Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet ktory potrafi myslec

Dlaczego dziewczyny zachowują się nielogicznie a później są zdziwione ?

Polecane posty

Gość 96320
" wwrrr bjj - a słyszałaś kiedyś o czymś takim jak kłamstwo, przykładowo?" a no to jeśli chcesz za każdym razem sie zastanawiać, czy każde słowo jest kłamstwem... to jak chcesz stworzyć związek?:O

Gość wwrrr
'a co to za rozróżnianie ?nadaje się czy nie nadaje na ojca?' powodzenia życzę kobietom, które nie zastanawiają się, czy partner nadaje się na ojca, oczywiście w przypadku, gdy mają/chcą mieć z nim dzieci :o

Gość wwrrr
'a no to jeśli chcesz za każdym razem sie zastanawiać, czy każde słowo jest kłamstwem... to jak chcesz stworzyć związek?' A kto mówi o mnie? Nie mam dzieci, nie planuję, męża też nie szukam, za badboyami się nie uganiam. Widzę tylko logikę w postępowaniu osób, które szukają dla dziecka odpowiednich warunków, ocena takiego postępowania to inna sprawa, powiedziałam tylko, że to logiczne.

Gość jak dobry facet będzie
Nie musi mieć kaski, mam swoją :) Musi być dobrym człowiekiem i dobrym kochankiem.

Gość niebanalna86
odpowiednie warunki dla dziecka -ok a ty cierp całe życie ja jestem za tym ,że człowieka z którym chce się mieć te dzieci można szukać aż się znajdzie odpowiedni a nie potem robić przemarsz,bo jednak jest nie taki:/

Gość wwrrr
Niebanalna, super, ale co, jeśli jednak partner okaże się nieodpowiedni - no niestety, z człowieka zawsze mogą w końcu jakieś świnie wyjść. I wtedy co, przemarsz również wykluczony?

no cóż...wolę żeby samiec alfa złapał mnie brutalnie za włosy i doprowadził czasem do łez niż samca omegę,który będzie całował ziemię po której sprzątam. Ale pewnie na ojca dziecka wybiorę drugiego bo ten pierwszy będzie zdradzał.Po co mi to.Czasem trzeba z czegoś zrezygnować a ja wolę stabilność niż burze

Gość wwrrr
Jeszcze jedno - "odpowiednie warunki dla dziecka -ok a ty cierp całe życie" Zawsze myślałam,że to oczywiste, że nieszczęśliwa matka to nie 'odpowiednie warunki dla dziecka'. A jednak to chyba nie aż tak oczywiste, a szkoda.

Gość niebanalna86
nie chodzi mi o to,że ja nie decyduje się na dziecko jeżeli mam wątpliwości.nie mam nic do tego żeby kobiety z dziećmi szukały szczęścia.każdy ma prawo.dziecko to nie zaraza!!ale są różne przypadki.przemarsz w poszukiwaniu miłości,spokoju,stabilizacji i jednocześnie dobra dla dziecka,a nie szukanie frajera który je wychowa i wykarmi-bo tak też się zdaża.i nie chce nikomu uwłaczać,sama jestem kobietą ale wiem,że bywa różnie...

Cream,niekoniecznie. Jeśli urzeknie mnie czymś omega to może być i z nim. Ja nie mam aż tak zawyżonych wymagań. Chodziło mi o to,że kobieta potrzebuje trochę brutalności bo traktowanie jak księżniczka może przejeść się:O

Gość i dltego własnie seks
powinno się uprawiać dopiero po ślubie

Gość wwrrr
a ja mówię nie kobietom ze zdjęciami różowych tipsów w stopkach :classic_cool:

Gość jak dobry facet będzie
Ja tam nie potrzebuję brutalności, mój mężczyzna jest niebrutalny i mi się nie przejadł a już jesteśmy razem kilka lat.

wez mnie elwus nie wkurwiaj cy ty myslisz ze ja traktuje kobiety jak księżniczki?? a brutalem nie jestem bo to mi sie kojarzy z przemocą fizyczną , zabijaniem itp

Gość wwrrr
Ofermo, zyskałeś właśnie wierną forumową fankę

Nie chodzi o to,żeby facet był przesadnie brutalny czy w drugą stronę-zbyt dobry. Niech zachowa ten złoty środek.Ty Cream omegą? nie żartuj:P

Gość wwrrr
nie mam nic do Twoich paznokci, tyle tylko, że mi się wybitnie nie podobają 🖐️

Szczerze? Co do problemu przedstawionego w temacie, to uważam, że każdy ma takie doświadczenia, jakie towarzystwo sobie dobiera. Jakoś dziwnym trafem w moim otoczeniu kobiet, które ktoś zostawił z dzieckiem na ręku jest niewiele, a większość facetów, jak zrobi dziecko, to się przyznaje do niego. Tylko, że te baby, które zostawione nawet przez najgorszego palanta, zaciskają zęby i żyją dalej, a nie żalą się, są mniej widoczne i na nie jakoś nikt nie zwraca uwagi.

Gość bjj
ewelus czy ty nie jestes z Poznania lub okolic ? bo kojaze te piersi i paznokcie :D

Gość zamułajestniezła
No nie wszystkie, ja znalazłam mój skarb, jest ogarnięty i ogólnie idealny, w życiu nie związałabym sie na powaznie z jakims tępym dupkiem co chodzi mu tylko o jedno. Kocham Cie Radziulku :)

Gość bjj
czyli znaczy, ze starzeje sie :D

Gość wwrrr
mnie się nie pozbędziesz, możesz co najwyżej unikać tematów, na których jestem, niestety teraz jestem incognito ;)