Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abc101

Gdzie Ci mężczyźni..prawdziwi tacy...

Polecane posty

Oj faceci , i na dodadek marnie z inteligencją u niektórych.Ja mam mieć 15 lat i niby chodzę do zaocznego gimnazjum.Tacy to ledwo piszą.

Gość Wolvfram
zatem jednak, kobiety sobie nie radzą bez facetów i do wbijania gwoździa w ścianę to najchętniej wbije faceta aby tylko faceta zgnoić i zrównać faceta z rolą oraz bronami i najlepiej jest dla kobiety, gdy za wszystko złe to facet jest winien i jeszcze facet powinien przeprosić kobietę za to że się urodził oj, bo faceci w końcu nie wytrzymają i do Turka będziesz zwiewać kobieto albo do innego ciapatego i wtedy dopiero zobaczysz na własne oczy co potrafi prawdziwy Arab zrobić z kobietą z Polski Wy polskie kobiety powinnyście Nas polskich facetów na rękach nosić , za dobrze macie i narzekacie !

Gość tate poczuł się obrażony
chciałbym zauważyć że takie slogany typu nie potrafi trzymać młotka , czy mężczyźni są głupi to trochę chybiony argument, pracownik warsztatu samochodowego 1. potrafi trzymać młotek 2. potrafi za jego pomocą naprawić kawałek samochodu :classic_cool: co jest oznaką jakieś tam inteligencji i procesu myślowego .

Wolfram, gdzie Twoja męskość? Ja Cię mam na rękach nosić.? Kurczę, ja chcę, żebyś Ty mnie nosił,....a ciężka nie jestem..

Gość wolf nie ma co popadac w
skrajnosci , bo tozadna odpowiedx ,to tak jakbys miał byc z amerykanka .polki byscie w tyłek całowali, tamte dopiero dałyby wam popalic

Gość mniejsza o to
a ja tam jestem za partnerstwem....ale jednak ten mlotek to dla faceta zostawiam ;)

tate, ale jednak piszesz sam, że potrafi naprawić tylko kawałek samochodu.

Gość Wolvfram
akurat zły przykład bo dla mnie amerykanki albo angielki są dużo głupsze od Polek , przynajmniej Polka potrafi zupę ziemniaczaną ugotować :)

Gość mniejsza o to
Wolvfram---z norwezkami tez bys nie wytrzymam gwarantuje

Gość wolf nie ma co popadac
sa głupsze ale nie w sprawach zyciowych i prawnych ,tam umieja wymagac . a zupe ziemniaczna to kazdy jełop potrafi ugotowac ,najprostsza z zup

nie zrobi jak Macgayver z długopisu silnik turoboodrzutowy dwustopniowy . Abc101 nie pisz głupot :(

tate, po prostu łapię Cię za słowka. A co czujesz sie niepewnie?

Nie bo to nie jest ani zabawne ani niczego nie dowodzi , jeszcze jakbyś robiła aluzje , a tu takie pieprzenie aby pieprzyć .

Gość Wolvfram
no dobrze, piszecie że nie wytrzymam z tą albo z tamtą , czy to oznacza że mnie proponujecie wprost abym sobie dmuchaną lalkę Barbie kupił bo z żadną inną kobietą nie wytrzymam ? takie macie zdanie o sobie kobiety aby mnie lalkę nadmuchiwaną proponować ? dziękuję za takie pomysły :(

Gość bnb to o przyjaciołach
było gdzie sa moi przyjaciele a faceci no coz do dupy sa i to nawet nie zawsze:)

Bnb z piekła, kobieta najlepszym przyjacielem? A chcesz przyjaciółkę?

Gość jasnowlosy niski owlosiony
A chcesz przyjaciółkę? rozumiem ze wierzysz w przyjazn damsko-meska a przez to w przyjazn w ogole

pewnie, że tak, ale to zdarza się tylko czasami. A co uważasz , że nie?

nie, tez mysle ze cos takiego istnieje, inna sprawa ze jeszcze nie mialem okazji sie przejechac na takiej przyjazni... wkazdym razie przyjazn to rzadka a przez to cenna rzecz:)

Nie miałes okazji się przejechać na takiej przyjaźni, czy takiej nigdy nie miałeś?

nie mialem

A w ogóle masz przyjaciela, faceta np.? Trudno w tych czasacho kogoś takiego, bo ludzie nie mają czasu, zawsze sobie czegoś zazdroszczą.

z reka na sercu nie moge powiedziec ze mam, kolegow tez nie mam wielu bo nie jestem zbyt towarzyski

lepiej miec grupke dobrych znajomych niz mnostwo przyjaciol a tak naprawde wrogow a ty dlaczego tutaj szukasz ??zart,ironia,desperacja...?