Czekająca1984 0 Napisano Maj 12, 2010 NERWUSKU gołabki mniam, mniam! Ja bede robic w weekend ala gołabki :P Takie pulpety z ryzem, bez kapusty :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 12, 2010 Bede wieczorem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 12, 2010 dziewczyny jak to jest z tymi testami owulacyjnymi??trzeba robić je o tej samej porze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 12, 2010 hej laski. tak testy trzeba robic codziennie o tej samoej porze, najlepiej miedzy 10 a 20 i dwie godz przed testem nie pic duzo. a zdjatka zaraz wkleje:) dzis tescik znow pozytywny i czuje ze jest owulka bo mi jajniki napieprzaja:( teraz czekam kiedy tempka wzrosnie bo chce byc pewna ze juz owulka byla i mnie nie zaskoczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 12, 2010 Hejka:) wpadlam na moment i zaraz lece dalej:) Berbelku trzymaj sie skarbie jestem z Toba:) Buziaki dla wszystkick Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 12, 2010 http://zapodaj.net/dffcb75fdc9c.jpg.html http://zapodaj.net/2599bca91a13.jpg.html monika to sa dwa tesciki pozytywne. pierwszy jest z dzisiaj a ten drugi z wczoraj:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 12, 2010 kurcze slabo widac.... ale nie mam aparatu w domku i robilam telefonem. nie wiem czemu to tak rozmazalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 12, 2010 justys zrub fotke bez przyblizenia wyjda bardzij wyrazne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 12, 2010 widac widac:)czyli ja musze czekac do 18 z testem:( wczoraj jak robiłam to jedna kreska była mocna a druga słaba, a dlaczego ta druga wychodzi jak nie ma owulacji jej obecnosc oznacza że owulacja sie zbliża? mnie boli brzusio sluz płodny ale mało go:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 12, 2010 zrób mialo byc* Buziak lece i bde pozniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 12, 2010 u mnie slabe kreski wychodzily od 3 dni a potem 4 dnia byla mocna. slaba wychodzi dlatego ze w moczu znajduje sie juz mala ilosc LH a z dnia na dzien wzrasta az do momentu jak wyjda dwie krechy to wtedy jest szczyt LH. my sie starankowalismy juz od momentu jak slabe kreski wychodzily:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malva1983 0 Napisano Maj 12, 2010 hej laski witam wszystkie laseczki ,wiem wiem że nie pisałam,ale ja też podobnie jak sat zaczęłam unikać tego topiku niestety ,już chyba z 3 tygodnie nie śledzę co się tutaj dzieje.... kiedyś to był mój ulubiony topik.... ;-( nie będę przepraszać (bo nie mam za co) przestałam czytać i pisać topik,właśnie ze względu na kamillę23 ja jestem dość cierpliwa,ale do czasu ;-) nie lubię osób toksycznych, a takie mam odczucie co do kamilly23 (mogę się mylić...) po za tym denerwowało mnie takie szczucie topiku typu : odchodzę z topiku itp. już nawet nie pamiętam dokładnie.... nie chcę wszczynać żadnych awantur czy co innego,chciałam żebyście wiedziały, no i może kamilla23 spojrzy na to inaczej.... Ps. brakuje mi was i tego topiku Wiolkcia buziak dla ciebie. justyś słoneczko (jak zawsze trzymam kciuczki) szarlotka wytargam ci uszka za ten przepis na szarlote od mamy ;-) sat dla ciebie i maleństwa gorące buziole , nowa tu o tobie i fasolce też pamiętam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 12, 2010 czesc malva:) brakuje cie tu slonko:( a jak tam twoje staranka? mam nadzieje ze wszystko jest na dobrej drodze kochana:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 12, 2010 hej malva :) miło ze zajrzałas do nas :) pytałam o Ciebie, bo termin minął ale nie odzywałaś się. mam nadzieje, że wszystko ok. Byzuaki dla Ciebie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 12, 2010 czyli jak nie bedzie owulacji w cyklu to wychodzi tylko jedna kreska?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 12, 2010 justys widze ze szalejesz :) no i bardzo dobrze, super nastawienie, więc mocno trzymam kciuki za Ciebie :) Monika nie znam sie na testach owulacyjnych, nie stosowałam ich :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 12, 2010 no nerwusku szaleje pozytywnie:) moze wkoncu mi to los wynagrodzi bo nadzieje mam wielkie:) monika czasem jest tak ze u niektorych kobiet niski poziom LH jest w calej pierwszej fazie i wychodzi blada kreska, a np potem nie wzrasta LH bardziej i nie ma owulki. wiec to sprawa indywidualna. ale jak kreska bedzie ci ciemniala to znaczy ze owulka jest na 