Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guma balonowo-malinowa

DZIEWCZYNY WAŻĄCE....????????????????

Polecane posty

Około 68 kg przy wzroście 165cm jaki macie obwód łydki w najszerszym miejscu?????

Gość musze cie zmartwic
jestes gruba. masz pewnie ze 39-40 cm w lydzie, ale to zalezy od budowy przeciez.

Gość bifdbvcdpiuv
ja mam 30cm ale przy wadze 46kg :D

Gość casey johnson
ty "musze cie zmartwic" dokladnie, to zalezy od budowy. ja jestem szczupla ale ciezka, nie powiedzialbys ze waze tyle ile waze, wiec po samym wzroscie i wadze nie oceniaj ze ktos jest gruby. ta masa mięśniowa robi swoje :classic_cool:

Gość kafegłąb
ja mam 40 w łydzie, łydy zawsze mialam grube

Gość musze cie zmartwic
to nawet nie chodzi o wage kosci itd tylko o proporcje. sa rozne typy figury i ktos moze miec np mocne nogi i szczuplutka gore albo wielkie cyce, tylek a smukle lydki, uda, wciecie w taalii.

Gość musze cie zmartwic
a swoja droga to 40 cm w lydce musi wygladac strasznie, zwlaszcza bez obcasow. ja mam 173 cm wzrostu, ok. 34-35 cm w lydce a i tak nie sa one chude. normalne raczej.

Gość bigtit
łyda mało istotna - chyba ze wciaganych koźlunów dostać nie możesz - broń boże białych ale jeśli przy tej wadze dysponujesz sprzętem 75D w górę (E,F) to łyda naprawdę nie istotna nawet jesli ma 50cm

typ figury mam klasycznej gruszki bardzo podobny do J.Lopez buzia pociągła ramiona wąskie piersi miseczka duże B talia bardzo szczupła z wyrażnie zaznaczoną talią ,biodra lekko zaokrąglone pupa troche odstająca mam przez nią kompleksy chociaż podobno taka jest bardzo kobieca uda szczupłe ale nie chude a obwód łydki 32 cm więc nie uważam że jestem gruba raczej normalna choć nie uważam się za ideał....