Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weraaaaa56

odezwla m sie do byłego chłopaka

Polecane posty

Gość weraaaaa56

po pół roku zupelnie tak niezobowiazujaco zapytałąm o coś z czym ialam problem a co wiazzalo się zjego profesją.On zostawił mnie.I wszedł wnowy zwiazek..ja też pozałąm kogoś. I zaragował na probe kontaktu,zywczajnego kolezenskiego zwykle pytanie tak "nie pisz do mnie nigdy" "jesteś najwieksząpomylką mojego życia" "spierdalaj,nie chce żebys pisała rozumiesz?" "za nic w świecie do mnie nie pisz nigdy!!!JEstem szczęśłiwy wkrótce będę tatą!!!:O iz ablkokował mnie na gg Ok ja tez jestem szczęśłiwa i ni eprosiłam tego czuba o powrot..Doam ze nasze rozstanie odbylo sie nie mzojej winy ..po prostu sam nie wiedzial czego chciał najpierw mnie zostawil znalazł inna...bo ja jestem za "glupia dla niego"potem dzwonil sprawdzał czy jestemw domu czy znikim mnie wychodze...ale ogolnie wiedzial ze go kochałam nie zdradzałam go ani nic:O

Gość weraaaaa56
czy ktośmi wyjasni to zachowanie??Bylam zjakimś debilem??dodam że spotykaliśmy się 3 miesiące ale przez rok mieliśmy kontakt gg telefony,lubil ze mna gadac

Gość weraaaaa56
nie wiem 2010-01-05 01:06:05 daj mi spokoj skonczylas? 2010-01-05 01:09:12 to nie pisz wiecej 2010-01-05 01:09:13 nara zanic wswiecie do mnie nie pisz:O ie to że sie przejelam tym jakos specjalnie ale ta reakcja mnie rozwaliła:OT

Gość 3 miesiace to za malo
bu siie nad tym zasranawiac

Gość weraaaaa56
ale kolejny rok mielismy kontakt dosc zywy nie chciał mnie oglądac ale telefony gg...

Gość tak jak on nie zachowuje sie
szczęśliwy człowiek:O

Gość heee a może jego
nowa panna siedziała poprostu obok i biedaczek nie miał wyjścia żeby napisać coś innego :):):):)

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
e tam olej go, spotykałas sie z jakimś chamem, teraz cos mu sie wyszło i sie na Tobie wyżył ;) pewnie jest "szczesliwy " z powodu wpady haha

Gość weraaaaa56
tez tak myślałąm ale ja nie proponowaląm spotkania pisałam bardzo obojenie zwykjłe pytanie..

Gość ma jakis zal do Ciebie
po miłości przychodzi z reguły obojętność....a nie nienawiść

też mi się wydaje że jakby naprawdę był szczęśliwy by się tak nie zachował.I chyba nie byłaś mu tak do końća obojętna skoro wzbudzasz w nim takie emocje:O ALbo jakiś pojeb

Gość trza sie było nie
odzywać