Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Delicja00

Jestem z jednym, patrzę na drugiego.

Polecane posty

Gość niebanalna
jestem "cudownym"przykładem jak wszystko może się w człowieku wypalic:/ciesze się,że nie zawracałam sobie głowy ślubem i nie planowałam dzieci.tyle mądrego;] a teraz to już nawet nie-nie zapomnieć o sobie-ale myśleć tylko o sobie;]jak coś wpadnie i będzie warte zachodu ,to będe się zastanawiać

Gość głupi temat
niebanalna tez mi nie wychodzi ;) Moze poszukamy jakies terapi:D A teraz z innej beczki co bys zrobila gdyby zakochal sie w Tobie przyjaciel Twojego faceta? Powiedzial by Ci o tym.

Gość niebanalna
nie chodzę na solarkę.nie mam jasnej karnacji więc po co mam sobie psuć skóre. malowanie...hmmmm...raczej klasycznie(liner,tusz,blyszczyk) no i pazurki zawsze pomalowane;] co do przyjaciela faceta:myślę,że jak by był jego przyjacielem i wiedzial ,ze nie ma na co liczyć powinien się wycofać. ja nie wchodze w takie układy.jego kolega ,to niech go zabiera. chyba ,że miłość jest odwzajemniona?;]

Gość niebanalna
niepokorny-kolejny który szuka kobiety idealnej?:P

Gość głupi temat
Nic z tych rzeczy, znow musze sie z Toba zgodzic. Tez sie nie pisze.Dzieki za odp. A co do makijazu.Lekki podkład, delikatny róz na policzki zeby zaznaczyc kosci policzkowe, cien na powieki tusz do rzes i błyszczyk.

Niebanalna moze razem bedziecie tworzyc jakis zwiazek:PWracajac do tematu dzieci i kury dowmoej.Dziecko jest wspolnym obowiazkiem,wiec dzielenie go jest jak najbardziej w porzadku.Meczyzna ktory nie potrafi ugotowac,wyprac,posprzatac,zdbac o kobiete,zajac sie dzieckiem,naprawic cos w domu lub samochodzie,to pisda nie facet:)

Gość głupi temat
Surowa kazdy ma inne podejscie do tego(macierzynstwo)i kazdy moze planowac swoje zycie jak tylko chce.Dlatego ja nie bede Cie ani ganic ani chwalic za to.Twoja decyzja.

Nie ma ideałów:)Może ktoś tylko byc przyblizony Twojemu idealowi.Dla mnie może to byuc brunetka,o niebieskich oczach,170cm wzrostu,majaca czym oddychac,na czym siedziec.Taki typ latynowskiej urodu.Generalnie J.Lo,Beyonce,Shakira:P

Gość głupi temat
A ja myslalam ze przewaznie faceci wola te max szczupłe...a tu widac ze jednak te "puszyste" maja szanse.

Gość niebanalna
niepokorny-może i tak ale większość później umywa ręce,a ja nie mam zamiaru się o tym przekonywać;] głupi temacie-przyjaciel ,który jest przyjacielem sam by się odsunął;) rybko-całkowicie się zgadzam.nie odczuwam póki co rakiej potrzeby,a wiem że straty moga być ogromnę.też mam mało czasu dla siebie więc nie wyobrażam sobie żebym miała go mieć jeszcze mniej;]

Rybak cos Ty sie tak udupcyła tego szukania w sieci? Niebanalna toz to napisalem o takim materaiale,że to jest nieodpowiedzialny,i niedojrzały chłoptas który szuka drugiej mamusi,nie żony.Glupi kobieta majaca troche wiecej kg wcale nie musi byc atrakcjyna.

Gość niebanalna
dokładnie!!wielu facetów czeka i czeka i potem wychodzi na to ,że zostają sami jak palec,bo jednak się nie trafilo nic;] w tej to nie pasuje w tamtej jeszcze co innego;] takie szkieleciki ,to chyba nic fajnego:/ja osobiście tez nie lubię wychudzonych facetów;]

Gość niebanalna
głupi temacie-max szczupłe-bez przesady.same kości,brak biustu?chyba nie:P

Gość głupi temat
Tak powinien zrobic tylko czy na ma tyle siły...(?) Bo moze zyje tym ze wpada na kawe i poprostu patrzy ,z tym ze to jest tak jakby sam siebie dreczył...Aaa koniec tematu bez sensu.

