Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swirek12345

jestem po kolędzie

Polecane posty

Gość swirek12345

jestem taka wściekła przyznałąm się że żyję w konkubinacie , do teraz płącze tak mnie potraktowal że szok

ja tez jestem dzisiaj po kolędzie i tez mi się oberwalo za to ze mnie księżulo w kosciele czesto nie widzi :o co takiego dziad Ci nagadał? :o

a po coś go wpuszczała do domu? przeciez wiesz, że żyjesz w permanentnym grzechu, czego się spodziewałaś? że ksiądz to pochwali?

Gość opisz to
też jestem ?

niech spadaja, umieja sie tylko wymadrzac a sami co robia? Niech patrza na siebie i swieca przykladem, a jakw idac nim nie swieca!

Gość wrzuć na luz_
aż się boję jak u mnie będzie :P w tym roku dla odmiany przyjmę księdza po kolędzie ale niech nie liczy na jakąś kasę. wolę dać ją na biedne dzieci albo wielką orkiestrę świątecznej pomocy :P hihi :D

Gość swirek12345
to wyżwej to oczywiście podszyw musiałam wpuścić , mój syn chodzi do pierwszej klasy to po pierwsze a po drugie uwielbia chodzić do kościoła i br się cieszył na kolędę ! dziwny no nie !! powiedział mi że powinnam wybrać albo Boga albo partnera { bo ja chcę ślub a on nie }. że on mnie traktuję jak szmatę!!!!! i to wszystko przy dziecku aż powiedziałam mojemu synkowi żeby wyszedł z pokoju jestem w szoku !! i na koniec powiedziałam mu żeby się nie zdziwił jak na przyszły rok im nie otworzę. no i oczywiście nie dałam mu koperty !!!

Gość swirek12345
szkoda że tak wszystkim sięprzejmuję

Gość zetkamia
masakra...czemu ten kraj żyje w takim strachu:(

Gość nie dziwie sie ze jestes
wkurzona. Ksiadz jakis opozniony w rozwoju, mowic przy dziecku, ze tato ma mame za szmate :O Szkoda, ze nie nagralas, ja bym nie odpuscila. Przeciez to podpada chyba pod jakis paragraf :O

cóz... mogłaś sie tego spodziewać... a z tego księdza to kawał chama, tak na marginesie, żeby przy dziecku tak źle o matce i ojcu mówić

Gość swirek12345
właśnie o to chodzi , chociażmyśle że mały tego nie zrozumiał , ale chodzi o fakt jak on tak mógł

Gość kwadratmc2
oczywiście, ze podpada ;) niech sie jeszcze ten ksiądz wypowie jednostronna opinia nie jest miarodajna

Po pierwsze: Żyjesz w grzechu i to fakt :p Po drugie : dlaczego nie możesz wyjść za mąż za ojca dziecka ?

Gość belzebubie czytaj
bo partner nie chce

Gość swirek12345
niestety mój partner nie chce, żyjemy już tak 5 lat

Gość puść go w
trąbę- nie chce się żenić bo czeka aż trafi mu się coś lepszego.Nie bądź głupia- życie masz tylko jedno.

Gość swirek12345
macie rację , ale ja nie mam innego wyjścia , kwestie finansowe , jestem wygodna

No a coś ty myslała? że ksiądz cię pochwali i powie, ze masz sobie życ jak chcesz? Ty wyznania rzymskokatolickiego jesteś a nie znasz wartosci swojej wiary? bo nie rozumiem

sami sie kurwią po kątach a wyzywaja innych , ja też nie mam ślubu i mam to w dupie ,nie bede wychodzić za mąż bo ksiądz tak chce. Mi nic nie powiedział ,wpuściłam go tylko do domu bo córka za kilka lat bedzie miała komunie ,nie chce jakiś nieprzyjemności ,że ją nie przyjmie czy coś... Księżulek dostał stówe w kieszeń i poszedł uhahany wyciągać kase dalej ...

Gość opisz to
Święte słowa ! "sami sie k**wią po kątach a wyzywaja innych " a że nie mieszkają ze swoimi kochankami to już są lepsi od nas

Gość a ska wiesz jedna z drugą
jak i z kim zyją ksieża? lezysz u niego pod łóżkiem? kamerę zainstalowałaś? Podglądasz i podsłuchujesz? Jesli nie, to przestan obowiadac bzdury i oczerniac. Pouczenie od ksiedza, co was tak oburza? Przecież to jasne że ksiądz ma obowiązek was pouczyć ze źle żyjecie. Czy aż tak durne jesteście, ze nie znacie przykazań? To po jaka cholere domagacie sie chrztu dla swoich dzieci, po co wam te pierwsze komunie?????? Uwazam że jedna z was kłamie, ksiadz nie powiedział ze kochas cię traktuje jak szmate. Ale według mnie jestes tylko workiem na sperme zgadzając sie żyć na kocia łapę. Po jaka cholere przyjmujecie księży a później na różnych forach drzecie japy, że was pouczono? Same się prosicie o nauczkę.

Bo jak wszystkie dzieci pójdą do komuni a ona nie ,to będzie ''inna''. Chce jej oszczędzić takich rzeczy :) Niestety niektorzy ludzie są zacofani ,myślą innymi kategoriami ,i nie można im przegadać do rozumu...