Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość limonka.c

poleccie ksiazke od ktorej nie bede mogla oderwac wzroku

Polecane posty

Gość siostra richarda
ja polecam "ostatni wykład" - jeśli chcesz wynieść coś z książki dla siebie "cień wiatru" i "gra anioła" Zafona - to takie książki gdzie mówisz "jeszcze 50 stron i na dzisiaj wystarczy" ale łamiesz słowo. nie polecam "Mariny" też Zafona - książka dla gimnazjalistów

Gość espiryt
''Czwarta Rzesza'' - Robert Ludlum

Gość kochająca czytanie...
a ja, podobnie jak kilka poprzednich forumowiczek, również polecam powieści Piotra Kołodziejczak, są świetne; to dobre, oryginalne powieści obyczajowe, przede wszystkim dla rozsądnych, ciekawych świata kobiet (znajdziemy w nich i refleksje o relacjach damsko-męskich i problemy współczesnych kobiet), a także wciągający opis Rosji, jej kultury, obyczajów. Pozdrowienia.

Ja polecam " Białą masajkę", " Kwiat Pustyni", "P.S.KOcham Cię". Teraz czytam "Klub Teneko", narazie zapowiada się dobrze:) Zobaczymy jak dalej.

Gość super anakonda
mogę polecić ci kilka naprawdę dobrych powieści: 'Za zakrętem' Mariki Krajniewskiej "Bo wiesz..." i "Nie rób mi tego" Piotra Kołodziejczaka "Efekt kobiety" Małgorzaty Kalinowskiej Przeczytałam ostatnio. Świetne tytuły.

Moje ulubione: Paulo Coelho- "11 minut" lub "Weronika postanawia umrzeć" Janusz Leon Wiśniewski- "Samotność w sieci" Dominika Stec- "Mężczyzna do towarzystwa" Pozdrawiam. :)

Gość kiwaaaaaaaaaaaa
Miłość w czasach zarazy- Marguez Południca- Julia Franck

''CAŁY CZAS ŚWIATA'' piękna książka ja cały dzień siedziałam tylko i czytałam nawet nie miałam chwili czasu żeby iść coś zjeść tak mnie wciągnęła... bardzo polecam

Gość gość
To ja zdecydowanie polecę "Trzepot skrzydeł" K.Grocholi robi wrażenie na czytających kobietach, gotuje krew w żyłach, nie można się oderwać póki nie dotrzesz do końca

Gość AlicjaWroc
Super jest książka "Dzień po dniu z muzyką Seweryna Krajewskiego". Bardzo ciekawa, dobrze się czyta. Fajna na odpoczynek na koniec dnia.

Gość gość
Andrzej Pilipiuk - "Kroniki Jakuba Wędrowycza" można przy tym sikać ze smiechu, rewelacyjnie pisze gościu - jeszcze inne jego to "Czarownik Iwanow" cała saga "Oko Jelenia" bardzo polecam. Jarosław Grzędowycz "Pan Lodowego Ogrodu" wielkie i grubaśne 4 tomy ale fajnie się czyta, piękna opowieśc sci fi jest też dostepna w postaci audiobooka...

Gość gość
Na pewno wrażenie zrobią na Tobie,,Świetliste dusze,,Ilony Rôżalskiej/oferowana za darmo na stronie autorki.To jest coś niesamowitego.

Gość Patrycja987
Mi też podobała się "Dzień po dniu z muzyką Seweryna Krajewskiego". Ciekawa historia, nie wiedziałam wcześniej zbyt wiele o nim.

Gość Martiii45
Ostatnio natknęłam się w księgarni na Dzień po dniu z muzyką Seweryna Krajewskiego, Ewy Derlatki. I jak zaczęłam czytać, to nie mogłam przestać. Rewelacja.

Gość Mistyka1
Masz całkowita rację. Bardzo lubię Krajewskiego, jego muzykę więc ta książka... wiele się spodziewałam i P. Ewa Derlatka w "Dzień po dniu z muzyka Seweryna Krajewskiego" nie zawiodła mnie. W pięknym stylu utrzymana. Mąż zaciągał mnie spać bo nie miałam poczucia czasu kiedy czytałam tę książkę.

Gość Magiczna bajka
książką od której nie mogłam się ostatnio oderwać była powieść Marii Bucardi "Mroczne góry" Bardzo ciekawa i wciągająca. autorka stworzyła genialny świat i bardzo fajnych bohaterów.

Gość gość
Trylogia Igrzyska Śmierci Dar Julii

Gość Fizol
Thrillery: Tom Rob Smith- Child 44- ostatnio nakrecono film z Tomem Hardym na bazie tego Tom Rob Smith-The Farm- calkiem znosna Terry Hayes,-I am Pilgrim- rewelacja, Z innej beczki: Charles Bukowski- Ham on rye- dobra

Gość gość
''Boso, ale w ostrogach'', ''5 lat kacetu'' i ''Na marginesie życia'' - Grzesiuka. Przeczytane jednym tchem

"Mroczne góry" M.Bucardi, ja chodziłam z nosem przyklejonym to telefonu (bo to ebook) dopóki nie przeczytałam ostatniego zdania. Mega wciągająca:)

Gość ytyt
Może "Jak rozmawiać z aniołami" Marii Bucardi. Intrygująca pozycja.

Gość zachwycona0
Lubisz poezję? Jeśli tak, to koniecznie przeczytaj "Skrajności" Piotra Barańskiego. Polecam!

Gość QueenInga
"Jak rozmawiać z aniołami" Bucardi. Wyczytałam o tej książce gdzieś właśnie na forum. Bardzo mnie urzekła spojrzeniem na to wszystko z takiego punktu. Byłam ciekawa co jeszcze autorka przygotowała.

Gość kluska i kompot
Jeżeli lubisz poezję to polecam "Skrajności" Piotra Barańskiego. Piękne refleksyjne wiersze młodego poety.

Gość Pesteczka0909
"Mroczne góry" Marii Bucardi. Rewelacyjna. Na chłodne i spokojne wieczory. Polecam

Gość Gereka
Kluseczko czytałam niedawno tę książkę. Jest fantastyczna! "Skrajności" faktycznie zostały świetnie przedstawione a Barański dotknął moje myśli i namieszał w nich...