Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajaja xD

Czy wypada sie do niego odezwać?

Polecane posty

Gość jajaja xD

Poznalam pewnego faceta na czacie. Jest z zagranicy. Myślałam że fajnie byłoby pogadać z kims po angielsku podszkolić jezyk, poza tym on byl bardzo mily. mozna powiedziec ze go polubilam. problem tkwi w roznicy czasów. kiedy on jest po pracy u mnie świta. a kiedy u mnie jest wieczor i moge pogadac on chyba zaczyna prace. chcialabym do niego napisac, ale nie wiem czy wypada.. nie chce zeby pomyslal ze sie narzucam albo coś... nie mam pojecia jak to rozegrac.. gadalam z nim zaledwie 3 razy.. może problem błahy ale zalezy mi na tej znajomości. nie mam z nim kontaktu od tygodnia.

Gość jajaja xD
bardzo proszę o pomoc...

Gość jajaja xD
bardzo bardzo bardzo proszę....

pewnie ze wypada, tym bardziej ze jak bedzie chcial to sie do Ciebie odezwie a jak nie to nie. Nie znacie sie osobiscie wiec wstydu nie bedzie :p

Gość jajaja xD
tylko wlasnie chce uniknac sytuacji że bede do niego pisa c tylko ja, a on bedzie mnie zlewac, wiadomo, nikt nie lubi byc olany :P tzn nie wykluczam ze mi odpisze, ale nie chce byc jedyna osoba niawiazujaca kontakt

Gość psiapak
Jak najbardziej wypada! :) Napisz kilka razy (2-3) coś niezobowiązującego. Jeśli nie odpowie będziesz wiedziała na czym stoisz. Powodzenia!

Gość jajaja xD
heh, napisałam do niego... 3 dni temu. tyle ze my gadalismy ze soba na skypie więc on bedzie mogl to dopiero odczytac jak oboje bedziemy zalogowani.. a do tej pory nie bylismy.. zanim do niego napisalam dzien czy dwa widzialam że byl dostepny ale nic nie pisal, jak zdecydowalam sie napisac do niego to zanim wyslalam juz go nie bylo. szkoda mi troche tej znajomosci. no coz, zobaczymy, ale mysle ze juz nic z tego nie bedzie, a naprawdę przypadł mi do gustu... :(