Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka87

W OCZEKIWANIU NA WYMARZONE 2 KRESECZKI - POCZĄTKI STARAŃ

Polecane posty

Gość zla pomarancza
kamila nudna jestes!

Kamilko już nalezy Ci się lańsko!!!!!!!!!! jak to tylko nasz??? Twój takze !!!!!!!!!!!!

Kama zignoruj to- nie ma co się znizać do takiego poziomu jak intuzi.

wiolkcia na razie udalo sie uporządkować sprawy ze slubem i w tym miesiacu nawet nie mysle o rybci co prawda nie zabezpieczamy sie i bedziemy z M mile zaskoczeni jak @ nie przyjdzie ale nie ten miesiac poswiecilismy na przygotowania do slubu, obraczki, zaproszenia, a przede wszystkim wyprowadzka. A co dal los czas pokaze:)

no tak ślub już coraz blizej- mam nadzieję że wszystko ułozy się po Waszej myśli :):):) to dobrze że teraz nie bedziesz myślec o staranku to moze nawet pomóc :):):):):)

kamilla tak mam plamienia nadal i kuje mnie od wczoraj jajnik to jakiś czas :( nie wiem co z tym jajnikime :(

Moze cie pobolewac bo cialko zólte ktorre powstalo po peknieciu pecherzyka sie rozrasta. Widocznie moglas miec kochanie z tego jajniczka owulke;) a plamisz krwia skarbie?

WITAM :) Ja dzisiaj na zakupach, kupiłam dwie pary czarnych balerinek :P A nie wiem czy po południue nie pójde z mezem za jakas koszulka dla niego :) U mnie 92 dc, przytulanki sa no ale co z tego jak jajniki zablokowane. Na wizyte czekam, a na stronie www tej mojej nowej ginekolog pisze juz ze do konca LIPCA br wstrzymuje zapisy nowych pacjentek!!! No to musi miec ruch! Prawda? Moze na serio jest dobra? No nic lece gotowac obiadek, spagetti pełne ziarno ze szpinakiem :) Mniammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 🖐️🖐️🖐️

HEJ, HEJ wpadłam się tylko przywitać. :) Berbelku, uffffff jak dobrze!!!!! Tak bardzo się cieszę, że wszystko w porządku.👄 Szarlotko, masz piękne te firanki, w ogóle widzę że mieszkanie superanckie, mogłabym w takim mieszkać :) Ktoś tu się upominał o pozytywne fluidy, chyba Kama, ale jakoś tak nie mam nic ciekawego ani zabawnego do powiedzenia, chyba mam gorszy dzień :P jutro będę z rańca, to coś popiszę. Miłego dnia lachony!!!

kamilla to co sie zmienilo w twoich planach, bo chyba ostatnio mowilas ze sprzedajesz termin slubu. sytuacja sie jednak rozwiazala:) napisz co i jak bo sie troszke pogubilam:)

WERNA nawzajem miłego dnia! 🌼 WIOLKCIA powodzonka! Daj znac po wizycie co i jak. KAMILLA to slub kiedy w końcu bo juz sie pogubiłam? :O KARTEN to powodzenia po CLO ! Trzymam kciuki! BERBELEK a na ile masz L-4 teraz? No ja mam nadzieje ze profesor CI powie same dobre i miłe rzeczy. A jaki to jest profesor i w czym dokładnie sie specjalizuje? SZARLOTKO bardzo mi przykro 😭 A tak mocno trzymałam kciuki :( Ale moze jeszcze nie wszystko przegrane???????? XMONIKA24 dziekuje za akceptacje na NK :P:P:P JUSTYS powodzenia po trzeciej dawce CLO :) Sciskam kciuki!!!!!!!! 👄 POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

No wystawilam termin ale los sie odrobinke usmiechnal:) Lece teraz na przymarke obraczek jak wroce to sie odezwe Buziaki slodziaki

wróciłam z zakupów zjadłam obiadek, odczekam pół godzinki i cwicze na orbitreku, musze Wam sie pochwalić ze zrzuciłam 6kg:)jeszcze 6 przedemna ale jakos cieżko:)a ze nie u mniem sobie odmówic wielu rzeczy musze ćwiczyć:)

no moze nam kamilla napisze co i jak:) kurcze mi zostaly jeszcze dwie tabletki i ruszam ze staraniami:) a dzis sobie bede swietowac z M bo urodzinki ma:) szkoda ze na noc do pracy idzie..... a co tam u ciebie czekajaca?

Acha czyli odwoływanie terminu slubu juz nieaktualne KAMILKO? XMONIKA24 no ja tez na diecie bo mi sie znowu jajniki poblokowały :( Przytyłam 13 kilo :( A przedtem schudłam 21 :( Ja jezdze na rowerku stacjonarnym :) JUSTYS czyli dopiero po skonczeniu CLO mozna ruszac ze starankami? No u mnie narazie nudy, czekam na wizyte :( Dopiero 2 czerwca... 92 dc :(

nie wiem co zrobic dziewczyny:( czy przytulac sie cały czas co 2 dni czy czekać do owulacji żeby plemniczki były silniejsze?

czekajaca sliczne sa:) szkoda ze nie moge nosic kolczykow:( niestety raz zalozylam kolczyki ze srebra i mam uczulenie, i teraz nawet zlotych nie ubiore bo od razu ropieja uszka:( ale naprawde piekne sa:) te pierwsze blekitne to w moim typie bo ubustwiam takie kolorki:)

Justys dziekuje :) No ja moge nosic wszystko :) A to są tylko posrebrzane elemnety :) Zastanawiam sie czy nie wystawic ich na allegro :)

monika mi gin mowil ze lepiej sie oszczedzac i zaczac staranko przed owulka bo wtedy sa silne zolnierzyki:) ja np zaczynam w 10 dc i potem co 2 dni bo u mnie to roznie bywa z owulka:)

xmonikax24 dziekuje :) Mam wiele takich par! Narazie nie robie bo mi brakło elementów :P:P:P:P No ja jak sie z mezem staralismy to co dwa dni. A teraz kiedy chcemy bo nie mam owulacji narazie.

czekajaca przepraszam ze pytam ale nie można wywołać u ciebie@ bo nie rozumiem, ja jak kiedys nie miałam @ przez 2 miesiace to dostałam tabletki na wywołanie a u Ciebie 92dc:(

XMONIKAX mam PCOS! Byłamk u lekarki mojej dotychczasowej i znowu mi sie poblokowały jajniki i skierowała mnie do lepszej specjalistki! Tyle ze wizyte mam dopiero 2.06. Pytałam sie czy mam wywołac @ ale powiedziała ze nie. Ze jak pójde do nowej lekarki to ona juz zastosuje leczenie :( Wiec czekam... Mam w domu luteine ale tej nowej lekarki tez sie pytałam przez telefon czy nie wywoływac to powiedziała ze nie, tak jak pani doktro powiedziała. WIEC czekam... A tak apropo musze wyrzucic ta luteine chyba bo tlyko do maja jest wazna........