Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abc101

Gdzie Ci mężczyźni..prawdziwi tacy...

Polecane posty

No i nawet na forum żadnego nie ma.Blokers tak się deklarował i zmiękł.Czyzby jednak strach przed oddaniem pilota?

Gość bo ma za malego konika
szybko zdycha, ale do uwodzenia facet sie nie nadajesz ,spaliles sie tym tekstem :) i tyle na temat waszej inteligencji:)

Gość mniejsza o to
musial by mies niezlego konia :) ;)

Gość mniejsza o to
to kobiety feministk doprowadzily do wyginiecia prawdziwych faceto----tak twierdza panowie

Gość Wolvfram
obawiam się że nigdy nikt nie prowadził żadnej szkoły uwodzenia , jak się jemu podobała to palił do niej cholewki albo pięty zdarł , wszystko zależało od pojęcia jak przybył albo w czym przybył , mam nadzieję, że dzisiejsze panienki w wieku 16 lat już nie łapią książąt w starym Baraku Młodzieży Wiejskiej , czyli w BMW :)

Gość kazdy pretekst jest dobry

Gość mniejsza o to
wlasnie chyba w tym wieku to to BMW jest dla lasek najwazniejsze

To co mam się czuć winna z powodu słabości męskiego konika?

Gość i wyglad a facetów jak nie
było tak nie ma ,nie mówie o kafe , bo tutaj wiadomo kto siedzi ale o rl

Gość tate lubi blondyny
a nie spaliłem właśnie , widać że znasz również tę bajkę

BMW? To tylko chyba dla pustych lachonów, a w tych autach to niby mają być herosi?

Gość mniejsza o to
nie ma co sie oszukiwac malo jest dziwczyn w wieku 16 ktore sa normalne...wiekszosc szuka ksiecia z kasa autem ustawionego z peiknym cialem i nie starszego niz 20 lat :) bawi mnie to

Gość KasztanBłęknitny
No własnie gdzie się pytam:)? Podam swoj ostatni przyklad...Zapowiadało się BOMBOWO:)....a tu?on rzecze-a)nie chce stałego związku,zadnej relacji z toba,chce zeby bylo tak jak jest,b)mam szybko erekcje,nie bede mogl Ci sprawic przyjemnosci... Psia kostka:P

Gość tate znam ale
odpowiada mi wyzszy level ,jezeli chodzi o wirtuozerie:)

Gość tate lubi blondyny
Wyższy poziom , sama mieszasz język ojczysty z zagranicznym :P a panie wyżej drążą temat erekcji , na co pisać wiesze skoro dziś męskość i szkołę uwodzenia mierzy się wielkością pały i jakością penetracji na co sztuka uwodzenia jak tu inne umiejętności wiodą prym :D

Oż kurczę,,,i jeszcze ta szybka erekcja.No i po chłopie...

Gość tate to zycze powodzenia
mam nadzije ,że twoja spuścizna w mrokach klawy bedzie obfita i zostawisz ja dla potomnych ,a mówiam ,że debil:)

Gość mniejsza o to
o boshe to ja chyba sie starzeje

Gość KasztanBłęknitny
it's true:(really:(...Nawet bym go nie przekreslila z powodu tych jego wackowych problemow.Naleze do kochajacych,czulych kobiet i nie boje sie problemow.Tylko dla niego jest to ,ze sie tak brzydko wyraze ujma na honorze;(Cos nie doprzeszkoczenia,a szkoda,fajny facet a bedzie tkwic przez całe życie w tym z**** kompleksie;(.

Gość tate poczuł się obrażony
Jak na razie to Ty się moja droga nie wykazałaś ;) , bo narzekać to każdy może , jak i szkalować , a jak widać wszystkim tu erekcja w głowie. Krótko pisząc nie ma się co wytężać ustami , skoro liczy się gównie ruch kutasem .

Gość wykazywac to sie mozna na pewn
ym poziomie, ponizej cytuje-Krótko pisząc nie ma się co wytężać ustami , skoro liczy się gównie ruch kutasem . -naprawde szkoda klawy

Gość mniejsza o to
nie wszystkim ja sobie wypraszam ;)

tate...i teraz zachowasz się jak większość współczesnych facetów, czyli....dasz nogę?

Gość Wolvfram
właściciele dzisiejszych chipermarketów zapomnieli zupełnie o kobietach , pobudowali różne butiki albo galerie mody i stragany z zieleniną dla kobiet albo gdy kobietę coś SUSZI , ale zapomnieli o zbudowaniu wież , gdzie kobieta może pomachać do swojego rycerza zajadającego się pizzą , siedzącego w swoim BMW , Wy właściciele chipermarketów jesteście ostatnimi gnojami i świniami , kanaliami , bydlakami .... itd. a teraz to gdzie kobieta ma się wypłakać w husteczkę gdy nie ma wieży ?

Gość w kiblu albo posmiac
wybieram druga opcje -posmiac siezwas bo nie macie gdzie odbywac waszych krucjat chyba ,że na stadionach

Gość tate poczuł się obrażony
nogi nie dam , bo moja :classic_cool: chętnie poczytam co panie mają do powiedzenia :). Jak chciałby by być uwodzone , skoro nie bają o strasznej księżniczce i nie wierszem. to czym w takim razie pewnie kwiatami też nie ;) (nie mówię tu o kwiatach na urodziny )

Gość mniejsza o to
u psychoterapeuty

Kobieta w tych czasach ma się wypłakiwać w chusteczką? to chyba żarty.To raczej my mamy zdobywać te wieże, w których siedzą strachliwi faceci.