Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frappuchino

Kupujecie drogie kosmetyki czyli takie od 100zl w gore

Polecane posty

Gość Mam problem z długami faceta
szczerze nie znam się na kosmetykach, nie kupuję wcale, żadnych kosmetyków i też myślę, że czas to zmienić, mam już 30 :/

Gość jak nie masz co robic z kasa
To sobie kupuj nawet za 299zł i 99 gr. Tak jakby to mialo na cos wplyw....no ma na samopoczucie uzytkowniczki, tylko troche drogo za taką "rozrywke"

Gość ja uzywam Shiseido i
Clinique, po wielu poszukiwaniach oid najtanszej polki te okazaly sie najlepsze dla mojej cery wiec sie ich trzymam. i kupuje tylko te kosmetyiki ktore uzywam na codzien (jakies kredki do oczu, do ust, pomadki, lakiery itp kupuje stosunkowo tanie bo i tak uzywam ich ze 3 razy w roku )

pytam bo ostatnio moje 2 wiecznie narzekajace na brak kasy kolezanki kupily sobie po zestawie Clinique, jakies cudy bajery typu fluid Diora i mleczko Lancome. tak sie zastanawiam czy to naprawde lepsze od Graniera, Vichy itp itp ktore ja kupuje? zeby nie bylo ze im zazdroszcze bo rownie dobrze moglabym kupic tylko mi szkoda pieniedzy i nie jestem do konca przekonana o takiej 10krotnie wyzszej skutecznosci proporcjonalnej do ceny...

Gość głupota wg mnie

no piszcie nie wstydzcie sie dzisiaj tak sobie czytam opinie umieszczone w Damskiej Torebce i ze zdziwieniem patrze ile to ludzi stac na blyszczyk za 100zl

Gość tylko perfumy podkład
i tusz kupuje powyzej 100zł

ja kupuje np w avonie , kosmetyki sa nie drogie ale za to jak dla mnie bardzo fajne, garniery i inne takie tez sa nawet ok, a czesto jest tak ze te drozsze sa o sto razy gorsze jakosciowo od tych tanszych .

ja Avonu przestalam uzywac, chyba ze jakis kremik do rak czy stop albo moje ulubione Incandessence. po wiekszosci kremow Avonu dostaje zaskornikow :(

tylko perfumy podklad ------> a jakie konkretnie? dziewczyny piszcie co kupujecie bo rozumiem ze wszystkie widzicie cel w kupowaniu rzeczy z wyzszej polki

Gość tylko perfumy podkład
tusz dior show, podkład estee lauder double wear lub lancome adaptive. perfumy to różnie, nie przywiazuje sie do zapachow, bywa ze mnie cos zachwyci, a po jakims czasie zapach mnie zaczyna meczyć, dlatego wciaz poszukuje

tez tak mam z perfumami. z reguly jak lubie to kupuje od razu 100ml bo wychodzi taniej a jak sie konczy to juz nie znosze zapachu :) jedyny wyjatek to Davidoff Game & Lancome Miracle (oblatany ale co poradze)

ja mam drogie tylko perfumy i podkład, czasem lakier do włosów, a reszta miesci sie w granicy do 100zł

Gość lakier do wlosow za ponad 100
? jaki to lakier?

Gość ufgatria
kupowanie tak drogich kosmetyków mija się z celem, bo płacicie za markę, a skład nie różni się od tego z niższej półki, chemicy i spece od marketingu wiedzą o co kaman:classic_cool:

Z socjologicznego punktu widzenia kupowanie drogich kosmetyków wpływa budująco na tożsamość jednostki, zarówno tą odczuwaną jak i tą konstruowaną w oczach społeczeństwa.

Gość kaffeterianka
najgorsze jest to że kosmetyki skutkują tylko tyle że skóra nie ściąga się po myciu i to całe ich działanie....