Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalwajtys kamil 1993

mam nietypowy problem dość wstydliwy

Polecane posty

Mam pewien problem nie typowy. Mam 16 lat. Mój problem jest dziwny, i boję się iść z tym do lekarza. Proszę o pomoc. Jest on związany z odbytem. Kiedyś podczas kąpieli włożyłem dłoń do odbytu ale chyba za daleko , gdyż od tamtego czasu - z mojego odbytu cały czas coś się wdobywa (takie ciepło) - chyba gazy. Myję się i śmierdzi odemnie mydłem z (nie wiem co to za smród) chyba potem, chociaż to może być ropa. Daje to straszne połącznie. Sam czuję ten śmierdzący zapach i nie jest on spowodowany tym że się nie myje albo nie dokładnie,myję się długo i dokładnie.Jestem zdesperowany, gdyż ludzię właśnie tak myślą. Śmierdzi odemnie, cały czas między pośladkami mam mokro, jak siedzę to jest mi coraz cieplej, i to się tak roznosi. 2 razy lała mi się w małych ilościach krew z odbytu ale było jej naprawdę mało. Mam problem z oddawaniem stolca,jest on ołówkowaty, nie oddaje go regularnie. Myślałem że jest to zwiazne z prostatą albo masturbacją ale nie wiem co o tym myśleć. Mam tego dość. Szukałem w sieci o tym wiele i nie wiem co z tym zrobić, czy to szczelina, czy co? Nie chcę by ludzie myśleli że się nie myję... Proszę o pomoc, to nie jest jakiś żart, jestem zdrowy na umyśle ale mam handrę... to trwa juz długi okres czasu : /

Gość Natychmiast do lekarza

Gość sdfsdsfds
ooo.. fuck !

Gość wydaje mi się
jeśli nie pójdziesz do lekarza będzie tylko gorzej... Niestety naprawdę zostaje tylko wizyta u specjalisty. Nie wstydź się,lekarz na pewno nie takie rzeczy widział:)

Gość sdfsdsfds
spróbuj zasypkę dla niemowląt między pośladki, czyli wiesz gdzie... a tak, to do lekarza... albo poszukaj w google: lekarz online na necie i tam napisz i zadaj pytanie.

zadaj sobie pytanie po co wkładlałes dlon do dupy?:O co ty gej

Gość maja-09c
zeby to nie byl jakis nowotwor odbytu albo cos podobnego.idz do lekarza

Byłem u lekarza I kontaktu, nie mogłem mu opisac tego że odemnie śmierdzi albo coś, więc wywaliłem że mam hemoroidy,nic nie znalazł ;/ przepisał jakies leki na wypróżnianie ale to mi właściwie nic nie pomogło,wyprózniałem sie normalnie ale i tak pozostał ten zapach ;/ a teraz muszę się napic kawy żeby się wypróżnić, Czy konieczny będzie zabieg operacyjny??

Gość 1klit
jak to ropa to moze masz złoża ropy w dupie :D ciesz sie bedziesz bogatyy :D spuszczaj do banki bedziesz mial w przyszłosci czym samochod napelnic :D

Gość sdfsdsfds
na mój łeb, to ci wszystko wróci z czasem do normy. nie takie rzeczy ludzie do tyłka wsadzają ;)

Gość sdfsdsfds
i jeszcze jedno: spróbuj w dzień wolny wziąść coś na przeczyszczenie. powinno ci pomóc.

moze masz przetoke odbytnicza.To by tlumaczylo ten zapach.Bez wizyty u chirurga zapewne sie nie obejdzie.Jesli nie schudles w ostatnim czasie ,o nowotwor bym sie nie martwila.Jednak problem sam nie zniknie.Jesli jest to, co ja przypuszczam, potrzebny Ci bedzie zabieg chirurgiczny, czyszczenie, zalozenie saczka i antybiotyk doustnie badz miejscowo w zasypce.I niech sie inni nie smieja bo problem moze dotyczyc kazdego.

Gość ludzie przeciez to prowokacja

USZKODZILES COS SOBIE I MASZ OBRZEK NA JELITACH DLATEGO MASZ PROBLEM Z WYPRUZNIANIEM SIE I BEDZIE COROZ GORZEJ RACZEK LATWO SIETAM ROBI WIEC LEKARZ KOLEGO I TO SZYBKO

Gość wrzuć na luz_
jakby to była przetoka to autor już dawno nie mógłby tu napisać. Autorze odpowiedz mi tylko na 1 pytanie - co oznacza, że czujesz ciepło między pośladkami, coś wylatuje ci na zewnątrz?