Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weraaaaa56

napisalam do byłego chłopaka..

Polecane posty

Gość weraaaaa56

po pół roku zupelnie tak niezobowiązująco zapytałam o coś z czym ialam problem a co wiązało się zjego profesją.On zostawił mnie.I wszedł w nowy związek..ja też pozałąm kogoś. I zareagował na probe kontaktu,zwyczajnego koleżeńskiego zwykle pytanie tak "nie pisz do mnie nigdy" "jesteś najwieksząpomylką mojego życia" "spie**alaj,nie chce żebys pisała rozumiesz?" "za nic w świecie do mnie nie pisz nigdy!!!JEstem szczęśłiwy wkrótce będę tatą!!! iz ablkokował mnie na gg Ok ja tez jestem szczęśliwa i nie prosiłam tego czuba o powrot..Doam ze nasze rozstanie odbylo sie nie mzojej winy ..po prostu sam nie wiedzial czego chciał najpierw mnie zostawil znalazł inna...bo ja jestem za "glupia dla niego"potem dzwonil sprawdzał czy jestemw domu czy znikim mnie wychodze...ale ogolnie wiedzial ze go kochałam nie zdradzałam go ani nic

Gość i co zabolalo cie to
??:O

Gość co za typ
ale tez mialam taki przypadek. pracowalismy razem potem go zwolnili i jakos zaraz potem on ze mna zerwal.. no i wtedy jego kierownik powiedzial ze zostawil troche ubran i buty i czy mu oddam. powiedzialam "tak" zeby uniknac glupich rozmow,bo przeciez nie bede mowic ze nie, bo juz nie jestesmy razem. poprostu wzielam i koniec! napisalam mu sms "hej, co slychac, mam twoje rzeczy i jak bedziesz mogl odebrac to daj znac;] a on mi wyskoczyl z podobnym tekstem "daj mi spokoj, niechce cie i ...cos tam jeszcze" no i ubranka powedrowaly na allegro i sobie kaske zarobilam:) nie ma tego zlego..

Gość dfasfasf
czemu od razu debil? zazwyczaj jak laska chce wrócić to tak zagaja :o

Gość sdfsf
"no i ubranka powedrowaly na allegro i sobie kaske zarobilam" naprawdę, bardzo dojrzałe zachowanie

facet najzwyczajniej w swiecie nie chce miec z toba nic wspólnego a ty wydałas mu sie natretna i nachalna tym smsem i nie ma sie co dziwic skoro on ułozył sobie zycie po co pchasz sie tam gdzie cie nie chcą ? nie chce cie znac i tyle nie ponizaj sie tutaj na kafe bardziej niz on cie ponizył ta wiadomoscia nie trawie takiego typu ludzi jak ty

Gość normalnych facetów już nie ma
To tylko dowód, że powinnaś się cieszyć, że z nim nie jesteś, jakiś idiota!

Gość ja powiem tak.....
no nie przesadzajcie nawet jeśli facet pomyślał że autorka chce do niego wrócić a wiemy że nie chciała a tylko napisała niezobowiązującego smsa to nie powinien odpisywać w takim tonie i tak wulgarnie to tylko świadczy o jego kulturze ...autorka powinna cieszyć się że już z nim nie jest a ten sms od niego tylko dowiódł tego jaki z niego cham ....można komuś dać do zrozumienia że nie chce się z kimś utrzymywać kontaktu bez takiego słownictwa

Gość a skąd to miał wiedzieć
ten facet , po co do niego piszesz. tylko on znał rozwiązanie twojego problemu , miał jakiś obowiązek ci pomagać ?

Gość ja powiem tak.....
czarny diab-oł.....a Ty uważasz że autorka była natrętna czy nachalna ? przecież napisała tego smsa po pół roku ciszy i Ty to nazywasz nachalnością ?....no sorry i nie widzę w tym nic złego że zwróciła się o pomoc w jakiejś sprawie być może nikt inny z jej znajomych nie był by w temacie ja osobiście nie lubię takich ludzi i zawsze mam problem z kimś takim żeby jasno dać do zrozumienia że ktoś jest upierdliwy ale żeby przy tym nie urazić chociaż bywają przypadki że do danego delikwenta nie trafia i trzeba być bardziej brutalnym :)

jest natretna ! po co oddywac sie do byłego faceta po poł roku? to duzo czasu...on to odebrał jako atak na jego osobe, broni sie przed nia zeby jej do łba nie przyszło kleic sie znowu do niego ...broni sie chłopak ...czy wy tego nie widzicie po co oddzywac sie do byłego po tak długim czasie? zal jej dupe sciskał ze ma swoje zycie czy co? a moze chciała wyniuchac ,wyweszyc sprawe co w jego zyciu? jest natretna i ze zdolnosciami do ponizania sie przed innymi

a ja jestem w stanie uwierzyć, że jego zachowanie wyniknęło z tego, iż jego obecna dziewczyna zobaczyła Twojego smsa i niewiele myśląc rozpętała mu wojnę :D

Ja się akurat nie dziwię facetowi.Pomyśl sama odzywasz się do faceta po pół roku z nienacka i co innego on mógłby sobie pomyśleć jak nie to, że chcesz odnowić kontakt???

Gość bylem glupi
zgadzam sie z Adgam2212.. ja bym nawet powiedzial ze to ONA do ciebie napisala albo jesli nie to podyktowala mu co ma napisac, w kazdym razie maczala palce.. moja dziewczyna kazala mi kiedys zadzwonic do mojej bylej i ja zwyzywac. to mial byc dowod ze nic juz nas nie laczy. do tej pory nie moge sobie tego wybaczyc bo moja "byla" byla zawsze bardzo dla mnie dobra a rozstalismy sie w zgodzie bo golym okiem widac bylo niezgranie. mielismy zostac przyjaciolmi.ehhh

Gość tartoletka
ja uwazam ze nie ma nic zlego w napisaniu do bylego chlopaka. jesli on jest normalny, a boi sie ze dziewczyna chce do niego wrocic to wystarczyloby gdyby napisal "nie mam czasu ci pomoc". ale ze niektorzy faceci sa niedorozwinieci i nie widza nic poza czubkiem swojego nosa to pomyslal ze"coz innego moze chciec byla dziewczyna od niego (takiego najpieknieszego w calej wsi) jak nie powrotu??"

Gość a wg mnie jest zupelnie
inaczej reakcje jednoznacznie wskazuje na fakt że ma cos do tej laski..i ie chce mieć kontaktu bo boj się że mu wróci ze znowu będzie obecna w jego myślach.. zdanie "byłaś największą pomyłką mjego życia" jest dość wymowne po pół roku nie powinno byćw nim takich emocji

Gość gvbhjnk
a po chuj sie do niego odzywasz, po co sie tak ponizasz co ??? wybvral, nie chial i juz, powinnas uniesc glowe i olac go totalnie i jeszcze chuj zazdrosny, ze mozesz kogos miec , i korwa specjalnie roblabym tak zeby wiedzal, ze interesuje sie mna mnostwo facetow . Kurwa byl z toba a w trakcie bajerzyl z inna i do niej odszedl , chuj mu w dupe nawet 3 !!! nie ponizaj sie nie dozywaj sie , skasuj jego nr. gg i tel.., a gdy dranowi odbije i zadzwoni, TY spytasz kim on jest bo nie masz nr. napewno bedzie to dla niego przykre i dobrze tak fiutowi !