Gość niebanalna
niepokorny -więc śmiem stwierdzic,że nieodpowiedzialnych i niedojrzałych nie brakuje;] głupi temacie-jak by był fair w stosunku do kumpla,to by sobie darował na jakiś czas

Gość głupi temat
niebanalna facet chudy łe musze czuc to ciało siłe itp hm hm:P

Gość niebanalna
rybko-ja sobie póki co nie wyobrażam dożywotniej odpowiedzialności za te małe potwory;]bo tak jak mówisz-już nie zrezygnujesz.masz i koniec

Gość głupi temat
dobra uciekam obowiazki wzywaja miłego dnia pozdrawiam

glupi temat zawsze ucinasz sie w polowie,jak juz nie wiesz co powiedziec.Rybko uwierz mi ze dojrzali mezczyzni tak kolo 30 stki,powyzej bardziej lubia kraglejsze kształty.Niebanalna oczywisce ze sa,tak samo jak niedojrzale i nieodpowiedzialne kobiety.

Gość taka jednaaaa444
Mialam tak samo z taka roznica ze to byl najlepszy kumpel mojego chlopaka,byl 10 razy ladniejszy od mojego, normalnie non stop sie na niego gapilam :D strasznie mi sie podobal :D moj ment tez to zauwazyl ze sie gapie na jego kumpla i byl zly o to :D no ale mowie wam przystojniak jak cholera ;)

Gość taka jednaaaa444
Niepokorny tutaj sie nie zgodze (bylam z kolesiem co mial 30lat) i za kazdym razem stekal ze lubi szczuple kobiety ze jego byla byla szczupla rzeczywiscie chuda byla i takie tam.. pozniej sie rozstalismy i o dziwo znowu zaczal mi stekac ze spotyka sie z laska pdoobna do mnie z twarzy ale za to jest o wiele grubsza i tak sobie pomysle skoro ja jestem normalna szczupla a ona bardziej gruba to jak on to dlugo wytrzyma? ;]

ja pierdole ale zenada,miala fagasa,a lipiła sie na jego kumpla.Taka dziwke nawet bym w dupe nie kopnal,bo by mi bylo buta szkoda.Jak szybko sie znalazła,to jeszcze szybciej by wyjechala ode mnie.

Gość taka jednaaaa444
dziwka? buahah dobre ;) a co ma gapienie do zdrady? NIC! faceci tez sie gapia i kobiety musza to znosic wiec bez takich mi tutaj

och rybka to ja nie mam szans,bo jeszcze mi troszke do 40 stki brakuje,wroc za 5 lat:P Taka jedna tak jak napisalem,nie kazdemu podoba sie to samo.Ja w wieku edukacyjnym tez lubilem szkielety,teraz mi sie to troche zmienilo,ale oczywiscie tez bez przesady:)

Gość taka jednaaaa444
Aktualnie z kims jestem i ciesze sie ze moj wybranek jest doslownie 1000 razy ladniejszy od swoich kumpli :D wiec nie mam w tym temacie zadnych rozterek, a nawet lepiej ciesze sie z tego bo w spokoju moge myslec tylko i wylacznie o jednej osobie :) zawsze bylam wierna i to sie nigdy nie zmieni, niezaleznie czy ktos bedzie mi sie podobal czy nie.. bo patrzy sie takze na charakter, nie mam 15lat gdzie w tym wieku leci sie tyljko i wylacznie na wyglad, nie wszystko zloto co sie swieci, a tamten typiarz to byl nieodpowiedzialny gamon taki sam jak jego "przystojny" kolega wiec nie mam czego zalowac :) a co do wygladu to u kobiet niezmiennie bedzie podobal sie facet z "mieskiem" niz jakis patyczak, mnie tacy faceci obrzydzaja co sa szczupli

Gość ooLALUNIAoo
A ja mam tak ze jestem z chlopakiem. A jak poznam jakiegos innego fajnego i ladnego to jesli byla by taka mkozliwosc to bym chciala sie z nim spotykac!! moze to glupie ale serio tak jest

Rybka napisalem to we wczesniejszym poscie;)Nie trzymam sie jednego,ale tez nie odrzuca mnie fakt jak kobieta tak wyglada jak ta co zamiescilem w linku.

Gość troche_zalamany
musisz chyba rozważyć swój związek, skoro inni "cieszą Twoje oko". ja nie cieszylbym sie gdyby moja dziewczyna odczuwala cos takiego

taka jedna bardzo wspolczuje Twojemu partnerowi,skoro tylko wyglad tak bardzo sie dla Ciebie liczy.Ale coz to rzecz gustu,a o gustach sie nie dyskutuje:pNiebanalna dlaczego mnie zostawilas?:(