Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezatka_z_dozą_braku_zaufania

ile powinnam wiedzieć o kolegach męża

Polecane posty

Gość mezatka_z_dozą_braku_zaufania
znam od lat jego kolegów, ich żony.... nieskromnie powiem, że chyba mnie lubią :) Ci co nikogo nie mają, chyba nawet zazdroszczą .... zawsze czułam przewagę nad tymi ich żonami/dziewczynami bo miałam jako taki stan wiedzy o ich mężulkach. teraz sama nie wiem - może one też wiedzą więcej ode mnie .....

Gość jescze jednofsdfs
tak sobie myslę, że może warto zorganizować jakąś imprezkę w domu z dużą ilością alkoholu i po prostu wziąć pod włos koleżków i wypytać ich troszkę co to się dzieje na tych imprezkach, wiadomo nie wszyscy zechcą mowić, ale może ci zazdrosni?

Gość kkkkkkko
no i jak tam sprawy się mają?

Gość autorkobidulo-= ale ty jesteś
naiwna.No co on może robic poza domem całą noc,no jak tak w ogole można,przecież traktuje cie jak głupiutką naiwna dziewuche a nie jak żone.Ty nie wracaj do wieczoru kawalerskiego, tylko pomyśl co on robił w te noce poza domem-pewnie tylko tęsknił za tobą i patrzył co robią koledzy, bo on taki nie jest.Boże, gdzie takie głupie dziewuchy sie uchowały?

Gość llena
"ale ja taki nie jestem" :D Dobre, i ty w to wierzysz? Sam fakt, ze probuje cie przekonac, ze jest inny swiadczy o tym, ze ma cos na sumieniu...

Gość taka jedna sobie z poznania
mój był mąż też był otoczony kolegami ,którzy lubią domy uciech. jeżdźą tam zdradzając zony. nigdy jednak jemu nie zdarzyło się nie wracać na noc. jak sobie wypił z kumplem piwko pod blokiem czy w samochodzie to przychodził i mi opowiadał o wyczynach kumpli. mi też mówił ,że taki nie jest....... chyba spodobały mu się te opowiastki bo w końcu skorzystał z usług jednej panny zakończenia nie muszę chyba dopisywać bo jest oczywiste...

Gość uzuzuzuzuuzuz
tez tego nie rozumiem.Moj facet tez kiedys nie wrocil na noc, i co gorsza rano nie widzial w tym nic zlego. Moje tlumaczenia nie przemawialy do niego, wiec odplacilam mu tym samym. Wyszlam na piwko z kolezankami, wylaczylam telefon i bawilam sie do bialego rana. Po przyjsciu do domu najzwyczajniej w swiecie wzielam prysznic i polozylam sie spac. Nie tlumaczylam sie ani slowem- przeciez znikanie na noc jest wg niego normalne! To byl dla niego kubel zimnej wody i od tej pory mowi mi nawet o najmniejszym spoznieniu. Tu nie chodzi o kontrolowanie kogos, ale o to, ze czlowiek sie po prostu martwi.