Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezatka_z_dozą_braku_zaufania

ile powinnam wiedzieć o kolegach męża

Polecane posty

mój mąż lubi czasem "wyskoczyć" z kolegami. nie mam nic przeciwko, chociaż czasem dostaję szału jak np. nie wraca na noc. dzisiaj, rok po ślubie dowiedziałam się, że "dla dobra kolegów" trzeba było pokasować wszystkie filmiki z jego wieczoru kawalerskiego. Nie powiedział mi o co chodzi ale "Ja kochanie taki nie jestem" usłyszałam jedynie. Słyszałam już kilka takich historii z morałem "ale ja taki nie jestem" ale tym razem zapieniłam się konkretnie. Nawet nie chcę sobie wyobrazić czego to może dotyczyć. Sama nie wiem czy drążyć temat, czy zaufać jak zwykle ..... Mój mąż niewiele pamięta z wieczoru kawalerskiego, wiec sama nie wiem skąd u niego takie przekonanie, że ON taki nie jest .....

być może rzeczywiście cała sprawa JEGO nie dotyczy ale noc mam już z głowy..... ech....

fajny maz co na noce nie wraca, tylko z kumplami sie szlaja.Dziewczyno , Ty nie o kolegach masz widziec, tylko zainteresuj sie wlasnym chlopem i swoim malzenstem.

mieszkamy razem 5 lat - nie wrócił 4 może 5 razy więc myślę, że to nie tragedia. Informował mnie gdzie wychodzi i wiedziałam gdzie nocuje. Czy jestem nazbyt tolerancyjna?

ech... no śmierdzi to wszystko .... Śmierdzi!

Gość i to mocno

Gość nietooolerancja
a jakie ma znaczenie to ze jestescie iles tam po slubie? co to znaczy ze nie wraca na noce???? co z tego ze wiesz gdzie nocuje jak nie ma cie tam i nie wiesz co robi? co do facetow to najlepiej sie sprawdza zasada OGRANICZONEGO zaufania. nie wyobrazam sobie ze moj maz ma nocowac poza domem.

kiedy użyłam argumentu: to co? wszyscy są źli tylko nie Ty... to wiedział, że było ich 15 i nie wszyscy byli nie fair w stosunku do swoich żon, w tym oczywiście ON. On już oczywiście się obraził i zamknął w sypialni.... ech... czeka, az go przeproszę, za "niekontrolowany wybuch agresji" jak on to nazywa. "A to nie dotyczy nas, tylko osób z zewnątrz więc mi nic do tego" Też tak uważacie?

skąd wy takich dziwnych mężów bierzecie? :D gdyby mój chłop nie wrócił na noc, to potem nie miałby już po co wracać :D

przynajmniej ja wracam zawsze, więc on nie ma kontrargumentu... chociaż gdybym nocowała u koleżanek (tak jak on u kolegów) to mysle, że nie widziałby w tym nic złego. Tyle, że ile my mamy lat? Żadna frajda nocować u koleżanki...

Gość blę26
gdy kiedys napisałam że mój mąż NIGDY nie wychodzi nigdzie na piwo tylko woli posiedziec ze mna w domu to został określony mianem ''dziwnego''....ale ja juz wole miec takiego ''dziwnego'' męża niz takiego rozrywkowego jak ma autorka...przynajmniej nie mam takich prolemów jak w temacie

Gość masz racje zelek zielony
moj tez nie miałby po co wracać!!!!

ale rozumiem, że wychodzą bez was?

Gość blę26
mój nie wychodzi beze mnie...nigdy

ech.... i co tu robić? co tu robić? ........

no dobra. mąż wychodzi sam z kolegami i co? zdaje wam szczegółową relację? czy mam prawo wypytywać czego się boją jego koledzy?

autorka postępuje wg zasady, że męża trzeba traktować jak psa: dobrze karmić, nie drażnić i na noc wypuszczać :D

opowiadał mi jaka to spokojna była jego kawalerska impreza .... zresztą koło 1 w nocy się nawet połączyły nasze imprezy. Teraz czuję się oszukana, wściekła... a tu znowu: ja taki nie jestem.... ufam mojemu mężowi ale rzeczywiście może za bardzo....

kiedyś wrócił zaraz po 12 z pewnego wieczorku "kawalerskiego". Po dłuższym czasie okazało się, że impreza przeniosła się potem do BURDELU. Oczywiście mój mąż wrócił wcześniej, bo ON TAKI NIE JEST - jak lubi powiadać. Teraz mam w głowie taki młyn, że aż się boję co tym razem wymyślili....

myślalam, że zaraz mnie zlinczujecie, że jestem przewrażliwiona, że trzeba sobie ufać i napewno przesadzam ..... a tu - kompletnie odwrotnie.....

Gość vndfvksjdf
juz teraz wszyscy jesteśmy ciekawi co Twój małżonek szanowny wyprawia po nocach, więc wyciągnij to z niego jak najszybciej i szczegółowiej i nam opowiedz :)

przecież 'ja taki nie jestem' to standardowy tekst dla naiwnych dziewcząt. porządny facet nigdy nie używa tego zwrotu, po prostu zachowuje się tak, że nie ma się do niego zastrzeżeń.

nie gada ze mną - prędko się nie dowiem.... zresztą - jak mówi - on nie ma sobie nic do zarzucenia - bo on taki nie jest .... więc nie wiem czy sie kiedykolwiek dowiemy ...

jeszcze raz pytam - gdzie wy takich pacanów znajdujecie? z drzewa ściągacie? :O nie wraca na noc, strzela fochy jak nastoletnia córka gdy ma PMS :D a wszystko przez te okropne wyrzuty sumienia po wybzykaniu kilku lasek, no naprawdę niepotrzebnie robicie z tego aferę. otwarte związki są teraz modne :D

Gość vndfvksjdf
Może z drugiej str. akurat to związane z wieczorem kawalerskim warto odpuścić , w końcu to rok temu było. A od teraz ustal nowe zasady i mu je przedstaw.

Gość vndfvksjdf
a tak w ogole to z karty paięci można odzyskać skasowane dane. jak ci tak bardzo zalezy zwiń mu telefon, niech mysli że zgubil oddaj jakiemus fachowcowi i niech odzyska dane,

w obrażaniu jest niezły - obraża się "przede mną", kiedy wie, że ja będę wściekła i potem bądź tu mądry. ja też nie byłam kiedyś święta ale wyspowiadałam się przed nim ze wszystkich grzeszków jak postanowiliśmy być razem i teraz już taka nie jestem :)

serio - o kolegach meża powinnas wiedziec wszystko. co więcej - powinnas ich poznać osobiście i postarać się aby Cię polubili. jak Cię polubią i stwierdzą że jestes zajebista dziewczyna i Tój mąż ma szczęście że jest z Tobą itd. to sami będą go pilnowac żeby Ci nie podpadł. mężczyźni sa podatni na wpływy, jak takiemu ktoś powie "masz fajną żonę" to to dla niego znaczy nawet więcej niz jak sam to sobie powie. a tak serio serio - jak kolesi poznasz to sie zorientujesz jacy sa oni i jaki jest Twój w ich towarzystwie. jesli to faktycznie beda typy co to w głowach tylko burdel i dziwki to lepiej separowac. jesli np im tylko w głowie gry komputerowe albo piłka - to niech sie spotykaja, czemu nie...

nie mam po co zawijać telefonu - filmy kręcił świadek :(