Kamilla23 0 Napisano Maj 9, 2010 Ja w tym cyklu nie robie sobie nawet nadzieji ze cos sie udalo, wrecz chce zeby juz przyszla bo tak mnie strasznie bola i swedza piersi i sutki ze nie idzie nawet spac masakra po prostu. a do 17 jeszcze troche... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 9, 2010 kamila ten bol piersi to mialam dopiero po terminie @ i dlatego wiedzialam ze jest cos na rzeczy:) a co do bolu po owulce to zawsze mnie bola i swedza piersi. wiec musisz jeszcze poczekac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 9, 2010 Justys ja sie tam na nic nie nastawiam tylko ten bol sutkow jest najgorszy bo nawet stanik drażni. Oby do @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 9, 2010 ale mam doła:( była u mnie przyjaciólka ma pótora roczną córeczke i jest w 11 tyg ciazy wczoraj sie dowiedziała i odrazu mi przyjechał powiedziec, normalnie miała w zeszły piątej miała dostać @ i nie dostała poszła do gina i 11 tydz, wpadła, ciesze sie bo ją kocham jak siostre znamy sie od dziecka, ale zrobiłą mi sie przykro:( ona widziała i powiedziała że ona chciał żebym, to ja zaszła:(jestem do niczego:(mamy kase a nie możemy zrobić dziecka:( wszystko mamy,dobre auto,budujemy dom a dziecka nie ma:(czuje sie do niczego jako kobieta:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyskapyska 0 Napisano Maj 9, 2010 do xmonikax24 Kochana wiem co czujesz bo mialam taka sytuacje w pracy z bliska kolezanka jedyna jaka tam mialam i moglam pogadac.i wyobraz sobie ze przyszla pewnego dnia z l4 i wiesz nic mi nie powiedziala ze sie staraja caly czas twierdzila ze bierze tabletki,dlaczego klamala?teraz nie mam z nia kontaktu troche dlatego ze poczulam sieoszukana a troche dlatego ze jest mi przykro ze ja juz po niej7 mies i dalej nic,ona za 2 mies zostanie mama a ja?Tak to juz jest z nami babami ,kiedys ktos napisal madry ze jak sie ma meza juz to z przyjaciolka rozmawia sie o pogodzie a nie o problemach czy powodzeniach w zwiazku mam nadzieje ze cie nie urazilam ani twojej przyjaciolki bo nie moge nikogo oceniac pisze po wlasnym przykladzie. jednak fakt jest jeden jestem z toba tez co miesiac z 1 kreseczka na tescie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 9, 2010 wiem ze sie nie starali bo mi mówiła że za rok ale było tak że wpadli on skończył w niej ale dostała okres i nastepny okres a jak nie dostała to poszła do gina i 11 tydz:(jak mam sobie odpuscic jak wokół tyle ciąz:(nie mam już siły mój M widział moje załamanie i powiedział że kupimy yorka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 9, 2010 nie ma nikogo:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 9, 2010 witam serdecznie mi też czasem jest przykro jak co róż się dowiaduje że jakaśznajoma jest w ciąży przykro mi nemiłosiernie nie pokazuje tego po sobie ale w środku rozrywa mi serce :( jestem ciekawa co tam u berbelka bo dzis widzzę nic nie napisała ja dziś 15 dc i dziś mam strasznie spuchnięty brzuch normalnie jak bym była w ciąży ale to pewnie po clo jutro tez mam wizyte u ginia i zobaczymy czy rosną te moje pęcherzyki mam nadzieję że wszystko jest ok bo zaczynam się bać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 9, 2010 karten dobrze że jestes!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 9, 2010 zaintrygowana serdecznie gratuluję :) a jak mozna wiedziećto ilesię starałaś i czy miałaś jakieś objawy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 9, 2010 normalnie rycze cały czas:( mój M jak tylko powiedział ze kupi mi yorka to pijany poszedł spać:( a ja co ma zrobic chyba naprawde kupie yorka i dam sobie spokój bo to nie ma sensu:( co wizyta 300 zł co apteka 200zł:(a zero rezultatów:( bóg mnie chyba olał i pauje mu że cierpie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 9, 2010 nie wolno tak myśleć rozchmurz się zobaczysz będzie dobrze a ja to jestem dobra widzisz wczesny mój wpis normalnie myślałam ze to na tej stronie było napisane ze 2 kreseczki a to sie okazuje ze otwieram strone 335 i nic nie ma a okazalo sie ze to był wpis ze strony 1 nie żle co mam jakieś zchizy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 9, 2010 ale ze mnie WARIAT teraz sama się z siebie śmieję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 9, 2010 a ja wszedzie po ogłoszeniach pisze że kupie yorka tanio:)musze sie czyms zaopiekowac:)Mąz sie zgodził a rodzice sie dowiedzą jak przywioze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 9, 2010 no to nieżle te starania to nam biją na dekiel ;) ale czego się nie robi żeby było maleństwo i zobaczysz kiedyś będziemy szczęśliwe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 9, 2010 Moniu nie pisz tak uda Wam sie wszystkim a moze Bog chce zebys odposcila i wtedy Wam sie uda? uszy do gory kochanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 9, 2010 no to nieżle te starania to nam biją na dekiel ;) ale czego się nie robi żeby było maleństwo i zobaczysz kiedyś będziemy szczęśliwe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 9, 2010 czesc KAMILKO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 9, 2010 hej karten wlasnie sie obudzilam bo mnie zmoglo po kolacji:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 9, 2010 nie wiem czy nie przestać chodzic do gina olac to zupełnie tylko boje sie ze cały cza bede myslec:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 9, 2010 DOBRY WIECZÓR :) POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE, JUTRO SIE ODEZWE :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 9, 2010 Monia usmiechnij sie;) nasza Nowa zaszla po przytulankach po jakiejs imprezce. Chwilka zapomnienia i Niuńka jest juz 4 miesiace w brzuszku;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 9, 2010 Kamilko jestem osobą wierzacą i praktykująca ale jak widze jak Bozia jaja sobie ze mnie robi to juz mam dosyc:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 9, 2010 nie wiem co ci monia doradzic jednym się udaje zaraz po tym jak sobie daja spokój nie muyslą o tym ja też byłam tego przykładem odblokowałam się psychicznie i się udalo ale teraz chcę żeby to było pod całkowitą kontrolą lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 9, 2010 przytulam sie kiedy trzeba pecherzyki pękaja i co i nic!:(i tylko głupie komentarze,,ci to tylko kasa i kasa a dzieci to nie chca! a ja WALCZE CAŁY CZAS:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 9, 2010 ty to się innymi nie przejmuj olej ich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 9, 2010 to nie jest takie łatwo... jak sie się odblokowałaś?jak o tym nie myslałas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 9, 2010 Moze tak robi bo chce zebys odpuscila;) ja jestem wierzaca ale nie praktykujaca. jedyny kosciol gdzie pojde to na Jasnej Gorze w Czestochowie. Bylam tam przed matura i Bozia pomogla mi ze ja zdalam. Ja ten miesiac odpuscilam i teraz mam chyba 17dc ;) Monia tylko jak bedziesz kupowala yorka to sunie moja tesciowka ma psa i zlosliwie wszystko obsikuje, jaj byla z nim na spacerze i za dlugo gadala z sasiadka to zlosliwie obsikal noge tesciowej:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 9, 2010 Zrobilam sobie pazurki na slub:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 9, 2010 Kamilka mój przyjaciel mówi ze winna zawsze lezy po dwóch stronach:) po stronie psa i tesciowej;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach