Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka87

W OCZEKIWANIU NA WYMARZONE 2 KRESECZKI - POCZĄTKI STARAŃ

Polecane posty

Gość xmonikax24
jak mam zaczerpnąc nick bo nie wiem:(

Monia musisz zalozyc konto:) Szarlotko ja bardzo mocno kibicuje i nie zaleznie jak sie sprawy potocza mozesz liczyc na moje wsparcie skarbie:) Kurcze co z tym berbelkiem????!!!! Opis nadal ten sam

mialo byc Tobie kibicuje szarlotko;) A gdzie podziala sie nasza Werna??

18cykli bez zabezpieczenia, poltora roku, pol roku leczenia Kamila moje bole byly takie same jak na okres. Cycuchy, krzyz, podbrzusze niczym sie nie roznilo...

ja w tym cykl jakos podchodze neutralnie nic nie mogę zrobic:)zresztą myslami jestem już w przyszłym tyg jak mój mężus bedzie w domku i bede sie nim cieszyc:) kurcze 2 lata po slubie a ja tesknie za nim jak cholera:)

No niestety Szarlotka kazde przyjscie @ nas wkurwia, ale potem znow nadzieja... Jesli wiara czyni cuda to Wy wierzcie ze sie uda :) Spadam robic Kiszke ziemniaczana, pierwszy raz w zyciu mam nadzieje ze wyjdzie :D

He he Monika mój bez przerwy opieprz dostaje że go ni ma w domu tyle ile bym chciała...:(Dzisiaj miał już np. wracać...okazało się że dopiero za chwilę wyjeżdżają z Włoch a już dawno mieli być w drodze....!!!!!!!!!! Wściekła jestem jak nie wiem!!!!!! Tak się wkurzyłam że stwierdziłam że nie czekam na niego tylko ide z koleżanką wieczorem do knajpy!!!!!!!!! I w d.... mam o której i kiedy będzie!!!! Bo już mnie to naprawdę wpienia............

ja chyba jestem od mojego M uzależniona:) nie denerwuj sie się tak bo uwierz ze on też wolałbybyć w domku:)

Monika uwierz mi że nie:)on bez pracy by padł na zawał....:)poza tym jak to mówi jak nie będzie pracował to kasy nie będzie....on jest od kasy uzależniony!!!!!!!!!!!!!!!!! a mnie to wkurwia:(

kobiety naraze sie pewnie kilku osobom ale nie nudzi was jeszcze gadac caly czas o tym samym i sie dolowac?

ale tu nikt nie dołuje tylko dyskutujemy:)a wyżalić się trzeba zeby było lzej na serduszku:)

Zadalam juz kilka razy pytanie czy juz Ci przeszla zlosc i czy masz zamiar ze mna rozmawiac? Napisalam zanim pomyslalam i wyszlo jak wyszlo, a tez nie chce zageszczac atmosfery i udawac ze nie istniejesz bo nie po to jest ten temat;)

ale ja juz sie nie wypowiadam w tymv temacie. moja sympatia jest ci chyba do szczescia nie potrzebna. czasem niektorzy tak maja ze oceniaja innych po sobie. na drugi raz zastnanow sie czy nie masz sobie nic do zarzucenia o dopiero potem oceniaj i oskarzaj innych.

Napisalam ze walnelam gafe jak rowniez przeprosilam wielokrotnie. Chcialam naprawic stosunki miedzy nami ale jesli nie masz takiej potrzeby to ok. A tak na marginesie zrobilas dzis podobnie jak ja tylko innymi slowami.... No ale nw

podejzewam iz napiszesz ze wyrazilas swoja opinie kazdy ma prawo po to jest forum...

I co do oceniania to chcialam zebys przestala sie dolowac ale zle dobralam slowa, zrozumialas tak jak chcialas zrozumiec i wyszlo jak wyszlo...

ale czy naprawde moja osoba jest tak fascynujaca aby ciagle poruszac moj temat?

Jak ciagle?? wyjasniam sprawe z Toba a nie z innymi dziewczynami. Nie jestesmy dziecmi wiec napisz po prostu czy Ci przeszlo?

nie mialo mi co przejsc bo jezeli myslisz ze opuscilam forum z twojego powodu to jestes w bledzie.

Jak dla mnie temat nudny nie będzie dopóki się staram,.....dopóki nie wychodzi....dopóki ktoś mi pomaga ze złym nastrojem....a dziewczynki pomagają......każdy ma złe dni i nawet wzajemnie się możemy opieprzać.....a co?:):):):):)

Gość hihjaskik
a ja odgrzebalam wasza klotnie i wiem ,kto wtedy pisal na pomaranczowo!!! ze kamilla jest poje...to byla szarlotka i nie trudno to zgadnac,gdyz jak zwykle pisala tymi wielokropkami:D Wg mnie Kamilla powiedziala ,co uwazala,Nina sie obrazila..po co? ja tez bylam na innym topiku,tez P{OWIEDZIALAM prawde i odeszlam,bo mnie zlinczowaly Czemu???czemu prawda WAS BOLI???????????????????

Ta bo mi się akurat nudzi:):):):)jak widzisz to ja z Kamilla mam bardzo dobry kontakt....:):):)