Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta przeciw kobiecie

dlaczego półka i brum są takie...................

Polecane posty

Gość no i no ni no i znowu
a wy nie umiecie tematu założyć???? no jasne, rozumiem, nie wiecie jak to się robi, rozumiem!

zakladanie tematu zostawiam takiemu plebsowi jak ty ja moge ewentualnie uraczyc cie tym ze odpowiem

ale ja jestem tylko mila dla tej pomaranczy nie ma z kim porozmawiac a ze ja mam dobre serduszko do odpowiadam niech sie cieszy

Przyznaje, że z zakładania tematów jestem kiepska.

Gość no i no ni no i znowu
oj ktos się tu juz zaczyna ostro denerwować, dobra, już przestanę cię drażnić bo w nocy siku do łóżeczka zrobisz, nie denerwuj się już, będzie lepiej kiedyś, pa laska

Gość kocham się w półce
bo tylko ty takie kochanie umiesz zakładać

Gość kocham się w półce
kochanie, jesteś taka ostra jak tępy nóż

Brumuś 🌼👄 widzę że już lepiej :D Półeczka kto Cię kablem .......:D

no brawo półko, fajny podszyw, dawaj dalej, uczysz sie coraz szybciej, trochę tam tego siana w głowie masz

Gość kocham się w półce
a gdzie jest moją tempa półka?????

Gość kocham się w półce
kochanie, nie ładnie się tak podszywać.... kochana, głupiutka jesteś na to, kochanie moja

no i nareszcie puściły jej nerwy, wygrałam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cienka jesteś!!!! ale co sie więcej po ciebie spodziewać miałam

Napisz pomarańczo maila, to prześlę Ci całe portfolio