Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natttttttttaaa

Problem z szefem!Co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość Natttttttttaaa

A więc....dzisiaj w pracy 10 minut przed pójsciem do domu poślizgnęłam się i uderzyłam sie w nogę.Nic mnie nie bolało,powiedziałam tylko koleżankom ze sie poślizgnęłam.A poślizgnęłam sie na sniegu który leżał na hali w której pracuje.Mój szef wjeżdza swoim samochodem do środka i pozniej jest mokro i leży troche takiego błota posniegowego.Jak szłam na pociąg noga zaczeła mnie bolec.okazało sie ze mam pękniętą kostke.Prosto ze szpitala pojechałam do mojego szefa i mu powiedziałam o tym.On jest wściekły ze nie zgłosiłam tego odrazu jak się poślizgnęłam i teraz mam powiedziec ze to się w pracy nie stało bo nie został spisany jakiś protokól.Mówi ze może wogóle w pracy to się nie stało tylko jak wracałam do domu.Nie wiem co robic.Jestem zła ze mu odrazu nie powiedziałam ale jak każdy kto się poślizgnie miałby leciec do szefa....Co o tym myślicie?

Gość Natttttttttaaa
On jest jebnięty:)ale co mam teraz zrobic?

Gość Natttttttttaaa
dzieki:)napisałam tam...

Gość Natttttttttaaa
Pisłam tam i nikt mi nie odpisał:(wiecie może czy wypadek w prcy a wypadek w dreodze z pracy tak samo jeswt liczony do odszkodowania?

Gość Natttttttttaaa
up

Gość Fartman
- czym się różni szef od wibratora ? - szef to prawdziwy ku123tas

Gość Natttttttttaaa
no to akurat wiem:dto kuyas jakich mało:o

nie, wypadek w pracy to jest coś dużo lepszego niż wypadek w drodze do pracy nie daj sie zastraszyć szefowi i spisz z nim/behapowcem w firmie protokół powypadkowy

Gość Fartman
każdy szef to SKOŃCZONY KU123TAS KTÓRY RUCHA CUDZE ŻONY

Gość Natttttttttaaa
a ten protokół nie musi byc spisany w dniu wypadku tak?bo on mi wmawia ze musi.mysle ze tylko dlatego zeby sie wywinąć z odpowiedzialności,bo to jego ewidentna wina.(błoto pośniegowe na hali spod kół jego samochodu)

oczywiście, że nie musi, np. - upadniesz, złamiesz sobie nogę - to co? siedzisz z tą złamaną nogą i piszesz protokół, czy jedziesz na sygnale karetką do szpitala? ja mialam wypadek samochodowy, behapowiec z firmy przyjechał do mnie do domu po 2-3 dniach, żeby sposać ten protokół

Gość Natttttttttaaa
dzięki:)zobaczymy co on mi na to powie....:)

Gość Fartman
ku123tasy nic nie mówią

Gość Natttttttttaaa
wiec gadałam z szefem i on powieział ze nie spisze zadnego protokołu.nawet jesli powiem ze był to wypadek w roze z pracy.podobno wogóle juz nie ma czegos takiego jak wypaek w drodze z pracy.on chce mi tylko płacic poprostu zwykłe chorobowe 80%.masakra jakas.ja juz nie wiem co robic?

Gość rokkk
mam rade...idż do niego do biura..podejdż do biurka...pochyl się ..wypchnij tyłek ...ściagnij spódnice a on już będzie wiedział co zrobić...

Gość rada numer jeden najważniejsza
ale to chyba płaci ubezpieczalnia - więc co on panikuje przecież nie będziesz go ciągać po sądach chyba nie??

Gość czarne kowboje
hej, nie daj się zastraszyć szefowi. z tego co się orientuję (może niezbyt dobrze, ale jednak) należy ci się odszkodowanie za wypadek w pracy, i to całkiem niezłe, na pewno większe niz "zwykłe" nw. ale powtarzam- musisz się gdzieś upewnić co i jak dokładnie. na pewno nie daj się zastraszyć, on wie, że zabuli za twój wypadek

Gość Natttttttttaaa
co za gnój piepszony.ja juz nie wiem co robić:(