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 12, 2010 zrobiłam teraz test bo juz nie mogłam wytrzymac i kreseczka jest delikatnie ciemniejsza niż wczoraj:)jak wyschnie to bedzie pewnie jeszcze ciemniejsza:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 12, 2010 czyli owulka sie zbliza slonko:) to lap swojego M i korzystaj:) ja zrobilam tez tescik przed chwila i juz ta druga kreseczka slabiutka wiec juz po owulce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 12, 2010 pierwszy raz korzystam z takich testów i jestem ciemna:( ale ta kreska nie jest dużo ciemniejsz tylko tak jakby była grubsza i o ton ciemmniejsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 12, 2010 od tego wczorajszego testu oczywiscie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 12, 2010 hejka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Maj 12, 2010 berbelku,staram sie doczytac,ale jakos nie moge...co sie dzieje? ostatnim razem byl problem ze znalezieniem pecherzyka...czy juz sie wyjasnilo co z dzidzia? trzymam za ciebie kciuki kochana,nie bede ci pisac"nie denerwuj sie" bo jak chodzi o nasze dzieci to nioe mozna sie nie denerwowac...czekam na wiesci... malva jak milo cie "widziec" jak staranka? powoinnas byc juz zaciazona...chyba musze jakies silniejsze ciazowe wiruski rozpylic :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 12, 2010 sat teraz to ty trzymaj kciuki za mnie bo juz po starankach:) i teraz czekanie zostalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Maj 12, 2010 justys mordko...mam obawy co do ciebie,bo zgrzeszylas w tym cyklu...jakie jest 1 prawo staranek? co 2-3 dni...a ty jak czesto sie staralas? kochanie,wiem,ze krew nie woda,ale i tak masz ode mnie klapsa w dupke :P bedzie dobrze,ty plodna jak rola jestes...nie bedziesz miala zadnych problemow z zajsciem,jak nie w tym cyklu to na 100% w nastepnym :) wierze w ciebie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 12, 2010 hejo dziewczyny :):):):) hejo malvus co tam u Ciebie- powiedz chodz troszku :):):) usciski :):):) u mnie bez zmian- czekam na ten sądny dzien i jeszcze sobie troszk poczekam. justys szalejesz ostro w tym cyklu, szarlotka zresztą tez :):):):) Kamilko jak tam Twoje samopoczucie?? zaproszonka wszystkie rozwiezione?? czekająca jak tam sprzdaz kolczyczków?? uściski dla wszystkich staraczek :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 12, 2010 s28 ...................24............7.................25.04 ......Warszawa evika25..............25............3.................29.0 4????......Elbląg madziek1983.......27..............4..................30.0 4 IRL malva1983.............27............5................01.0 5........Elbląg kolokokta...........24............4...................18. 05......Wrocław nadi8...................23...........12.................2 3.05...Jelenia Góra wiolkcia..............28............13.......... .....21. 05....Zabrze werna26............26.............6.................24.05 ......Bielsko justys1818...........21...........6...............ok.26.0 5.....Żywiec xmonikax24.........25..............10............koło 28.05.......Ostrów karten..............28..........3..... ................??.05....Jele nia Góra Czekajaca25........25.............2..................???? .......Tychy..... mysia owsia..........26.............9.................po 1.06....... Brzesko szarlotka80.........29.............5............ .. ....04.06......Gliwice Joanka 30............29............4...................5.06.......W awa Brzuchatki nick............data ostatniej @.........termin porodu........płeć NowaTu24...17.12.2009..................24.09.2010........ ..????? sat...........08.02.2010...............14.11.2010.....sad ze,ze chopak nerwusek26......19.02.2010............ 8. 12. 2010 ....... .......???????? Lajla_ie..........02.03.2010.............?????????????... ...........?????? berbelek1 ........18.03.2010r. ........????????????????..........????? no wiolkcia a ty juz niedlugo masz termin @, oby nie przylazla tym razem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 12, 2010 Bry wieczorek dziewczynki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 12, 2010 oby oby justys- narazie wszystko bez zmian więc widoki marne. ale co tam jakoś to przetrwam :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 12, 2010 hej kama wiolkcia bedzie dobrze:) ja tez nie wiem czy sie udalo a czekanie jest najgorsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach