Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

kto nad wszystko inne stawia

Polecane posty

Gość

siedzenie tutaj? :classic_cool:

Gość NIE ględź przerwoooooooooooo

Gość
:D:D:D:D :classic_cool: dzisiaj śmieszy mnie poczucie humory glena :classic_cool: ))

Gość
glen ale ani słowa o tym tzo lubisz jesc, bo to obrzydliwe ok :O

Gość
glen w moim topiku masz szanse pokazac swoje człowiecze oblicze :classic_cool: ))

Gość
nudzi mi sie strasznie :O:OI, i nie wiem na ktrym temacie wyłaowac swój skumulowany śmiech :D :classic_cool: :classic_cool:

Gość fdsfettt
przerwa spać bo zaspisz do szkoły nieuku

kto nad wszystko inne stawia siedzenie tutaj? } Ten nie dostąpi wątpliwego zaszczytu wszczepienia implantów tzyzkowych. :classic_cool: Sorry.. :P

Gość
Katherines --> 🖐️ :) Myrek -- > 🖐️ :) Zóóózia--> 🖐️ :) Czarna ---> 🖐️ :) ok formalnosci załątwione :classic_cool: i tzo dalej ? :classic_cool: bo ja nie mam pomysłu :D:D :classic_cool: ))

Gość
jak to nie dostąpi, specjalnie odmawiam sobie snu, żeby notzna porą reklamowac, tu i ówdzie swoje : ZASPONSORUJ MI TZYTZYKI! ZASPONSORUJ MI TWARZ !!

Gość
zastanawim sie nad zmianą nicka na pierwszy wers ze stopki a swój obecny wkleje z nią ? :classic_cool: co sadzicie o tym pomyśle? nie ucze sie po tych przedmiotach dobija mnie wizja mojego przyszłego zawodu :O:O

Gość
Czarna --> a tak włąsciwie to po co nam on był ? :classic_cool: bo ja juz nie pamietam ? możę Ty?

Gość
imponuje mi Twoja silna wola :classic_cool: BNB wracamy na wczorajszy top? :classic_cool: było b,miło :classic_cool:

Gość
powiedz w jaki sposób ja tak perfekcyjnie dopracowałes? :classic_cool: mówisz sobie nie i juz ? a możę Twój mozg jest tzały czas z nami a i tylko ciałem jestes nieobecny ? :classic_cool: ja tak nie umiem :D :classic_cool: serio gdy tylko starych nie ma lub spią to whcodze na kompa i od razu na kaffe, nie wazne czy mam cos do zrobienia albo jak cos robie to i tak z kaffe i sie nie moge skupic :classic_cool:

Gość
BNB zupuj go , bo pewnie dodałęs do ulubionych a mi zniknął :classic_cool:

Gość
ladaco Ciebie to juz tu dawno miało nie być ? :classic_cool: awans nie pyknął ? :classic_cool:

Gość
tzn cieszeme sie zę jestes tu z nami :classic_cool: ale ja prowadze kronike wiec musze dokłądnie wszystko wiedziec :classic_cool: ))