrium zawsze przeszkadza bo albo za małe albo za duze jak już pęknie. masakra normalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xmonikax24 Napisano Maj 6, 2010 nowa ale nie mylałas wogóle o dzidzi jak zaszłas??który to był cykl starań? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Maj 6, 2010 Kurczę krzyż mnie boli jak jasna cholera:(:(ledwo stoję w pracy:( nie wiem czy tu wytrzymam a znow sama jestem bo koleżanka ma L4....złapała ją grypa żołądkowa....:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 6, 2010 Czesc Dziewczyny :) ale dzisiaj pogoda, całą noc lało i teraz tez ... ;( bardzo martwie sie o berbelka... nie wygląda to zbyt dobrze... przeciez gdyby była w domu to napisałaby do nas, prawda ?????? NowaTu wczoraj znowu miałam schizy :( piersi miałam takie w miare normalne, tzn bolały tylko jak doktnęłam, nie miałam uczucia takich nabrzmiałych , no i sobie pomyslałam, ze z niunia pewnie jest cos nie tak, ze moze ..... no wiesz ... ! Tyle sie ostatnio nasłuchałam o poronieniach o ciążach obumarłych ze .... :( Przeciez nie monzna tak bo Niunia pewnie to wszystko wyczuwa !!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 6, 2010 Berbelek miala ten opis przez caly dzien wczoraj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 6, 2010 Nerwusku tylko bez czarnych mysli ;) z Rybcia bedzie ok wszysciutko;) a kiedy masz kolejna wizyte? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 6, 2010 hej wiolkcia slonko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 6, 2010 hejo Kama :):):) dzis mam wolne i robie własnie obiadek- placki ziemiaczane z gulaszem :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 6, 2010 Kama nastepna wizyte mam 18 maja, czyli jeszcze troszke ponad tydzien !!! na pewno bedzie wszystko dobrze, bo musi byc !!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Maj 6, 2010 Bylam w sklepie ale jestem z powrotem. Monika nie myslalam ze zaciazylam. 11dc sie bzyknelismy, 12 dc poszlam do gienia i on mi oznajmil ze pecherzyk jest ale maluski 11mm, 14 dc nie bylo sladu po nim a ni po owulacji. NAwet ja nie czulam ze mam. Zero sluzu, zero bolu. Mysle dol, nastepny cykl w plecy. Kiedy @ nie przychodzila wkurzalam sie ze mi rozwali umuwione wizyty. Wszystko mialam juz zaplanowane. A ona nieprzychodzila. Zrobilam test za namowa szwagierki. Niewiezylam wogole ze cos pojawi sie wkoncu tylko jedno bzykniecie, nie bylo owulacji hehe a Niunka jest!!! Czyli moj pecherzyk 11mm zaskoczyl!!! I sam gienio sie pomylil... hehe Nerwusek mnie piersi napierdzielaly do czasu az pojawila sie siara teraz mam spokoj z bolem, ale w nocy mam powodz :P W dzien super nic nie leci a w nocy nadprodukcja... wiec i moze u ciebie wczesnie pojawi sie siara z tad te bole... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 6, 2010 Nowa a mam pytanko:) Gin nie widzial na tym jajniku gdzie byl pecherzyk ciałka żółtego? Bo np moja gin mowi ze jak widac to byla owu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 6, 2010 Nerwusku a ja dzien przed Twoja wizyta mam dostac @ :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xmonikax24 Napisano Maj 6, 2010 dziewczyny kurcze jak ja wam zazdroszcze;) macie już w brzuszkach dzidzie:)ja co cykl byłam nastawiona że teraz się uda a w tym na odwrót jestem przekonana że @ przyjdzie o czasie i pewnie tak co miesiąć...ale lepsze to że @ przychodzi niż tak jak miałam w zeszłym roku że nie było jej po 2 miesiace i dzidzi tez nie było:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Maj 6, 2010 Kamila dokladnie nie pamietac co mowil, bo to juz dawno bylo hehe. Mialam USG dowcipne i powiedzial tak, no i kiszka wracamy do CLO ten 11mm pecherzyk juz pekl ale on jest zamaly zeby byl zdolny do zaplodnienia. Wiec moze jakas tam owulka wystapila z tego peknietego 11mm ale gienio twierdzil ze nie udzwignie ciezaru zapolodnienia, i sie myslil moja 11 dala rade, a te ponad 20pare niechcialy :D Monis doczekasz sie... Ile czasu juz sie staracie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xmonikax24 Napisano Maj 6, 2010 Nowa a ile cykli sie starałas przed zaciazeniem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 6, 2010 Monia slonko zaczernij nick jak mozesz:) Z gory dziekuje Nowa sorki ze wypytuje ale ciekawska ze mnie baba;) A jak mialas z piersiami przed okresem byly typowe jak na @ czy jakies inne troszke?? Szarlotko kochanie a Ty co siem;) nie odzywasz?? Jak sie czujesz skarbie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 6, 2010 Ale sie zgralyscie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xmonikax24 Napisano Maj 6, 2010 w styczniu 2009 miałam zabieg zaczekałąm do maja i zaczelismy starania, ale tak jak pisałam cykle miałam bardzo długie niby owulacja była w 13 dc a @ nie było 2 miesiace no ale teraz jakos bedzie rok. 2 miesiace temu trafiła do profesorka wział mnie do siebie do kliniki i porobił badania i powiedział ze mam za gęstą krew i za duży poziom cukru i od zeszłego cyklu biore leki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Maj 6, 2010 Kamilla a u mnie dziwnie......krzyż mnie boli:(jak szlag....chyba brzuszek też zaczyna pobolewać jak na @ ....choć te bóle czasem owulkę przypominają....cyce jeszcze troszkę bola.....o dziwo mam zgagę i czasem mi niedobrze ale to na 100% ze stresu bo ja tak wlasnie reaguje jak się denerwuje ze mi sie wymiotować chce.....:)....strasznie się denerwuję laski naprawdę...:(@ przyjdzie w sobotę i się tak zalamię że mnie M będzxie miał totalnie dość...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach