Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka87

W OCZEKIWANIU NA WYMARZONE 2 KRESECZKI - POCZĄTKI STARAŃ

Polecane posty

Ja w tym cyklu nie robie sobie nawet nadzieji ze cos sie udalo, wrecz chce zeby juz przyszla bo tak mnie strasznie bola i swedza piersi i sutki ze nie idzie nawet spac masakra po prostu. a do 17 jeszcze troche...

kamila ten bol piersi to mialam dopiero po terminie @ i dlatego wiedzialam ze jest cos na rzeczy:) a co do bolu po owulce to zawsze mnie bola i swedza piersi. wiec musisz jeszcze poczekac.

Justys ja sie tam na nic nie nastawiam tylko ten bol sutkow jest najgorszy bo nawet stanik drażni. Oby do @

ale mam doła:( była u mnie przyjaciólka ma pótora roczną córeczke i jest w 11 tyg ciazy wczoraj sie dowiedziała i odrazu mi przyjechał powiedziec, normalnie miała w zeszły piątej miała dostać @ i nie dostała poszła do gina i 11 tydz, wpadła, ciesze sie bo ją kocham jak siostre znamy sie od dziecka, ale zrobiłą mi sie przykro:( ona widziała i powiedziała że ona chciał żebym, to ja zaszła:(jestem do niczego:(mamy kase a nie możemy zrobić dziecka:( wszystko mamy,dobre auto,budujemy dom a dziecka nie ma:(czuje sie do niczego jako kobieta:(

do xmonikax24 Kochana wiem co czujesz bo mialam taka sytuacje w pracy z bliska kolezanka jedyna jaka tam mialam i moglam pogadac.i wyobraz sobie ze przyszla pewnego dnia z l4 i wiesz nic mi nie powiedziala ze sie staraja caly czas twierdzila ze bierze tabletki,dlaczego klamala?teraz nie mam z nia kontaktu troche dlatego ze poczulam sieoszukana a troche dlatego ze jest mi przykro ze ja juz po niej7 mies i dalej nic,ona za 2 mies zostanie mama a ja?Tak to juz jest z nami babami ,kiedys ktos napisal madry ze jak sie ma meza juz to z przyjaciolka rozmawia sie o pogodzie a nie o problemach czy powodzeniach w zwiazku mam nadzieje ze cie nie urazilam ani twojej przyjaciolki bo nie moge nikogo oceniac pisze po wlasnym przykladzie. jednak fakt jest jeden jestem z toba tez co miesiac z 1 kreseczka na tescie

wiem ze sie nie starali bo mi mówiła że za rok ale było tak że wpadli on skończył w niej ale dostała okres i nastepny okres a jak nie dostała to poszła do gina i 11 tydz:(jak mam sobie odpuscic jak wokół tyle ciąz:(nie mam już siły mój M widział moje załamanie i powiedział że kupimy yorka

witam serdecznie mi też czasem jest przykro jak co róż się dowiaduje że jakaśznajoma jest w ciąży przykro mi nemiłosiernie nie pokazuje tego po sobie ale w środku rozrywa mi serce :( jestem ciekawa co tam u berbelka bo dzis widzzę nic nie napisała ja dziś 15 dc i dziś mam strasznie spuchnięty brzuch normalnie jak bym była w ciąży ale to pewnie po clo jutro tez mam wizyte u ginia i zobaczymy czy rosną te moje pęcherzyki mam nadzieję że wszystko jest ok bo zaczynam się bać

zaintrygowana serdecznie gratuluję :) a jak mozna wiedziećto ilesię starałaś i czy miałaś jakieś objawy ;)

normalnie rycze cały czas:( mój M jak tylko powiedział ze kupi mi yorka to pijany poszedł spać:( a ja co ma zrobic chyba naprawde kupie yorka i dam sobie spokój bo to nie ma sensu:( co wizyta 300 zł co apteka 200zł:(a zero rezultatów:( bóg mnie chyba olał i pauje mu że cierpie:(

nie wolno tak myśleć rozchmurz się zobaczysz będzie dobrze a ja to jestem dobra widzisz wczesny mój wpis normalnie myślałam ze to na tej stronie było napisane ze 2 kreseczki a to sie okazuje ze otwieram strone 335 i nic nie ma a okazalo sie ze to był wpis ze strony 1 nie żle co mam jakieś zchizy

ale ze mnie WARIAT teraz sama się z siebie śmieję

a ja wszedzie po ogłoszeniach pisze że kupie yorka tanio:)musze sie czyms zaopiekowac:)Mąz sie zgodził a rodzice sie dowiedzą jak przywioze:)

no to nieżle te starania to nam biją na dekiel ;) ale czego się nie robi żeby było maleństwo i zobaczysz kiedyś będziemy szczęśliwe :)

Moniu nie pisz tak uda Wam sie wszystkim a moze Bog chce zebys odposcila i wtedy Wam sie uda? uszy do gory kochanie❤️

no to nieżle te starania to nam biją na dekiel ;) ale czego się nie robi żeby było maleństwo i zobaczysz kiedyś będziemy szczęśliwe :)

nie wiem czy nie przestać chodzic do gina olac to zupełnie tylko boje sie ze cały cza bede myslec:(

Monia usmiechnij sie;) nasza Nowa zaszla po przytulankach po jakiejs imprezce. Chwilka zapomnienia i Niuńka jest juz 4 miesiace w brzuszku;)

Kamilko jestem osobą wierzacą i praktykująca ale jak widze jak Bozia jaja sobie ze mnie robi to juz mam dosyc:(

nie wiem co ci monia doradzic jednym się udaje zaraz po tym jak sobie daja spokój nie muyslą o tym ja też byłam tego przykładem odblokowałam się psychicznie i się udalo ale teraz chcę żeby to było pod całkowitą kontrolą lekarza

przytulam sie kiedy trzeba pecherzyki pękaja i co i nic!:(i tylko głupie komentarze,,ci to tylko kasa i kasa a dzieci to nie chca! a ja WALCZE CAŁY CZAS:(

to nie jest takie łatwo... jak sie się odblokowałaś?jak o tym nie myslałas?

Moze tak robi bo chce zebys odpuscila;) ja jestem wierzaca ale nie praktykujaca. jedyny kosciol gdzie pojde to na Jasnej Gorze w Czestochowie. Bylam tam przed matura i Bozia pomogla mi ze ja zdalam. Ja ten miesiac odpuscilam i teraz mam chyba 17dc ;) Monia tylko jak bedziesz kupowala yorka to sunie moja tesciowka ma psa i zlosliwie wszystko obsikuje, jaj byla z nim na spacerze i za dlugo gadala z sasiadka to zlosliwie obsikal noge tesciowej:D

Kamilka mój przyjaciel mówi ze winna zawsze lezy po dwóch stronach:) po stronie psa i tesciowej;)