Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka87

W OCZEKIWANIU NA WYMARZONE 2 KRESECZKI - POCZĄTKI STARAŃ

Polecane posty

joanka przykro mi slonko:( buziole dla ciebie 👄 kama nie przejmuj sie innymi a co do witamin to wole herbatke z miodem i cytryna:)

No wiem slonko. W tym cyklu nawet nie wiem kiedy mialam owulke wiec czekam na @ i zaczynamy 5 cykl bo w tym na pewno nic sie nie udalo.

Joanka bardzo mi przykro że znów ta @ przylazła. ściskam mocniutko i zycze powodzonka w kolejnym cyklu.

Skład 1 tabletka Bodymax Plus dostarcza: Skład Ilość % zalecanego dziennego spożycia Standaryzowany wyciąg z żeń-szenia GGE (Panax ginseng C.A. Meyer) 100 mg Standaryzowany wyciąg z zielonej herbaty (Camellia sinensis L.) 37,2 mg Witaminy Witamina A 800 g 100 % Tiamina (witamina B1) 1,1 mg 100 % Ryboflawina (witamina B2) 1,4 mg 100 % Witamina B6 1,4 mg 100 % Witamina B12 2,5 g 100 % Kwas foliowy 200 g 100 % Niacyna (witamina PP) 16 mg 100 % Kwas pantotenowy 6 mg 100 % Biotyna 50 g 100 % Witamina C 80 mg 100 % Witamina D 10 g 200 % Witamina E 12 mg 100 % Składniki mineralne Magnez 225 mg 60 % Żelazo 14 mg 100 % Cynk 10 mg 100 % Miedź 1000 g 100 % Jod 150 g 100 % Mangan 2 mg 100 % Chrom 40 g 100 % Selen 55 g 100 % Molibden 50 g 10

Kama poczytałam o tych Twoich witaminkach i faktycznie mają bardzo bogaty skład. ale oprócz tego kwas foliowy bierzesz jeszcze tak??

ja potrzebuje czegoś dobrego na włosy i na osłone zołądka, watroby bo biore już bardzo długo takie tableciochy na te moje hormony i one podobno strasznie wyniszczają watrobe- i niestety i żoładek co już odczuwam bo już mało co moge jesć by się źle nie czuć.

dzięki Kama , będe musiała go nabyć bo jeszcze mam tych tabletek na miesiąc a potem nie chce juz ich brać, bo i tak mi się nie udaje zaciążyć a sprawiają tylko spustoszenie w moich organiźmie. Czekam do wakacji a jak sę nie uda zaciązyć to już sobie odpuszczę i skonczę te wizyty u ginka i leczenie które niby jakoś działa ale nie tak jak powinno.

hej wszystkim Będę za niecałe pół godzinki, idę pozmywać i zaraz do Was wracam. Tak mi łeb dzisiaj napieprza, że ledwo go trzymam

witaj werna :):):):) chyba trzeba jakąś magiczną tabletunie na ból łyknąc.

no właśnie połknęłam, bo raczej nie przejdzie dziadostwo... Wiecie co, ja wszystko mogę robić, nawet gnój przerzucać, ale jak mam myć gary, to już mi słabo... nienawidzę taplać się w tej brudnej wodzie. FUJ!!!!Owszem, mogłabym pod bierzącą, ale wtedy by mnie wydziedziczyli, bo rachunki za wodę byłyby nieziemskie... No i co ja biedna mam robić??? Już tak myślałam o jednorazówkach, ale zupy raczej w tekturze nie ugotuję.... No a zmywarkę to będę miała.......ALE ZA STO LAT !!! 😭 niech mnie ktoś przytuli... Co robicie? Majka się już skończyła więc się meldować!!!

no i co?????? gdzie polazłyście??? czekająca, przykleiłaś się razem z tymi zdjęciami czy co, że nie piszesz? Kamila, gdzie Ty zaś gonisz? pewnie z zaproszeniami.... Berbelek, Justyś, nerwusek, szarlotka, karten, moniczka???? HALO!!! No tak... pewnie wszystkie się starają, ale ja nie byłam dzisiaj gorsza :D pomimo że to mój 18dc to i tak mam nadzieję, że owulka się przesunęła i moze się jednak uda. Naiwna baba..... A w ogóle, ninka, jak to czytasz to się odezwij.

