Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Delicja00

Jestem z jednym, patrzę na drugiego.

Polecane posty

1.W dupie mam co mysli o mnie społeczenstwo:) 2.Pracodwaca może mi skoczyc bo sam jestem sobie sterem we własnej firmie:) 3.Nie musze miec dzieci. 4.Daje sobie rade. 5.Nie ogladam sie,ale nie mam nic przeciwko takiej,rownie dobrze podba mi sie Liszowska,jak i Trzebiatowska-Żmuda;) Obaliłem juz wszystkie Twoje teorie?

Rybka To co napisałem odnośnie wyglądu kobiety,miało to na celu że takich kobiet nie dyskryminuje.Równie dobrze podoba mi się Katie Holmes:P Waga jest uzależniona tez od wzrostu,więc nie wiem ile mierzysz,to się nie wypowiadam. Dlaczego u nas w kraju się utarło że jak ktoś ma 30 stke,to musi być już dzieciaty i żonaty?Widzę że gustujesz w rozwodnikach i wdowcach:)Niestety nie mam szans,bo jestem z netu,wolny,oraz nie mam 40 stki:P Zbudziła mnie praca dla kogoś przez prawie 24h na dobę.Dlatego postanowiłem sam zarabiać na siebie. Jak zmienisz zdanie,odezwij się:P

Za 5 lat mogę być mężem niebanalnej:P Ja zaczynałem swoja działalność w 2005 roku.Skłoniło mnie do tego brak szacunku,i docenienia starań przez szefa.Liczyło się max wykorzystanie,za minimalna kasę.Ludzie z którymi pracowałem albo zostali połknięci przez szefa,albo sami wchodzili bez wazeliny z drugiej strony. Lubie konwersacje,i kontakt z ludźmi,a że łatwiej dogaduje się z kobietami to nie moja wina:P

Gość niebanalna
liszowska?bleee...ale rzecz gustu:) nie zostawiłam:P jedynie miałam małą przerwę edukacyjną:P

Gość niebanalna
Tak akurat jest bardzo często ,że ludzie którzy nic sobą nie reprezentuja zajmują wysokie stanowiska.Mało tego,ich poczucie wartości jest tak wysokie ,że odczuwaja je wszyscy pracownicy:/ Nie ma reguły ale moja szefowa też była niezłą pindą,a w sumie jej umiejętności ograniczały się do ciętego języka ,nieumiejętnego formułowania wypowiedzi i wyzyskiwania kogo się da

Gość niebanalna
Nasz kraj jest jeszcze daleko w tyle jeżeli chodzi o poglądy,wszystko opiera się na stereotypach.Dlatego do świadomości ludzkiej na temat tego ,że babka bez męża i dzieci może być szczęśliwą kobieta nie zawsze to dociera. Dla mnie małżeństwo to bardzo odległa sprawa;]Wizja staropanieństwa mnie nie przeraża;]

Gość niebanalna
niepokorny mówisz -kobieta ci zbędna?całe życie chyba tak nie pociągniesz;] nie wiem dlaczego wielu przedstawicieli płci męskiej przedstawia pogląd:"na wszystko mam jeszcze czas".

Gość głupi temat
Niepokorny dla twojej wiadomosci mam duuuzo do powiedzenia i nie tylko w tej kwesti a poszłam bo mialam cos do załatwienia proste? Niebanalna nie ma juz chyba słowa stara panna teraz jest singielka;) A krytykuja to chyba tylko nasze babcie ale zdarzaja sie wyjatki.Ale te to chyba byly wychowywane przez babcie ;)

Gość niebanalna
Moja szefowa nie szczyciła się zbyt wysokim poziomem intelektualnym dlatego tez bardzo lubiła wszelkiego rodzaju spoufalanie.Wiadomo im więcej wazeliny -tym więcej korzyści obustronnych. Ja jednak jako ,że jestem osobą "wolnych mysli"i mowię ,to co chce powiedzieć(czasem może i nie przemyśle tego do końca) nie utrzymywałam z nia przyjaznych relacji:/ Z czego jestem zadowolona,bo ogół i tak na tym za dobrze nie wyszedł:D

Dlatego jestem zadowolony z własnej działalności gospodarczej,firma mała ciasna,ale własna.:) Ciekawo co na to niebanalna powie ze rozwiedziemy się:P Ja tez dosyć często i głośno wyrażałem swoje zdanie,o działaniach szefowej,dlatego byłem pracownikiem złym.Koledzy i koleżanki przyklaskiwali mi racje,ale w obecności szefowej,przytakiwali jej.De facto na dzień dzisiejszy była szefowa pielęgnuje status bezrobotnej:) Rybka jak się znajdziemy za 5 lat?:P Głupi temat,nie pisałem do przerwy na prace,tylko do Twoich wypowiedzi co do zakończenia tematu.Zawsze jak nie wiesz jak zripostować dana wypowiedz,ucinasz się.

Gość niebanalna
no nie wiem,nie wiem...chyba zacznij już odkładać na rozwód:D moja szefowa tez lubiła pogaduchy o wszystkich do wszystkich:/ w dodatku była przedstawicielką płytkiego myślenia więc firmowe awanse nie wychodziły jej na dobre:D tak to jest jak się tworzy zespół z ekipy wazeliniarzy,a później płacze,że efekty marne:D

Gość niebanalna
odcisków po kolanach nie było -więc śladów błagania tez nie:D

niebanalna :classic_cool: :) Rybka to jest cytat z Twojej wypowiedzi:P ( Niepokorny ja tez lubie ludzi i relacje z nimi. Stad proponuje kontakt za ok 4-5 lat, co Ty na to? ) :):):)

Rybka zawsze możecie być wspólniczkami z niebanalna:P,a nie konkurencją:) Niebanalna obawiasz sie konkurencji ze strony rybki?:)

Gość niebanalna
konkurencja godna konkurowania:D;) ale dzielić się potrafie:D

Gość Surowa Rybka
Niepokorny nie zapytales mnie o zdanie :( Jak to tak mozna????

Gość niebanalna
:D

Gość manekin75
Niektore dziewczyny w tym temacie to widac sa w zwiazku tylko dlatego bo głupio jest nie miec chłopaka.Co to za dziewucha ktora pisze ze jak idzie ze swoim chlopakiem na impreze i patrzy na innego z nadzieja zeby z nim byc ?Nie chciał bym na taka trafic.

Gość głupi temat
Niepokorny mylisz pojecia.Nie znikam bo nie mam co powiedziec tylko nie zyje internetem.Musze sie jednak na chwile oderwac od spraw wirtualnych.Czyzbys sie czegos doszukiwał.Bo takie mam wrazenie.

Gość niebanalna
dzień dobry:) co się z Wami stało??Gdzie sobie poszliście:P no gdzie??:D

Gość niebanalna
no a jak:P aż spać nie mogłam:D rybka...jesteś??