gumowe rękawiczki??? yyyyyyyyywiesz co wiolkcia,yyyyyyyy, jakby Ci to powiedzieć.... dzięki, ale to już prawie jak sprzątaczka, albo czyściciel kiblów,.... :) jakoś źle się mi kojarzą... hehehe. Ale dzięki za podrzucenie pomysłu. Nie wiem, coś muszę wymyślić... O, już wiem. M będzie zmywał! :) rewelacyjnie, że też na to nie wpadłam od razu!!! Ale po glębszym przemyśleniu stwierdzam, że pewnie kazał by mi się puknać w czółko...

no tak gumowe rękawiczki nie wyglądają sexi ale z drugiej strony nie szkodż naszym dłonią a wrecz można je wykorzystac jako kurację dla dłoni- trzeba je mocno nakremować i założyć rękawiczki a potem pod wpływem ciepłej wody krem lepiej sie wsiąka i bardziej nawilża dłonie. no ale to kazdego indywidualna kwestia. chyba w Twoim przypadku najlepsza jest zmywarka :):):):) trzeba zaczac zbierać kasiorke do skarpetki i może szybciej niż za 100 latek ja nabędziesz :):):)):)

tu nie chodzi o kaskę :) poprostu wtawię sobie zmywarkę do nowego mieszkania, które jest przepiękne, ale jak narazie tylko na planach... w tej chwili mamy maluteńką , prowizoryczną kuchenkę, tak na przetrwanie i nie chcę kupować nic nowego, skoro potem nie będę chciała tego umieścić w nowym mieszkaniu... no i musze się narazie zmagać z moim koszmarem..Ale jak już będę miała tą zmywarę, to na bank się Wam pochwalę!!! :D to zaraz drugie po dzidzi, moje największe pragnienie hehehe

hehehehe dobre ):):):):) to oby te Twoje pragnienia się pospełniały :):):):)

hehehehe dobre ):):):):) to oby te Twoje pragnienia się pospełniały :):):):)

kurcze a ja sie zastanawiam nad tym czy nie wziasc urlopu dziekanskiego .... przydalaby mi sie jakas praca bo rachunki coraz wieksze a my mamy tylko jedna wyplate. nie wiem co o tym myslicie?

no nie wiem justyś.. ciężko mi coś doradzić. Musisz sobie odpowiedzieć na pytanie, jak bardzo Ci zależy na studiach i ich ukończeniu, bo jeżeli faktycznie nie jest to jakiś priorytet, a potrzebujecie faktycznie pieniążków, to może warto by było. Jednak z drugiej strony jak się coś przerwie, to cięzko jest potem wrócić, człowiek sie szybko odzwyczaja, wiem coś o tym :) ale tutaj decyzja należy do Ciebie i do twojego M.

kurcze nie wiem. chyba ze uda mi sie zalatwic jakas prace nie przerywajac studiow. no coz musze to z M obgadac.

dokładnie jestem tego zdania co werna. jak już się coś przerywa to raczej się nie wraca. a ile jeszcze Ci zostało semestrów?? to sa dzienne tak??

tak to sa dzienne. i mam jeszcze 4 semestry bo teraz koncze 2. bo jak sie mi uda zajsc w ciaze to chce chodzic do szkoly dokad bede mogla a potem chcialam wziasc dziekanke ale z mozliwoscia zdawania egzaminow zebym nie miala zaleglosci. i w ten sposob skonczylabym na spokojnie studia. tylko przydalaby sie nam dodatkowa kasa:(

Hej. Ja bylam u gina z wynikami hormonow M, i juz zaczelismy terapie CLO, mam nadzieje, ze to cos pomoze... U mnie owulka sie odbyla no ale bralam CLO, teraz jak mam nie brac to pewnie juz nie bedzie jajeczkowania :/ Po cichu licze na lipiec. Ostatnio dowiedzialam sie o trzech ciazach kolezanek... Jedna poronila bo byli u niej znajomi z malym dzieckiem i sie od niego zarazila grypa jelitowa...Pytalam sie mojego lekarza czy to mozliwe a on, ze pewnie i przestrzegl mnie, ze jak bede w ciazy to mam sie nie zblizac do malych dzieci, bo jak to nazwal dzieciaki to smietnik na bakterie i roznosza rotawirusy :/ Pozostale dwie kolezanki wpadly i rwą wlosy z glowy co teraz, jedna ryczy, ze mialo byc za rok a druga wkurzona, ze musiala jechac na wakacje z brzuchem... Coz za sprawiedliwosc... Pozdrawiam wszystkie dziewczyny!